Putopisno predavanje

Pet djevojaka progovara o volontiranju na rubu Afrike

Filozofski fakultet Osijek

Ako želiš saznati sve o običajima, hrani, kulturi i gostoprimstvu Maroka, ne propusti putopisno predavanje.

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku održat će se putopisno predavanje o Maroku. Događaj je zakazan za četvrtak, 9. studenog, u 18 sati (soba broj 54, 2. kat). Pet djevojaka koje su ovo ljeto provele volontirajući na samom rubu Afrike kroz AIESEC-ov program Global Volunteer podijelit će svoje priče.

Pridruži se i upoznaj marokansku kulturu, saznaj sve o običajima, hrani i nevjerojatnom gostoprimstvu ove predivne zemlje te otkrij koji te kulturalni šokovi mogu dočekati u Maroku. Poslušaj njihovo nezaboravno i jedinstveno iskustvo o putu u Saharu, ali i u Casablancu, Marakesh, Fez te u očaravajući plavi biser – Chefchauen.

Oslobodi se predrasuda i iz prve ruke saznaj kako zaista izgleda svakodnevni život u jednoj muslimanskoj zemlji. Možda te ovo putopisno predavanje potakne da se i ti odvažiš otkriti novu zemlju, kulturu ili pak kontinent. Dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Bakljada, 14.09.2013.

Poznati sociolog gostuje u Infozoni

Predavanje Renata Matića o nogometu kao žarištu aktivizma

Sociolog Renato Matić gostovat će u srijedu u Infozoni i održati predavanje o problemima izvan terena s kojima se susreće suvremeni nogomet.

SIA1

Impact Hub Zagreb

Social Impact Award: Pročitajte iskustva mladih o pokretanju poslovnih projekata i prijavite se

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada pokrenuli su „Social Impact Award”, najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske.

Novi početak

Dobre i loše strane studija u drugom gradu

Let iz roditeljskog gnijezda iliti studiranje u drugom gradu

Kad dođete studirati u novi grad, najviše će vam od pomoći biti iskustva onih koji su već prošli kroz proces prilagodbe. Donosimo neka od njih.

Mozak voli zdravo

Projekt eSTUDENT-a

Mozak voli zdravo i stavlja naglasak na edukaciju, rekreaciju i motivaciju

Antun Brzak, Kristijan Vincetić i Matija Grebenić tri su prijatelja, studenta i uspješna paraolimpijca koji su obilježili ovogodišnje izdanje projekta "Mozak voli zdravo."

HUM - Klub mladih

Hrvatska udruga za mirenje

Zajedničkim rješenjem do sretnijeg rješenja

Mirno rješavanje sporova čini obje strane zadovoljnijima.