Putopisno predavanje

Pet djevojaka progovara o volontiranju na rubu Afrike

Filozofski fakultet Osijek

Ako želiš saznati sve o običajima, hrani, kulturi i gostoprimstvu Maroka, ne propusti putopisno predavanje.

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku održat će se putopisno predavanje o Maroku. Događaj je zakazan za četvrtak, 9. studenog, u 18 sati (soba broj 54, 2. kat). Pet djevojaka koje su ovo ljeto provele volontirajući na samom rubu Afrike kroz AIESEC-ov program Global Volunteer podijelit će svoje priče.

Pridruži se i upoznaj marokansku kulturu, saznaj sve o običajima, hrani i nevjerojatnom gostoprimstvu ove predivne zemlje te otkrij koji te kulturalni šokovi mogu dočekati u Maroku. Poslušaj njihovo nezaboravno i jedinstveno iskustvo o putu u Saharu, ali i u Casablancu, Marakesh, Fez te u očaravajući plavi biser – Chefchauen.

Oslobodi se predrasuda i iz prve ruke saznaj kako zaista izgleda svakodnevni život u jednoj muslimanskoj zemlji. Možda te ovo putopisno predavanje potakne da se i ti odvažiš otkriti novu zemlju, kulturu ili pak kontinent. Dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotografijaaaa

Klik-klik

Besplatna edukacija fotografije fotogrupe riječkog sveučilišta

Osigurajte si mjesto na besplatnom predavanju o osnovama i kompoziciji fotografije koje će se održati 7. ožujka u 16 sati.

Motivacijsko predavanje Živka Krstića

Motivacijsko predavanje na FER-u

Ugledni znanstvenik otkriva poveznicu „Big Data” s izborima u SAD-u

Što je „Big Data”, koje vještine odlikuju vrhunske podatkovne znanstvenike, gdje se uopće koristi „Big Data” i kakve ona ima veze s izborima u SAD-u i aferom „Panama Papers”, otkrit će Živko Krstić na predavanju u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

Predavanje STEMI

Elektroboj

Dođite na motivacijsko predavanje "STEMI - behind the scenes"

Kao uvod u ovogodišnje natjecanje svoj put od studentskog projekta do uspješne poslovne priče ispričat će pobjednici Elektroboj natjecanja 2014. godine, ujedno i kreatori šesteronožnog robota pauka koji služi kao alat za učenje robotike, elektrotehnike i programiranja.

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Tjedan zanimljivih predavanja mladih predavača u Info zoni

Od 4. do 9. travnja u Info zoni se održava ciklus predavanja "Moozgavci". Šest mladih predavača predstavit će šest različitih, zanimljivih tema.

Fotografija Jurice Galića Juke

Putopisna tribina

Svjetski putnik u Klubu Zona donosi priče iz 70 proputovanih država

– Na jedinstvenom predavanju, uz listanje luksuzno opremljene fotomonografije, putovat ćemo od mističnog Uskršnjeg otoka do Černobila, od najsmrtonosnije pustinje svijeta Atacame do jedne od najvećih špilja svijeta Hang En. – najavljuje Juka.