Natječaj za prijavu pjesama

Stvorena platforma za promociju mladih pjesnika na festivalu DeSADU

DeSADU festival 2016

Ovogodišnje izdanje festivala DeSADU afirmirat će mlade autore i autorice. Održat će se od 7. do 11. prosinca 2016.

Otvoren je natječaj za prijavu pjesama u sklopu festivala DeSADU (Dramske sekcije Akademije dramske umjetnosti). Javnim čitanjima dramskih tekstova studenata dramaturgije sekcija nastoji osnažiti vidljivost dramskoga pisma i afirmirati mlade autore i autorice.

U razdoblju od 7. do 11. prosinca 2016. godine festival se održava po osmi put. Ovogodišnje izdanje u sklopu festivalskoga popratnog programa otvara i platformu za promociju mladih pjesnikinja i pjesnika. 

Na natječaj se mogu prijaviti studenti i studentice svih studija, fakulteta i sveučilišta, originalnim, objavljenim ili neobjavljenim pjesmama. Moguće je natjecati se s najviše tri po autoru, odnosno autorici, na temu ljudskih prava.

Pjesme i osnovni podaci o autoru/autorici (ime i prezime, naziv i godina studija, kontaktni podaci) šalju se najkasnije do ponoći 20. studenoga na adresu elektroničke pošte: desadu@adu.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

MZOS

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Otvoren Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija

Raspisan je natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu.

Film

Natječaj

ZagrebDox traži filmofile volontere

Ako želite doprinijeti 14. izdanju festivala ZagrebDox, gledati sjajne dokumentarce i uživati u festivalskoj atmosferi, prijavite se za volontiranje do 4. veljače.

SCool Fest line-up

Brojna imena za svačiji glazbeni ukus

Ne propustite prvi SCool Fest uz odlična glazbena imena!

Vjerujemo da vas neće trebati previše nagovarati na kupnju karte uz ovakve izvođače i studentima prilagođene cijene.

Studenti i volontiranje

Europska volonterska služba

Potpuno pokriveni troškovi i džeparac za volontiranje u Rumunjskoj

Do 17. prosinca mladi koji žele razviti svoje kritičko mišljenje mogu se prijaviti za volontiranje u Rumunjskoj gdje će pomagati djeci, a svi će im troškovi biti pokriveni.

Završen natječaj

projekt „Mali pokretači promjena”

Završen ISUM-ov natječaj za najkreativniji rad

Završio je natječaj na temu „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom” koji se održavao u sklopu projekta Instituta za stručno usavršavanje mladih „Mali pokretači promjena”.