Predavanje na EFZG-u

Zamjenom doma do destinacije iz snova

HomeExchange

HomeExchange omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Saznajte više o konceptu zamjene na predavanju Rujane Lukač.

Oduvijek si sanjao o putovanjima i istraživanju svijeta? Živjeti kao lokalac u drugoj zemlji i doživjeti nezaboravna iskustva uz besplatan smještaj? Ako je tvoj odgovor pozitivan na prethodna dva pitanja, onda imamo nešto za tebe. Predavanje HomeExchange-a održat će se u srijedu, 3. svibnja u 15 sati na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Svi sudionici saznat će kako zamjenom doma do destinacije snova.

HomeExchange.com najveći je svjetski portal za zamjenu domova koji omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Njegova predstavnica, gđa. Rujana Lukač, reći će nešto više o samom konceptu zamjene domova i poslovanju portala te će uvesti zainteresirane u svijet zamjene domova i ispričati vlastita iskustva u različitim destinacijama svijeta poput Tajlanda, Kanade i Los Angelesa.

Možda će te svojim iskustvom potaknuti da se upustiš u avanturu života. Dolaskom na predavanje ostvaruješ popust na godišnju članarinu koja će za sve prisutne umjesto 600 kuna iznositi samo 450 kuna. Više informacija potraži na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Internet kupovina

Predavanje u Klubu „Zona”

Internetska kupovina sve raširenija; kako se zaštititi?

– Kupovina preko interneta sve je raširenija, pogotovo među mladima, ali našim radom uvidjeli smo da nije neznatan broj prevara i kršenja potrošačkih prava o kojima su kupci jako loše informirani. – ističe Nela Kovačević iz udruge Dalmatinski potrošač.

Par i police s knjigama

Predavanje u Info-centru za mlade Osijek

Saznaj kako emocije rade u našu korist!

Koliko je bitan razvoj emocionalne inteligencije i što je uopće emocionalna inteligencija možeš saznati 21. lipnja na predavanju pod nazivom „Deset zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije“, koje će održati Dubravko Šokčević.

spavanje

Znanstvenici otkrili idealno vrijeme za obavljanje svake vrste aktivnosti

Postoji razlog zašto nikako ne uspijevate pratiti ono predavanje koje počinje u 8 ujutro

Saznajte kada je savršeno vrijeme za buđenje, učenje, pisanje seminara ili seks.

Putovanje

Promicanje mobilnosti

Vaše uspomene s putovanja mogu postati dio izložbe

„Želja nam je kroz različite predmete ispričati priče o povodima za promjenom životne okoline, upoznavanje novih kultura i mjesta te tako i druge motivirati na mobilnost.” – objašnjava Ivana Bartulović iz Info zone.

Kristina i Martin u Cappadociji

Nezaboravno putovanje

FOTO: Turska: Zemlja koju definitivno trebate posjetiti

Ako odlučite otputovati u Tursku, predrasude i stereotipe ostavite kod kuće jer Turci definitivno nisu pušači i kavopije.