Predavanje na EFZG-u

Zamjenom doma do destinacije iz snova

HomeExchange

HomeExchange omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Saznajte više o konceptu zamjene na predavanju Rujane Lukač.

Oduvijek si sanjao o putovanjima i istraživanju svijeta? Živjeti kao lokalac u drugoj zemlji i doživjeti nezaboravna iskustva uz besplatan smještaj? Ako je tvoj odgovor pozitivan na prethodna dva pitanja, onda imamo nešto za tebe. Predavanje HomeExchange-a održat će se u srijedu, 3. svibnja u 15 sati na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Svi sudionici saznat će kako zamjenom doma do destinacije snova.

HomeExchange.com najveći je svjetski portal za zamjenu domova koji omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Njegova predstavnica, gđa. Rujana Lukač, reći će nešto više o samom konceptu zamjene domova i poslovanju portala te će uvesti zainteresirane u svijet zamjene domova i ispričati vlastita iskustva u različitim destinacijama svijeta poput Tajlanda, Kanade i Los Angelesa.

Možda će te svojim iskustvom potaknuti da se upustiš u avanturu života. Dolaskom na predavanje ostvaruješ popust na godišnju članarinu koja će za sve prisutne umjesto 600 kuna iznositi samo 450 kuna. Više informacija potraži na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

N

Priče iz svemira

Studenti FESB-a imat će priliku slušati o misiji na Marsu i inženjerskom iskustvu u timu NASA-e

Na predavanju InSight misija na Mars: izazovi i dostignuća 18. lipnja na FESB-u u Splitu dr. sc. Davor Mance sa švicarskog Instituta za geofiziku govorit će o najnovijim otkrićima na Marsu.

Djevojke plešu trbušni ples

Spoj Istoka i Zapada

Saznajte sve o orijentalnom plesu

Trbušni ples važna je sastavnica mnogih kultura. Koje su njegove vrste i kakve dobrobiti ostavlja na psihofizičko stanje čovjeka, možete čuti na besplatnom predavanju u zadarskoj Gradskoj knjižnici.

pivo zg

Klub mladih „KLOOZ”

Dan poduzetništva mladih: „Crowdfunding"

O važnosti poduzetničkog pothvata ovog će četvrtka u Klubu mladih „KLOOZ” govoriti dvije pokretačice proizvodnje „craft” piva iza kojih je uspješna „crowdfunding" kampanja.

Peti susret na EFZG-u

Završnica „Maratona karijera“

Može li se u Hrvatskoj nakon faksa ostati i uspjeti?

Je li mladima u Hrvatskoj danas omogućeno ostvariti se u struci koju su završili? Ima li dovoljno prostora za zapošljavanje visokoobrazovane mladeži i koje su prednosti i zamke pri zapošljavanju? Posjetite peti „Maraton karijera“ i doznajte što o tome govore poznati hrvatski biznismeni.

Švicarska

Stvari koje neku državu čine posebnom

15 stvari koje se ne mogu dogoditi nigdje drugdje

Neke stvari postoje samo u određenim državama svijeta i ne mogu se vidjeti nigdje drugdje.