LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najbolji sastav u 2015. godini

Velik uspjeh Vatre

Zahvaljujući najvećem broju emitiranja u radijskom i televizijskom eteru, u emisiji TOP.HR Vatra je zasluženo proglašena najboljim sastavom godine.

Zahvaljujući najvećem broju emitiranja u radijskom i televizijskom eteru, u emisiji TOP.HR Vatra je zasluženo proglašena najboljim sastavom godine.

2015. godina zaista je bila uspješna za Vatru. Hrvatska diskografska udruga i sustav praćenja 1Played objavili su godišnju listu najčešće puštanih singleova u 2015., a zahvaljujući najvećem broju emitiranja u radijskom i televizijskom eteru, u emisiji TOP.HR Vatra je zasluženo proglašena najboljim sastavom godine.

– Jako mi je drago da smo dobili nagradu za grupu godine i da je naša glazba prepoznata. Ovo što stvaramo radimo dugi niz godina – Vatra postoji već 16 godina. Ovaj je poziv, kojim se bavimo, nekako maraton za čitav život, a nikako utrka na sto metara. Trudit ćemo se i dalje biti svoji, iskreni, pošteni i drugačiji. – izjavio je Ivan Dečak, frontmen Vatre.

Zmajevi na vjetru zasigurno je najočekivaniji album sastava, koji su fanovi odlično prihvatili, a to definitivno potvrđuje i činjenica da je u prodaju nedavno puštena i druga naklada albuma. Uskoro će u eter krenuti i novi single s albuma, no dotad aktualni Jantar, trenutno jedan od najemitiranijih domaćih singleova, nastavlja seriju koju je sastav započeo s Tangom i nastavio s pjesmama Saturn i Kraj.

Bend je u novu 2016. ušao radno, svirajući na čak dva dočeka – u Zagrebu i Karlovcu. Nakon zasluženoga kratkog odmora nastavljaju s koncertima: 14. siječnja na Narodnom radiju, 9. veljače na splitskoj Rivi, 12. veljače u riječkom Pogonu kulture, 2. travnja na Šparogadi u Bujama i 20. svibnja u Sv. Nedelji.

FOTO: VATRA