Konferencija MZS-a

Znanstvenici iz cijelog svijeta o javno i društveno odgovornoj znanosti na riječkom Kampusu; ulaz slobodan

Konferencija

10. srpnja možete besplatno sudjelovati u konferenciji naziva „Javno i društveno odgovorna znanost”. Gostovat će brojni gosti predavači koji inače predaju na poznatim svjetskim sveučilištima.

U srijedu, 10. srpnja 2019. godine, od 10 do 13 sati održat će se 3. konferencija Međunarodnog znanstvenog savjeta pod nazivom Javno i društveno odgovorna znanost. Mjesto je održavanja prostor Akvarij Kampusa na Trsatu (Radmile Matejčić 5, Rijeka).

Predviđeno je kako će konferenciju započeti prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica Sveučilišta u Rijeci, a moderirat će je Tanja Rudež, nagrađivana i etablirana hrvatska novinarka.

Konferencija je organizirana kako bi bila mjesto razmjene mišljenja brojnih znanstvenika koji bi trebali formulirati prijedloge i zaključke za jačanje društvene i javne uloge te odgovornosti znanosti i znanstvenika. Na njoj će sudjelovati brojni znanstvenici iz raznih krajeva svijeta, koji su svi članovi Međunarodnog znanstvenog savjeta (MZS) Sveučilišta u Rijeci. Njihov popis možete pronaći na poveznici.

Ulaz je slobodan.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/book-read-old-literature-pages-1659717/

„Project Guthenberg”

Najveći književni klasici dostupni svima besplatno

Kada ti internet ponudi besplatne knjige, onda ih i pročitaš.

Erasmus+

Erasmus+ konferencija

Predstavljene mogućnosti međunarodne mobilnosti u sklopu programa Erasmus+

Erasmus+ konferenciju organizirala je Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Cilj je konferencije bio predstaviti Erasmus+ kao najveći program Europske unije.

Putovanje, vlak, kolodvor

Inicijativa Europske unije

DiscoverEU – prilika za besplatno proputovanje Europom za tebe i prijatelje

Otkrij i ti sve čari Europe; i to besplatno, a sa sobom povedi i do 4 prijatelja. Sve što moraš učiniti jest unijeti točan broj osobne iskaznice ili putovnice u internetski obrazac za prijavu, a zatim odgovoriti na pitanja koja će biti postavljena u kvizu i na jedno dodatno pitanje.

Orkestar mladih glazbenika

Besplatne koncertne izvedbe

„Stabat Mater“ kroz prizmu mladih glazbenika i profesionalnih solista

Ciklus koncerata nastao iz želje izvođača za izvođenjem legendarnog djela „Stabat mater“ talijanskog baroknog kompozitora Giovannija Batiste Pergolesija održat će se u Pregradi, Zagrebu i Šibeniku 16., 18. i 24. ožujka.

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.