Na današnji dan

Hoće li Kolinda zagrliti Kanyea Westa 2020. godine?

https://www.pinterest.com/pin/201465783310364775/

„Da li sam popušio nešto prije izlaska na pozornicu? Odgovor je – da”, izjavio je osebujni reper, a nakon te konstatacije najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a i dramatično, u Kanye-stilu, ispustivši mikrofon iz ruke odšetao s pozornice.

Kanye West je poznat kao ličnost čiji smisao za humor gotovo nikad nije shvaćen. Tako je na današnji dan, 31. kolovoza, prije tri godine, na dodjeli MTV VMA nagrada još jednom skrenuo svu pažnju na sebe najavivši kako će se 2020. godine kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. 

Ambiciozni reper koji često javnost šokira i nasmije svojim tweetovima te večeri dobio je nagradu za životno djelo, a na kraju svog osebujnog govora neočekivano najavio kandidaturu za nadolazeće predsjedničke izbore

– Kao što ste do sada već mogli pretpostaviti, odlučio sam se kandidirati za predsjednika na izborima 2020 -  izjavio je Kanye.

Osim neočekivane najave Kanye je okupljene informirao i kako je prije dolaska na pozornicu popušio joint. Bez obzira na to koliko se njegova izjava u tom trenutku mnogima učinila smiješnom, gospodin je izgledao poprilično ozbiljno, a cijela dvorana ga je pozdravila ovacijama. Poznato je da se se već uspoređivao s Da Vincijem, Piccassom,  Shakespearom i Isusom, pa tako ne čudi što je odlučan u svojoj namjeri da se ostavi mikrofona i svjetla pozornice te postane predsjednikom jedne od najmoćnijih država na svijetu.

Hoće li se reperova obećanja i izjave zaista obistiniti, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, uloga prve dame ne bi smetala njegovoj zakonitoj supruzi Kim Kardashian. Tko će mu prvi čestitati na kandidaturi, također ćemo saznati za dvije godine Tko zna, možda trenutna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svoj plan putovanja za 2020. uvrsti SAD te mu tako i čestita.

Komentari na članak

Vezani članci

Stari tramvaj

Zagrebački javni prijevoz

ZET i policija najavili obustavu prometa u Zagrebu

Policija moli građane za strpljenje i razumijevanje te savjetuje da na posao dođu prije 7:30 kako bi izbjegli jutarnje gužve u prometu.

Snjeguljica i sedam patuljaka

Na današnji dan

Disney započeo revoluciju filmske indrustrije animiranim filmom „Snjeguljica i sedam patuljaka“

Na današnji je dan 1938. popularni animirani film doživio svjetsku premijeru, a njegova je kvaliteta i danas inspiracija te veselje mladih i starih.

Atentat na Lincolna

Na današnji dan

Atentat na predsjednika Abrahama Lincolna

John Wilkes Booth usmrtio je u kazalištu predsjednika Abrahama Lincolna jednim hicem u potiljak. Potraga za atentatorom bila je jedna od najvećih u povijesti i uključivala je više od 10 000 vojnika, detektiva i policajaca.

Predsjednica na FOI-ju

Posjet FOI-ju

Predsjednica Grabar-Kitarović istaknula potrebu za reformom školstva

Odmah po dolasku na FOI, predsjednica RH obratila se studentima ističuči važnost informacijsko-komunikacijskih znanosti i STEM područja. Također je istaknula potrebu za reformom školstva koja će se odraziti i na visoko obrazovanje.

Meksiko

Na današnji dan

Cinco de Mayo, nacionalni praznik i dan odavanja počasti osobama meksičkog podrijetla u SAD-u

Ako ste ljubitelj ovakvih slavlja, danas vam je idealna prilika da napravite prvi korak i upoznate se s meksičkom kulturom.