Darežljiva ponuda

Božićno "Loodilo" uz Vipme i najbolje blagdanske poklone

Vipster sticker

Vipnet je za tebe ove zime pripremio "Loodilo tarifu", dijeljenje podatkovnog prometa s frendovima, neodoljive "Vipster xmas stickere" i sjajnu ponudu mobitela s brojnim poklonima.

Ove se zime Vip pobrinuo za to da više nemaš izgovora ne javiti se onom slatkom dečku, odnosno curi, te da napokon napraviš taj prvi korak i zakažeš spoj. U novoj Vipme Xmas ponudi, uz ludu Loodilo tarifu dobivaš 4GB za surfanje netom, 500 minuta i SMS poruka koje trošiš kako želiš za samo 60 kuna. Odaberi je slanjem poruke sadržaja "A" na 13170.

Dijeli gige i šalji Vipstere

Kako tvojim prijateljima ne bi bilo dosadno bez tebe dok putuju za blagdane u posjet dalekoj rodbini, možeš podijeliti svoje MB ili GB iz Vipme Loodilo tarife i dopisivati se cijelu noć s Vipster xmas edition stickerima. Ipak je i vrijeme darivanja, zar ne? Preuzmi besplatno Vipstere u Viber trgovini (Zima s Vipsterom).

Pokloni uz mobitele

Uz ove genijelne pogodnosti, Vipnet je za tebe ove zime pripremio i odličnu ponudu mobitela s brojnim poklonima. Osim pristupačne cijene, čeka te i cool poklon. Možeš odabrati Huawei P8 Lite za 1099 kuna i Lenovo A za 499 kuna uz touch rukavice na dar te Acer Zest za 699 kuna i Samsung Galaxy J3 za 1199 kuna uz koje dobivaš kapu ili grijače za uši.

Saznaj više na službenoj stranici ili pozivom na broj Službe za korisnike: 0800 091 091.

Komentari na članak

Vezani članci

Kako zaštititi svoj pametni telefon

Zaštita od „malwareova“

Zaštitite svoj pametni telefon

Porastom upotrebe pametnih telefona rastu i opasnosti poput kriminalnih radnji hakera koji su u potrazi za našim informacijama. Hakeri mobilne uređaje najčešće napadaju preko zloćudnog softvera (malware).

Božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Hrvatsko Nadzemlje Split

FOTO i VIDEO: Održan božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Više od 600 mladih uživalo je u kvalitetnim predavanjima, duhovitim skečevima i filmovima, dok je glazbeni sastav mladih „Gospa od Zdravlja“ svojom pjesmom pratio susret.

https://pixabay.com/en/box-christmas-claus-cute-female-15718/

Božićne radosti

Savjeti za darivanje: Secret Santa – božićna lutrija u kojoj su svi dobitnici

Secret Santa zabavna je aktivnost darivanja u kojoj će se osim vas obradovati i svi vaši prijatelji.

Božićne pjesme

Bilo kuda, zvončići svuda

Vesela prosinačko-božićna „playlista”

Božić je pred vratima, a s njim dolaze i neizostavni božićni hitovi koje svi rado pjevušimo. Ako ste ostali bez ideje što slušati, donosimo neke prijedloge.

foto

Pozitivna priča

Čarolija ispunjavanja svih rođendanskih želja djece iz domova širi se Hrvatskom

Čarolija darivanja pozitivna je priča koja je očarala Hrvatsku. Na Facebook popise rođendanskih želja djece iz domova diljem Lijepe Naše javljaju se darivatelji koji djeci osobno šalju poklone.

http://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=zDFAq7fy8xC4MESiHauuzsewnDQwrVhEcBPN1XwuGk7.j7/fastid=jfdmojfildwydelgcqbcicckmwis/stparam=tcoflxmlmr/url=http://www.vipnet.hr/zakon-tarife?utm_source=studentski&utm_campaign=loodilo_pr_objava&utm_medium=pr