Na današnji dan

Hoće li Kolinda zagrliti Kanyea Westa 2020. godine?

https://www.pinterest.com/pin/201465783310364775/

„Da li sam popušio nešto prije izlaska na pozornicu? Odgovor je – da”, izjavio je osebujni reper, a nakon te konstatacije najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a i dramatično, u Kanye-stilu, ispustivši mikrofon iz ruke odšetao s pozornice.

Kanye West je poznat kao ličnost čiji smisao za humor gotovo nikad nije shvaćen. Tako je na današnji dan, 31. kolovoza, prije tri godine, na dodjeli MTV VMA nagrada još jednom skrenuo svu pažnju na sebe najavivši kako će se 2020. godine kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. 

Ambiciozni reper koji često javnost šokira i nasmije svojim tweetovima te večeri dobio je nagradu za životno djelo, a na kraju svog osebujnog govora neočekivano najavio kandidaturu za nadolazeće predsjedničke izbore

– Kao što ste do sada već mogli pretpostaviti, odlučio sam se kandidirati za predsjednika na izborima 2020 -  izjavio je Kanye.

Osim neočekivane najave Kanye je okupljene informirao i kako je prije dolaska na pozornicu popušio joint. Bez obzira na to koliko se njegova izjava u tom trenutku mnogima učinila smiješnom, gospodin je izgledao poprilično ozbiljno, a cijela dvorana ga je pozdravila ovacijama. Poznato je da se se već uspoređivao s Da Vincijem, Piccassom,  Shakespearom i Isusom, pa tako ne čudi što je odlučan u svojoj namjeri da se ostavi mikrofona i svjetla pozornice te postane predsjednikom jedne od najmoćnijih država na svijetu.

Hoće li se reperova obećanja i izjave zaista obistiniti, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, uloga prve dame ne bi smetala njegovoj zakonitoj supruzi Kim Kardashian. Tko će mu prvi čestitati na kandidaturi, također ćemo saznati za dvije godine Tko zna, možda trenutna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svoj plan putovanja za 2020. uvrsti SAD te mu tako i čestita.

Komentari na članak

Vezani članci

money

The Beloit College iz Wisconsina

SAD nudi stipendije inozemnim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa

Još je jedan fakultet u SAD-u otvorio natječaj za stipendiranje. Inozemni se studenti mogu prijaviti za stipendije koje školarinu pokrivaju djelomično ili u potpunosti, i to do 15. siječnja.

Virginia Tech

Život američkog studenta

Biste li studirali u Americi?

Brucoši su obavezni prvu godinu biti u studentskom domu kako bi se upoznali sa studentskim životom, kulturom fakulteta i općenito samim kampusom.

Bill de Blasio

Utjeha republikancima u New Jerseyju

SAD: Demokrati slave pobjede u New Yorku i Virginiji

U „Velikoj Jabuci” je dosadašnjeg nezavisnog gradonačelnika, bivšeg republikanca Michaela Bloomberga, zamijenio Bill de Blasio te tako demokratima osigurao mjesto gradonačelnika nakon dva desetljeća.

Tjedan međunarodnog obrazovanja

Upoznavanje sa sveučilištima u Americi

Tjedan međunarodnog obrazovanja

U razdoblju trajanja Tjedna međunarodnog obrazovanja, studenti imaju mogućnost saznati koja su američka sveučilišta najbolja, kako se prijaviti na neko od sveučilišta, koje je stipendije moguće primati za studiranje u Americi, gdje pronaći adekvatne stipendije te kako se prijaviti za stipendiju.

9/11 1

Na današnji dan

VIDEO: 9/11 – napad koji je promijenio tijek američke i svjetske povijesti

11. rujna zauvijek će ostati zapamćen po najvećoj katastrofi 21. stoljeća. Pad američkih „blizanaca" događaj je koji je poljuljao globalnu sigurnost i kojim je cijeli svijet krenuo u beskonačnu borbu protiv terorizma.