Endgame

Filozofski i Učiteljski fakultet slave zadnji dan nastave – od stolnog tenisa s profesorima do beerponga

https://www.flickr.com/photos/151615585@N04/42084434442/in/photolist-277RJah-NKEDKC-7yxNBE-7ytZxe-7yu1De-236Po5w-7yxP5f-NpjVTz-7yu1XT-VspuGy-6UN2ns-H87XWv-oc9yoH-LFVXJ-GrZ9aE-G1Fxf-5vEPd2-p5ctXF-bxSMuo-9DHRNG-RtwFoi-T7geeq-KZtEmx-3eRFPq-bLMvbk-bLMuvV-6cq4wc-W1J52c-WYzprM-GvvhBm-go7jWt-ri1y6w-8DmfhS-9KQgtb-Fu1Wmk-efQYGV-Vspvb9-4HVkCR-6iii8P-62i7Zc-bRPzVn-dAgDK2-bLMvQ8-bxSPDu-o72jnD-8VF2mF-dAgE2p-dAnQZo-qELFvb-8xztR6/

Proslava će započeti roštiljem, a tijekom cijeloga dana održavat će se razne sportske i zabavne aktivnosti. Noćni dio programa kreće s beerpongom.

Studentski zborovi Filozofskog fakulteta u Rijeci i Učiteljskog fakulteta u Rijeci pozivaju sve studente na proslavu povodom posljednjega dana nastave ove akademske godine pod nazivom FFRI i UFRI: Endgame. Održat će se u petak, 14. lipnja, s početkom u 10 sati na Filozofskom fakultetu. 

Proslava će započeti roštiljem, a tijekom cijeloga dana održavat će se razne sportske i zabavne aktivnosti. Studenti će se moći prijaviti i za dva turnira u stolnom tenisu od kojih će jedan biti u parovima student + profesor. Osim toga, prikazat će se i dvije predstave AmFFRIteatra Ured za snove i Kraljevstvo Kroetena. Od ostalih aktivnosti tu su Water Wars, Metloboj, badminton, limbo i graničar.

U prostoru Tvornice piva Rijeka održat će se noćni dio programa koji će započeti beerpongom, a osim dobre glazbe i dobre atmosfere tu je i happy hour od 20:30 do 22:00.

Komentari na članak

Vezani članci

Psihologija na faksu

(Javne) tajne studijskih programa

Studiji psihologije u Zagrebu: Sva tri fakulteta mogu se pohvaliti pristupačnim profesorima, a jedan čak organizira roštiljadu

Prema podacima Agencije za znanost i visoko obrazovanje Psihologija se prošle godine našla pri samom vrhu najtraženijeg smjera, odmah nakon Logopedije i Kriminalistike. U Zagrebu ju je moguće studirati na čak trima fakultetima – na Hrvatskim studijima, Filozofskom fakultetu te Hrvatskom katoličkom sveučilištu. 

hipi

Stereotipi o studentima

Kakav je tipični student Filozofskog fakulteta?

Uz velik broj fakulteta vežu se stereotipi o njihovim studentima, a jedan je od njih i Filozofski fakultet.

Konferencija Jučer

Izvještaj s konferencije

Održana međunarodna konferencija "Jučer, danas, sutra"

Cilj konferencije bio je predstaviti slavističke teme kojima se bave mladi slavisti diljem Europe, podijeliti svoja znanja, usvojiti nešto novo, ostvariti nova poznanstva i pokrenuti dogovore za buduće projekte.

Matematika, univerzalna

Nadoknada nastave

Zbog štrajka moguća promjena datuma održavanja mature i upisa na fakultete

Zbog štrajka koji se već određeno vrijeme održava u Hrvatskoj najviše će ispaštati maturanti. Postoji mogućnost znatnog pomaka datuma održavanja mature te kasnijeg upisa budućih studenata na fakultete.

https://web.facebook.com/szffri/photos/a.1017870521559678/3288160724530635/?type=3&theater

Podrška štrajku prosvjetara

Riječki studenti Vladi poručili „NE”

Studenti su se okupili u prizemlju Fakulteta i poručili „NE” Vladi i njezinim prijedlozima kojima pokušavaju ostvariti kompromis sa štrajkašima. Neke od poruka na transparentima bile su: Ovaj put pametniji ne popušta, Koeficijent ≠ osnovica, #dokraja.