Nagradni natječaj

Vodimo čitatelje na završnicu Gavella i Europlakat Faira kada igra „Gospođa Bovary”

Gospođa Bovary

„Gospođa Bovary” predstava je u režiji Saše Božića koja igra u završnici Gavella i Europlakat Faira, a za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

Bliži se kraju Gavella i Europlakat Fair – kazališni festival u Frankopanskoj koji se već tradicionalno održava u lipnju, a za čijeg se trajanja prikazuju svi naslovi koji se nalaze na Gavellinu repertoaru. Nakon dodjele nagrade najboljoj glumici i najboljem glumcu prema odabiru najvjernije publike ovoga kazališta te najboljoj predstavi prema žiriju portala Studentski.hr na svečanoj završnici prikazat će se Gospođa Bovary. Izvedba je zakazana za 19. lipnja u 20:00, a za nju dijelimo ulaznice.  

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr ostaviti komentar s točnim odgovorom na pitanje Tko igra ulogu Emme Bovary? Dva sudionika nagradit će se dvjema ulaznicama. Natječaj je otvoren do 18. lipnja u 20:00.

Gospođa Bovary, podsjetimo, predstava je kojom redatelj Saša Božić ukazuje na suvremenost njenog slučaja. On stvara kazališno djelo kojem su dug i dosada u središtu interesa. Kostime potpisuje Marita Ćopo, scenografiju Zdravka Ivandija, a scenski pokret Petra Hrašćanec. 

Komentari na članak

Vezani članci

Kolovoz u okrugu Osage

„Kolovoz u okrugu Osage“

Provedite sjajnu večer u Gavelli za samo 20 kuna

Kazalište Gavella pripremilo je posebnu ponudu za sve obožavatelje – ulaznice za izvedbe kultnog „Kolovoza u okrugu Osage“ 24. i 25. veljače možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Isto

Predstava u KunstTeatru

Mentalno zdravlje mladih promovira se kroz priču o dvadesetogodišnjoj Marti i strahovima

U sklopu projekta kojim se promovira mentalno zdravlje mladih u trešnjevačkom KunstTeatru priprema se premijera predstave o jednoj prosječnoj dvadesetgodišnjakinji i njenim strahovima.

Vlatko Štampar u Tvornici kulture, Bagadodo

Nagradni natječaj

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Roman "Oris"

Studentski recenzira

„Oris” – roman i(li) nacrt(i) za roman; poklanjamo knjigu u nagradnom natječaju

Sjetite se Pirandellove drame „Šest lica traži autora”. A sad zamislite obrnutu situaciju – autoricu koja traži lica. Riječ je o romanu autorice Rachel Cusk koji poklanjamo u nagradnom natječaju.

Predstava "Tartuffe"

Kazališne izvedbe

Jedna od najpoznatijih svjetskih komedija na pozornici ZKM-a

– Ali, umjesto pobune koja bi dovela do eliminacije teksta, u svojem radu odabirem put koji uz tekst želi afirmirati i tijelo, put u kojem ima mjesta za oboje. – riječi su kojima Ferlin komentira svoju predstavu.