Projekcija u MM centru

U SC-u svjetska premijera filma „Real”, snimanog u New Yorku za vrijeme redateljeva studiranja ondje

Film "Real"

U MM centru moguće je besplatno pogledati svjetsku premijeru filma Vibora Krekovića, snimana u New Yorku za vrijeme njegova studiranja u glumačkoj školi The Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera, filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u MM centru (SC Zagreb, Savska 25). Premijera je zakazana za četvrtak 7. studenog u 19:30, a nazočit će joj i sam autor. 

– Dvojica prijatelja i kolega tijekom rada na prezentaciji naprave pogrešku zbog koje mogu izgubiti posao. Pred njima je cijela noć tijekom koje moraju smisliti kako riješiti problem, ali i razmisliti o svojim postupcima zbog kojih su se ponajprije i našli u toj situaciji... – opis je radnje filma.

Film je autorski projekt glumca Vibora Krekovića na kojem ujedno debitira kao redatelj. Sniman je u New Yorku za vrijeme njegova studiranja u glumačkoj školi The Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Ulaz je besplatan

Komentari na članak

Vezani članci

Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

Prijavite se na besplatne radionice

U Klubu za mlade Zagreb održavaju se besplatne radionice raznih tematika. Saznajte kako napisati životopis i motivacijsko pismo, uključite se na dramske radionice, saznajte ponešto i o legalizaciji marihuane. Prijave su u tijeku za sve radionice.

Zagreb Classic na Tomislavcu

Festival na Tomislavcu

„Jalta, Jalta” i „Gubec-beg” besplatno na Zagreb Classicu

Na velikoj pozornici Trga kralja Tomislava publika će dočekati još dvije velike glazbene poslastice. Prva je na repertoaru scenska izvedba mjuzikla „Jalta, Jalta“, a potom i koncertna izvedba rock opere „Gubec-beg“.

The Spoils of Babylon

Što nas očekuje na malim ekranima u 2014.?

Nove serije u novoj godini

Provjerite koje su to najočekivanije serije u 2014. te kada se na male ekrane vraćaju vaši najdraži fiktivni prijatelji.

Školica

Edukacijski program

Kulturpunktova školica: Besplatna predavanja o suvremenoj kulturi, umjetnosti i novinarstvu

Petomjesečni edukacijski program namijenjen je mladim autorima i novinarima koji žele saznati više o medijima, ali i praksom usavršiti svoje novinarske vještine. Rok je za prijavu 17. rujna.

Akcija "Oživi me" u Hrvatskoj kući srca

Besplatne radionice o oživljavanju

U Hrvatskoj 24 osobe dnevno umru od srčanog zastoja; studenti sa stručnjacima nastoje to promijeniti

– Naša je zajednička misija edukaciju o oživljavanju uvrstiti u obvezni obrazovni program kako bi što više građana i nestručnjaka savladalo vještinu oživljavanja i bilo u mogućnosti spasiti nečiji život. – istaknula je Ivana Portolan Pajić.