Blagdanski nagradni natječaj

Izbjegni kotačiće u igrici i osvoji besplatnu autobusnu kartu!

Arrivina povratna karta

Zaigraj igricu u periodu od 7. do 14. prosinca jer dvoje najboljih koji izbjegnu najviše kotačića te time skupe najviše bodova Arriva nagrađuje povratnom kartom za putovanje unutar Hrvatske.

U blagdanskom ozračju, koje je svake godine sve raskošnije ne bi li se ugodilo svim osjetilima, dragocjeno vrijeme želimo provoditi okruženi obitelji i prijateljima, a božićni i novogodišnji dani prilika su i za putovanje s njima ili k njima. Naravno, rezervacija karata prvi je korak u ostvarivanju takvih planova. Imajući na umu stanje novčanika ovih dana u godini, tražimo što povoljniju opciju. 

Svega toga svjesna je i Arriva – vodeći pružatelj usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj koja svojim linijama povezuje na tisuće relacija diljem zemlje i inozemstva. Iz tog razloga, zajedno s portalom Studentski.hr, pokrenula je nagradni natječaj kojim će dvoje najbolje rangiranih dobiti po jednu povratnu kartu za putovanje unutar Hrvatske.

Kako bi ušao u konkurenciju za nagradu, sve što trebaš napraviti jest zaigrati online igru klikom na link, izbjeći sve kotače koji ti se nađu na putu i skupiti što više bodova. Igramo se od 7. prosinca u 15:00 do 14. prosinca u isto vrijeme, nakon čega ćemo proglasiti pobjednike! 

Probudi, stoga, ne samo božićni, već i dječji duh u sebi – jer praznici nam stižu!

Komentari na članak

Vezani članci

Djevojka uz bolnički krevet

Nešto drugačije

Najsnažnije tri reklamne minute koje ste ikada vidjeli

Iako većina telekomunikacijskih kompanija reklamira nove mobilne uređaje, na Tajlandu su se odlučili za nešto potpuno drugačije...

Vještice

NOĆ VJEŠTICA

Oprostite, Vaši zubi su na mom vratu

Povijesno, Noć vještica traje već jako dugo. Prije 2 000 godina, Kelti su živjeli na područjima današnjeg Ujedinjenog Kraljevstva, Irske i Francuske. Novu godinu su slavili 1. studenog, ali su vjerovali da se posljednjeg dana, 31. listopada, svjetovi mrtvih i živih isprepletu te da duše mrtvih hodaju zemljom.

Željko Ćorluka

Hit Records predstavlja novo lice na glazbenoj sceni

Željko Ćorluka izdao singl prvijenac "Budi čovjek"

U suradnji sa svojom novom diskografskom kućom Željko ovih dana publici predstavlja svoj singl prvijenac naziva Budi čovjek kojim je kako kaže u potpunosti spreman osvojiti eter, slušatelje i publiku.

google_music

Googleova poslastica za ljubitelje glazbe

Music Timeline – vizualizacija popularnosti glazbenih žanrova kroz desetljeća

Pomoću Music Timelinea može se pratiti popularnost određenih izvođača i glazbenih žanrova tijekom desetljeća, kao i preslušati odabrane naslove koristeći usluge Google Play Music.

Marihuana - Kronologija kanabisa

Od Bude i Rimljana do Clintona i komunista

Kronologija kanabisa

Donosimo vam neke od najzanimljivijih događaja iz povijesti kanabisa.