Festivalska obitelj

EXIT šalje globalnu poruku: „Izlaz je sloboda”

Exit

EXIT je jedan od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od dana osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom globalni je poziv na oslobađanje od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama koje su sastavni dio naše civilizacije.

Nakon najobimnije godine u svojoj povijesti EXIT sprema još veći festivalski poduhvat. Festivalska obitelj sad broji pet članova u isto toliko zemalja regije, a u planu je još niz različitih pratećih događaja u zemlji, regiji, ali i na još par svjetskih destinacija. Središnje mjesto okupljanja svjetski je poznata Petrovaradinska tvrđava, gdje će se od 12. do 15. srpnja iduće godine održati EXIT festival.   

Nakon EXIT Ljeta ljubavi 2017, koje je svijet podsjetilo na temeljne vrijednosti ljeta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, EXIT će u godini svoje punoljetnosti slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega osobna sloboda.

Jedan je od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od dana osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom globalni je poziv na oslobađanje od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama koje čine sastavni dio naše civilizacije. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord četirima festivalima, EXIT Freedom bit će dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regiji već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

U utorak, 12. prosinca, točno u podne, stižu i prve ulaznice po poklon-cijeni od 445 kuna, što je ušteda od 60 posto u odnosu na njihov finalni iznos. Početak prodaje ulaznica za Sea Star festival tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon-cijeni od svega 199 kuna, što je ušteda od čak 70 posto u odnosu na finalnu cijenu. Njihov je broj veoma limitiran količinom, a poklon-cijena vrijedit će najdulje 24 sata.

Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima kao što su Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, bit će objavljeni uskoro. Svi ljubitelji Festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je Festival također poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Komentari na članak

Vezani članci

LET3 u Domu sportova

Let 3 najavljuje veliki koncert

Let 3: Antivalentinovo u Domu sportova

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova” članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: – Ništa ljubav, samo karanje!

Pasi Tvornica

Lavež u Tvornici

Zadnji koncert punk banda Pasi

U dva desetljeća postojanja riječki Pasi iza sebe imaju mnoštvo vjernih fanova te pregršt odsviranih koncerata i festivala među kojima su i nastupi uz NOFX, Bad Religion, Hanson Brothers i Nomeansno. Nadolazećom turnejom, koja uključuje nastupe u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Buzetu, objavljuju razlaz. Dođite ih pozdraviti prije nego završe u šinteraju.

INmusic festival

Jedanaesto izdanje najvećeg open-air festivala

Odličan line-up na ovogodišnjem INmusicu

INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na tri otoka zagrebačkog jezera Jarun. OTP banka treću godinu zaredom osigurava odlično prihvaćen sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja.

TBF u KSET-u

Klub studenata elektrotehnike

TBF otvara KSET-ovu rođendansku proslavu

Popularni splitski band zaigrat će "ping-pong" i "usklađivati toplomjere" s posjetiteljima KSET-ovog rođendana. Broj karata je ograničen.

Samostalni referent

Najava koncerta

Samostalni Referenti i Officer Down zaduženi za nezaboravnu ska punk noć u KSET-u

Samostalni Referenti po treći puta stižu u Zagreb, jedan su od najznačajnijih ska punk bendova u regiji, što to su dokazali i kao poseban gost na koncertu Manu Chaoa u Beogradu.