Blagdanski nagradni natječaj

Izbjegni kotačiće u igrici i osvoji besplatnu autobusnu kartu!

Arrivina povratna karta

Zaigraj igricu u periodu od 7. do 14. prosinca jer dvoje najboljih koji izbjegnu najviše kotačića te time skupe najviše bodova Arriva nagrađuje povratnom kartom za putovanje unutar Hrvatske.

U blagdanskom ozračju, koje je svake godine sve raskošnije ne bi li se ugodilo svim osjetilima, dragocjeno vrijeme želimo provoditi okruženi obitelji i prijateljima, a božićni i novogodišnji dani prilika su i za putovanje s njima ili k njima. Naravno, rezervacija karata prvi je korak u ostvarivanju takvih planova. Imajući na umu stanje novčanika ovih dana u godini, tražimo što povoljniju opciju. 

Svega toga svjesna je i Arriva – vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj koja svojim linijama povezuje na tisuće relacija diljem zemlje i inozemstva. Iz tog razloga, zajedno s portalom Studentski.hr, pokrenula je nagradni natječaj kojim će dvoje najbolje rangiranih dobiti po jednu povratnu kartu za putovanje unutar Hrvatske.

Kako bi ušao u konkurenciju za nagradu, sve što trebaš napraviti jest zaigrati online igru klikom na link, izbjeći sve kotače koji ti se nađu na putu i skupiti što više bodova. Igramo se od 7. prosinca u 15:00 do 14. prosinca u isto vrijeme, nakon čega ćemo proglasiti pobjednike! 

Probudi, stoga, ne samo božićni, već i dječji duh u sebi – jer praznici nam stižu!

Komentari na članak

Vezani članci

Najsmješnije krivotvorine - Like Nike

Bolji od originala

FOTO: Od iPhone tenisica do Binbows trgovine - smiješni krivotvoreni proizvodi!

Uspjeh tih velikih i vrlo bogatih tvrtki omogućuje i to da na njima zarade i spretni poduzetnici koji rade replike njihovih proizvoda. Tako na osnovu imena jednakih ili sličnih originalnom proizvodu mogu uvaliti niskokvalitetnu robu po razumnoj cijeni.

Premijera novog singla 'Tremor' grupe TBF

Jutarnji Show Antene Zagreb

Premijera novog singla 'Tremor' grupe TBF

Budite uz jutarnji program Antene Zagreb u četvrtak 22.10. i poslušajte novi singl TBF-a!

Željko Ćorluka

Hit Records predstavlja novo lice na glazbenoj sceni

Željko Ćorluka izdao singl prvijenac "Budi čovjek"

U suradnji sa svojom novom diskografskom kućom Željko ovih dana publici predstavlja svoj singl prvijenac naziva Budi čovjek kojim je kako kaže u potpunosti spreman osvojiti eter, slušatelje i publiku.

Aplikacije, studenti

One će vam (donekle) pomoći preživjeti novu akademsku godinu

Najbolje aplikacije za studentski život

Nova akademska godina je iza ugla, a mi vam donosimo aplikacije za vaš Android ili iPhone koje će vam olakšati učenje, praćenje financija, ali i (barem pokušati) održati društveni život. 

Mislim dakle postojim

Sigurno će barem jedna biti „vaša”

Izreke u kojima se može pronaći svaki student

Pročitajte 10 inspirativnih izreka u kojima se može pronaći svaki student!