Na današnji dan

Hoće li Kolinda zagrliti Kanyea Westa 2020. godine?

https://www.pinterest.com/pin/201465783310364775/

„Da li sam popušio nešto prije izlaska na pozornicu? Odgovor je – da”, izjavio je osebujni reper, a nakon te konstatacije najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a i dramatično, u Kanye-stilu, ispustivši mikrofon iz ruke odšetao s pozornice.

Kanye West je poznat kao ličnost čiji smisao za humor gotovo nikad nije shvaćen. Tako je na današnji dan, 31. kolovoza, prije tri godine, na dodjeli MTV VMA nagrada još jednom skrenuo svu pažnju na sebe najavivši kako će se 2020. godine kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. 

Ambiciozni reper koji često javnost šokira i nasmije svojim tweetovima te večeri dobio je nagradu za životno djelo, a na kraju svog osebujnog govora neočekivano najavio kandidaturu za nadolazeće predsjedničke izbore

– Kao što ste do sada već mogli pretpostaviti, odlučio sam se kandidirati za predsjednika na izborima 2020 -  izjavio je Kanye.

Osim neočekivane najave Kanye je okupljene informirao i kako je prije dolaska na pozornicu popušio joint. Bez obzira na to koliko se njegova izjava u tom trenutku mnogima učinila smiješnom, gospodin je izgledao poprilično ozbiljno, a cijela dvorana ga je pozdravila ovacijama. Poznato je da se se već uspoređivao s Da Vincijem, Piccassom,  Shakespearom i Isusom, pa tako ne čudi što je odlučan u svojoj namjeri da se ostavi mikrofona i svjetla pozornice te postane predsjednikom jedne od najmoćnijih država na svijetu.

Hoće li se reperova obećanja i izjave zaista obistiniti, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, uloga prve dame ne bi smetala njegovoj zakonitoj supruzi Kim Kardashian. Tko će mu prvi čestitati na kandidaturi, također ćemo saznati za dvije godine Tko zna, možda trenutna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svoj plan putovanja za 2020. uvrsti SAD te mu tako i čestita.

Komentari na članak

Vezani članci

Virginia Tech

Život američkog studenta

Biste li studirali u Americi?

Brucoši su obavezni prvu godinu biti u studentskom domu kako bi se upoznali sa studentskim životom, kulturom fakulteta i općenito samim kampusom.

Mobilni telefon

Nema kršenja privatnosti

Sami ste si krivi za posljedice poziva stražnjicom!

Osoba koja upravlja uređajem i ne poduzme jednostavne mjere da se zaštiti od izloženosti svojih razgovora trećoj strani ne treba ni očekivati privatnost.

Benjamin Ignac

Priča o mladom studentu geografije

Benjamin ruši predrasude

Benjamin Ignac studira geografiju na Sveučilištu u Oklahomi, a radi i u uredu u South Central Climate Science Center. Njegova priča je posebna zato što je Benjamin romske nacionalnosti, a usto je i jedini Rom koji je ikada pohađao Gimnaziju Josipa Slavenskog, jednu od najboljih hrvatskih srednjih škola.

Kolinda Grabar-Kitarović

Intervju s predsjedničkom kandidatkinjom

Kolinda Grabar-Kitarović: Problem sustava nije velik broj visokoobrazovanih mladih, već nepostojanje odgovora na problem nezaposlenosti

Gospodinu Josipoviću i gospođi Grabar-Kitarović smo početkom godine poslali nekoliko jednakih pitanja koja propitkuju probleme s kojima se na dnevnoj bazi susreću studenti. Grabar-Kitarović istaknula je kako reforma fakulteta ne obuhvaća samo visoko obrazovanje, već i reformu svih segmenata obrazovanja.

Yahoo

Od Facebooka i Intela do Hewlett-Packarda

10 najbolje ocijenjenih kompanija za stjecanje iskustva

Facebook je ocijenjen kao najbolja kompanija za stjecanje iskustva. Do rezultata istraživanja Glassdoor je došao prikupljajući povratne informacije zaposlenih pripravnika.