Nagradni natječaj

Vodimo čitatelje na završnicu Gavella i Europlakat Faira kada igra „Gospođa Bovary”

Gospođa Bovary

„Gospođa Bovary” predstava je u režiji Saše Božića koja igra u završnici Gavella i Europlakat Faira, a za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

Bliži se kraju Gavella i Europlakat Fair – kazališni festival u Frankopanskoj koji se već tradicionalno održava u lipnju, a za čijeg se trajanja prikazuju svi naslovi koji se nalaze na Gavellinu repertoaru. Nakon dodjele nagrade najboljoj glumici i najboljem glumcu prema odabiru najvjernije publike ovoga kazališta te najboljoj predstavi prema žiriju portala Studentski.hr na svečanoj završnici prikazat će se Gospođa Bovary. Izvedba je zakazana za 19. lipnja u 20:00, a za nju dijelimo ulaznice.  

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr ostaviti komentar s točnim odgovorom na pitanje Tko igra ulogu Emme Bovary? Dva sudionika nagradit će se dvjema ulaznicama. Natječaj je otvoren do 18. lipnja u 20:00.

Gospođa Bovary, podsjetimo, predstava je kojom redatelj Saša Božić ukazuje na suvremenost njenog slučaja. On stvara kazališno djelo kojem su dug i dosada u središtu interesa. Kostime potpisuje Marita Ćopo, scenografiju Zdravka Ivandija, a scenski pokret Petra Hrašćanec. 

Komentari na članak

Vezani članci

Vlatko Štampar

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi čitatelje na rasprodani nastup Vlatka Štampara

Dijele se 2x2 ulaznice za nastup Vlatka Štampara u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Nagradni natječaj otvoren je do 20. rujna u 12 sati.

Nagradni natječaj_Bachata Inspire

Nagradni natječaj

Stop sramežljivosti: Besplatni plesni tečaj senzual bachate za tri čitatelja portala Studentski.hr

Dokaži da Hrvati nisu sramežljivi za senzualne plesove u paru i okušaj se u bachati. Uskoro će se formirati nove grupe plesača, a „Bachata Inspire" poklanja čak tri besplatna tečaja – saznaj kako!

Bernays

Nagradni natječaj

Otvorena prilika za osvajanje jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija

Uz jednogodišnju školarinu za Bernaysov studij po izboru, pobjednik ili pobjednica natječaja osvaja i Uber vaučer u vrijednosti 200 kuna mjesečno tijekom cijele godine, ulaznice za predstave u Komediji tijekom akademske godine te besplatan tečaj stranog jezika u Sokratu.

Ferragosto Jam 2018

Festival oko Orahovačkog jezera

STOKA stiže s monodramom na unikatni „Ferragosto JAM”

Nova potvrđena imena „Ferragosto Jama” predvode TBF, Jinx i Maja Posavec, a prvi put bit će uprizorena i kazališna predstava, hit monodrama Marina Ivanovića Stoke.

Na kraju tjedna 1

Dani satire Fadila Hadžića

Predstava koja balansira na rubu imaginarnog i dokumentarnog gostuje u Kerempuhu

Dani satire Fadila Hadžića jedinstven su festival u regiji koji u prvi plan postavlja najzanimljivija satirična ostvarenja iz protekle kazališne sezone. U srijedu je na repertoaru Ječićeva predstava "Na kraju tjedna".