Predavanje na EFZG-u

Zamjenom doma do destinacije iz snova

HomeExchange

HomeExchange omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Saznajte više o konceptu zamjene na predavanju Rujane Lukač.

Oduvijek si sanjao o putovanjima i istraživanju svijeta? Živjeti kao lokalac u drugoj zemlji i doživjeti nezaboravna iskustva uz besplatan smještaj? Ako je tvoj odgovor pozitivan na prethodna dva pitanja, onda imamo nešto za tebe. Predavanje HomeExchange-a održat će se u srijedu, 3. svibnja u 15 sati na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Svi sudionici saznat će kako zamjenom doma do destinacije snova.

HomeExchange.com najveći je svjetski portal za zamjenu domova koji omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Njegova predstavnica, gđa. Rujana Lukač, reći će nešto više o samom konceptu zamjene domova i poslovanju portala te će uvesti zainteresirane u svijet zamjene domova i ispričati vlastita iskustva u različitim destinacijama svijeta poput Tajlanda, Kanade i Los Angelesa.

Možda će te svojim iskustvom potaknuti da se upustiš u avanturu života. Dolaskom na predavanje ostvaruješ popust na godišnju članarinu koja će za sve prisutne umjesto 600 kuna iznositi samo 450 kuna. Više informacija potraži na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

The Cro's

"Red Bull Can You Make It?"

Pomozite hrvatskom timu u borbi za pobjedu u europskoj avanturi

Nina, Nikola i Katarina već pet dana su dio avanture "Red Bull Can You Make It?". Za sada se nalaze na 114 mjestu, ali se poredak mijenja iz trenutka u trenutak.

Vijesti

Predavanje na Hrvatskim studijima

Najpoznatiji hrvatski ratni dopisnik progovara o izvještavanju s kriznih područja

Zoltan Kabok, dugogodišnje poznato lice HRT-a, a danas RTL-a, govorit će o svom novinarskom putu, načinu rada i kako je dolazio do istine u područjima gdje je ona nepoželjna.

Muzej za umjetnost i obrt

Muzej za umjetnost i obrt

Narednih dana besplatna predavanja uz izložbu jednog od najznačajnijih umjetnika ruske avangarde

Koraljka Vlajo održat će predavanje 3. rujna, a dr. sc. Krunoslav Lučić 5. rujna. Ulaz je slobodan.

Konoplja za medicinsku primjenu

Predavanje na PBF-u

Saznajte je li konoplja doista sigurnija za zdravlje od konvencionalnih lijekova

Udruga studenata Probion priprema novo zanimljivo predavanje o medicinskoj primjeni konoplje. Održat će se 27. travnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

tp12

Kreni na put!

Tko kaže da je skupo putovati?

Putovanja su ono o čemu ćemo uvijek pričati, to je ono što nas hrani i što uvijek planiramo i planiramo i planiramo... ali nikad se nema novaca. Što ako vam kažemo da novci nisu problem? Biste li tada krenuli na put?