Projekcija u MM centru

U SC-u svjetska premijera filma „Real”, snimanog u New Yorku za vrijeme redateljeva studiranja ondje

Film "Real"

U MM centru moguće je besplatno pogledati svjetsku premijeru filma Vibora Krekovića, snimana u New Yorku za vrijeme njegova studiranja u glumačkoj školi The Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Prvo javno prikazivanje, ujedno i svjetska premijera, filma Real redatelja Vibora Krekovića održat će se u MM centru (SC Zagreb, Savska 25). Premijera je zakazana za četvrtak 7. studenog u 19:30, a nazočit će joj i sam autor. 

– Dvojica prijatelja i kolega tijekom rada na prezentaciji naprave pogrešku zbog koje mogu izgubiti posao. Pred njima je cijela noć tijekom koje moraju smisliti kako riješiti problem, ali i razmisliti o svojim postupcima zbog kojih su se ponajprije i našli u toj situaciji... – opis je radnje filma.

Film je autorski projekt glumca Vibora Krekovića na kojem ujedno debitira kao redatelj. Sniman je u New Yorku za vrijeme njegova studiranja u glumačkoj školi The Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Ulaz je besplatan

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO: Pixabay

Promišljanje o zdravstvu

Besplatna studentska ljetna škola umjetne inteligencije u zdravstvenoj skrbi

U Budimpešti i Barceloni organizira se desetodnevna ljetna škola o umjetnoj inteligenciji u zdravstvenoj skrbi, a namijenjena je studentima medicine, inženjerstva, ekonomije i marketinga. Rok je za prijavu 21. travnja.

Projekcije motovunskih filmova u Vintageu

Ususret Motovun Film Festivalu

Zagrijavanje za Motovun uz besplatne filmske projekcije i kviz u Vintageu

Ususret Motovun Film Festivalu, koji se održava od 23. do 27. srpnja, u Vintageu će se održati projekcije kratkometražnih filmova i filmski kviz pod voditeljskom palicom proslavljene lovkinje iz Potjere. Ulaz je besplatan.

Arriva, vizual za studentski nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Putuj besplatno kući!

Prijavi se na Nagradni natječaj za studente „Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi”!

Veterinarski fakultet Zagreb

Kulturna manifestacija

Sastavnice Sveučilišta u Zagrebu pridružuju se manifestaciji Noć muzeja 2019.

Veterinarski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva te Akademija likovnih umjetnosti sastavnice su zagrebačkog Sveučilišta koje se sa svojim besplatnim programom pridružuju brojci od 200-tinjak institucija koje obilježavaju ovogodišnju Noć muzeja.

https://pixabay.com/en/bosnia-europe-herzegovina-country-2058087/

Internacionalno natjecanje i konferencija

BETAPITCH Mostar: Posjetiteljima bogata znanja, a najboljem „startupu" nagrade

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.