Na današnji dan

Hoće li Kolinda zagrliti Kanyea Westa 2020. godine?

https://www.pinterest.com/pin/201465783310364775/

„Da li sam popušio nešto prije izlaska na pozornicu? Odgovor je – da”, izjavio je osebujni reper, a nakon te konstatacije najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a i dramatično, u Kanye-stilu, ispustivši mikrofon iz ruke odšetao s pozornice.

Kanye West je poznat kao ličnost čiji smisao za humor gotovo nikad nije shvaćen. Tako je na današnji dan, 31. kolovoza, prije tri godine, na dodjeli MTV VMA nagrada još jednom skrenuo svu pažnju na sebe najavivši kako će se 2020. godine kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. 

Ambiciozni reper koji često javnost šokira i nasmije svojim tweetovima te večeri dobio je nagradu za životno djelo, a na kraju svog osebujnog govora neočekivano najavio kandidaturu za nadolazeće predsjedničke izbore

– Kao što ste do sada već mogli pretpostaviti, odlučio sam se kandidirati za predsjednika na izborima 2020 -  izjavio je Kanye.

Osim neočekivane najave Kanye je okupljene informirao i kako je prije dolaska na pozornicu popušio joint. Bez obzira na to koliko se njegova izjava u tom trenutku mnogima učinila smiješnom, gospodin je izgledao poprilično ozbiljno, a cijela dvorana ga je pozdravila ovacijama. Poznato je da se se već uspoređivao s Da Vincijem, Piccassom,  Shakespearom i Isusom, pa tako ne čudi što je odlučan u svojoj namjeri da se ostavi mikrofona i svjetla pozornice te postane predsjednikom jedne od najmoćnijih država na svijetu.

Hoće li se reperova obećanja i izjave zaista obistiniti, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, uloga prve dame ne bi smetala njegovoj zakonitoj supruzi Kim Kardashian. Tko će mu prvi čestitati na kandidaturi, također ćemo saznati za dvije godine Tko zna, možda trenutna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svoj plan putovanja za 2020. uvrsti SAD te mu tako i čestita.

Komentari na članak

Vezani članci

Kikac

Zanimljiv trend i način promoviranja

VIDEO: Kad se sportaši preruše u "obične" ljude

Popularni sportaši uglavnom nemaju mira od velikog broja obožavatelja koji ih prati u stopu. Nekad se jednostavno odluče zamaskirati i odmoriti od vlastite popularnosti...

Rosa Parks 3

Na današnji dan

Preminula Rosa Parks, žena koja je čin sjedenja u autobusu učinila povijesnim

Na današnji je dan 2005. godine preminula Rosa Parks, majka pokreta za ljudska prava u SAD-u.

New York noću

Work and Travel USA

Informirajte se o mogućnostima rada u Americi početkom ožujka

Work and Travel program namijenjen je studentima koji žele iskusiti američku svakodnevicu radeći sezonske poslove i putujući po Americi. Radni dio programa traje najmanje 3, a najviše 4 mjeseca, nakon čega studenti imaju pravo još mjesec dana turistički boraviti u SAD-u.

22 ukleta kampusa

Studentski život iz horor filma

FOTO: 22 ukleta kampusa u SAD-u

Donosimo vam priče o kampusima u Sjedinjenim Američkim Državama koje kao da su preslikane iz najstrašnijih horor filmova.

https://cdn.pixabay.com/photo/2014/11/10/22/46/cans-526011__340.jpg

Na današnji dan

Masovna prodaja piva u limenkama pokosila male pivare

Prije više od 80 godina tvrtka Krueger prodala je prvo pivo u limenci u Richmondu. Zbog velikog zadovoljstva korisnika i boljeg čuvanja proizvoda, za razliku od boce, počelo se sve više prodavati, a danas je neizostavan proizvod na policama svih dućana.