Blagdanski nagradni natječaj

Izbjegni kotačiće u igrici i osvoji besplatnu autobusnu kartu!

Arrivina povratna karta

Zaigraj igricu u periodu od 7. do 14. prosinca jer dvoje najboljih koji izbjegnu najviše kotačića te time skupe najviše bodova Arriva nagrađuje povratnom kartom za putovanje unutar Hrvatske.

U blagdanskom ozračju, koje je svake godine sve raskošnije ne bi li se ugodilo svim osjetilima, dragocjeno vrijeme želimo provoditi okruženi obitelji i prijateljima, a božićni i novogodišnji dani prilika su i za putovanje s njima ili k njima. Naravno, rezervacija karata prvi je korak u ostvarivanju takvih planova. Imajući na umu stanje novčanika ovih dana u godini, tražimo što povoljniju opciju. 

Svega toga svjesna je i Arriva – vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj koja svojim linijama povezuje na tisuće relacija diljem zemlje i inozemstva. Iz tog razloga, zajedno s portalom Studentski.hr, pokrenula je nagradni natječaj kojim će dvoje najbolje rangiranih dobiti po jednu povratnu kartu za putovanje unutar Hrvatske.

Kako bi ušao u konkurenciju za nagradu, sve što trebaš napraviti jest zaigrati online igru klikom na link, izbjeći sve kotače koji ti se nađu na putu i skupiti što više bodova. Igramo se od 7. prosinca u 15:00 do 14. prosinca u isto vrijeme, nakon čega ćemo proglasiti pobjednike! 

Probudi, stoga, ne samo božićni, već i dječji duh u sebi – jer praznici nam stižu!

Komentari na članak

Vezani članci

Radiohead aplikacija

Maštovita, originalna i mistična aplikacija

Radiohead predstavio aplikaciju PolyFauna

Britanski rock bend predstavio je besplatnu aplikaciju koja prikazuje upečatljiv, prostrani svijet primitivnih života, zalaske sunca, planine i šume.

Parental advisory

Novi izazov poharao internet

FOTO: Underboob Pen Challenge poharao internet

Trend je započeo u Kini, ali se brzinom munje proširio društvenim mrežama i postao globalni hit. 

Tonight Show

Jimmy Fallon nasmijao svoju publiku uz pomoć Twittera

VIDEO: Mislili ste da imate teškog cimera? Promislite ponovno!

Pomislili ste da je vama život težak ako živite s pomalo ćuknutom osobom? E pa možda ćete ipak promijeniti mišljenje nakon što pročitate „twittove“ koje vam donosi Jimmy Fallon

Wake up Jarun

Wake Park Jarun

Nagrađen najkreativniji dizajn wakeboarda

Državno prvenstvo u wakeboardu i wakeskateu održano protekli vikend na Jarunu nisu obilježile samo adrenalinske vratolomije natjecatelja, već i dodjela nagrada pobjednicima kreativnog natječaja „Oslikaj svoj wakeboard!“.

mikrofon

Vježbom postanite odličan govornik

Ususret novom semestru: Riješite se straha od javnog nastupa!

Ramit Singh Sethi, autor bestsellera "I Will Teach You To Be Rich", ponudio je moguće rješenje kako savladati strah od javnog nastupa i govora.