Sretno Valentinovo

FOTO: Teška romantika na Cvjetnom; tete u menzi spremile su neobične menije pune ljubavi

Linija u menzi na Cvjetnom

Mnoge je studente ovaj potez teta iz menze oduševio, dok su neki u očaju komentirali da je to srce iz variva „jedino što će dobiti za Valentinovo”.

Studentske menze nisu baš najromantičnija mjesta na svijetu, no Valentinovo je danas itekako ušlo među njihove linije. Kako bi razveselile studente koji su došli na ručak, tete su u prvoj menzi Studentskog doma Cvjetno naselje pripremile posebne aranžmane obroka.

Tako je kultno ričet varivo u sredini tanjura imalo kroket u obliku srca i zbog toga postalo pravi hit. 

Foto: Studentski.hr

No nema varivo monopol na romantiku u menzi na Cvjetnom. Kao prilog uz piletinu na žaru ili pljeskavicu, mogli su se pronaći i manji kroketi u obliku srca. Teška romantika.

Foto: Studentski.hr

Mnoge je studente ovaj potez teta iz menze oduševio, dok su neki u očaju komentirali da je to srce iz variva jedino što će dobiti za Valentinovo.

Komentari na članak

Vezani članci

logotip

Europske sveučilišne igre 2016.

Europske sveučilišne igre: Dvije trećine domaćinstava Zagrebu, Rijeci jedna trećina

Domovi Stjepan Radić i Cvjetno naselje zadnji su puta cjelovito obnovljeni prije Univerzijade 1987. godine. Organizatori vjeruju da su Europske sveučilišne igre u Zagrebu i Rijeci prilika da se domovi ponovo obnove.

TookBook eKnjižnica

Event: TookBook Storytelling

Napišite kako ste okrenuli novu stranicu i osvojite nagrade

Pokrenuta je hrvatska storytelling platforma. Započelo je prvo natjecanje u kojem možete osvojiti nagrade i pročitati svoju priču na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza.

Linija u menzi

SC Osijek

Campus odavno ne radi, sad i druga menza najbliža domovima vikendom zatvara svoja vrata

Dva osječka studentska restorana Gaudeamus i Istarska od 3. ožujka uveli su novo radno vrijeme. Restoran Gaudeamus vikendom će biti u potpunosti zatvoren, a Istarska će raditi skraćeno. O tome koliko je to dobra ili loša odluka, progovorili su i osječki studenti.

HNK Ivan pl. Zajc

Koncert povodom Valentinova

Probrani hitovi talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena u Zajcu

Solisti riječke Opere omiljene ljubavne stihove ovog Valentinova u riječkom HNK-u donose zaljubljenima i svima željnima iznimnoga koncertnog doživljaja.

SCool Fest: Publika

Završio veliki studentski festival

FOTO: SCool Fest okupio više od 10 tisuća mladih i isprofilirao se kao ponajbolji studentski event u Zagrebu

SCool Fest dao je studentima sve što im treba - sport, zabavu i edukaciju. Sve to u velikim zagrebačkim studentskim domovima i Studentskom centru. Festival su organizirali studenti za studente.