Festivalska obitelj

EXIT šalje globalnu poruku: „Izlaz je sloboda”

Exit

EXIT je jedan od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od dana osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom globalni je poziv na oslobađanje od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama koje su sastavni dio naše civilizacije.

Nakon najobimnije godine u svojoj povijesti EXIT sprema još veći festivalski poduhvat. Festivalska obitelj sad broji pet članova u isto toliko zemalja regije, a u planu je još niz različitih pratećih događaja u zemlji, regiji, ali i na još par svjetskih destinacija. Središnje mjesto okupljanja svjetski je poznata Petrovaradinska tvrđava, gdje će se od 12. do 15. srpnja iduće godine održati EXIT festival.   

Nakon EXIT Ljeta ljubavi 2017, koje je svijet podsjetilo na temeljne vrijednosti ljeta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, EXIT će u godini svoje punoljetnosti slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega osobna sloboda.

Jedan je od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od dana osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom globalni je poziv na oslobađanje od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama koje čine sastavni dio naše civilizacije. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord četirima festivalima, EXIT Freedom bit će dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regiji već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

U utorak, 12. prosinca, točno u podne, stižu i prve ulaznice po poklon-cijeni od 445 kuna, što je ušteda od 60 posto u odnosu na njihov finalni iznos. Početak prodaje ulaznica za Sea Star festival tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon-cijeni od svega 199 kuna, što je ušteda od čak 70 posto u odnosu na finalnu cijenu. Njihov je broj veoma limitiran količinom, a poklon-cijena vrijedit će najdulje 24 sata.

Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima kao što su Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, bit će objavljeni uskoro. Svi ljubitelji Festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je Festival također poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Komentari na članak

Vezani članci

Lisinski izvana

„Stand-up” u Lisinskom

Munjevita rasprodaja ulaznica za nastup Ivana Šarića

Iako su se ulaznice za prvi nastup rasprodale munjevitom brzinom, ulaznica za 11. prosinca još uvijek ima, a kreću se u iznosi od 70 do 140 kuna.

Brucošijada FER, nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi četiri „partijanera" na Brucošijadu FER-a

Ako iz nekog razloga još niste osigurali svoje mjesto na fakultetskom plesnom podiju, još ima nade da si osigurate nezaboravnu subotu. Naime, Studentski.hr dijeli po dva upada dvjema osobama.

Odlične vijesti iz CineStara za studente

Odlične vijesti iz CineStara za studente

Ugrabite jeftine studentske karte za kino već danas!

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata.

2Cellos

Jedini koncert u regiji

U prodaji je još samo 500 ulaznica za 2Cellos u Puli

Koncerti dua 2Cellos jesu glazbeno-scenski spektakli, a najveći od svih najavljuju upravo za Pulu.

Orahovačko jezero

Festival na Orahovačkom jezeru

Jonathan, NLV i Pridjevi pridružuju se pozornici Ferragosto Jama

Ferragosto Jam, festival na Orahovačkom jezeru, svakog mjeseca najavljuje po tri izvođača koji će zagrijavati publiku od 3. do 6. kolovoza. Jonathan, NLV i Pridjevi posljednji su objavljeni.