Natječaj za prijavu pjesama

Stvorena platforma za promociju mladih pjesnika na festivalu DeSADU

DeSADU festival 2016

Ovogodišnje izdanje festivala DeSADU afirmirat će mlade autore i autorice. Održat će se od 7. do 11. prosinca 2016.

Otvoren je natječaj za prijavu pjesama u sklopu festivala DeSADU (Dramske sekcije Akademije dramske umjetnosti). Javnim čitanjima dramskih tekstova studenata dramaturgije sekcija nastoji osnažiti vidljivost dramskoga pisma i afirmirati mlade autore i autorice.

U razdoblju od 7. do 11. prosinca 2016. godine festival se održava po osmi put. Ovogodišnje izdanje u sklopu festivalskoga popratnog programa otvara i platformu za promociju mladih pjesnikinja i pjesnika. 

Na natječaj se mogu prijaviti studenti i studentice svih studija, fakulteta i sveučilišta, originalnim, objavljenim ili neobjavljenim pjesmama. Moguće je natjecati se s najviše tri po autoru, odnosno autorici, na temu ljudskih prava.

Pjesme i osnovni podaci o autoru/autorici (ime i prezime, naziv i godina studija, kontaktni podaci) šalju se najkasnije do ponoći 20. studenoga na adresu elektroničke pošte: desadu@adu.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

natječaj_kune

Natječaj za dodjelu donacija

Hrvatska Lutrija dodjeljuje do 20 000 kuna raznim projektima

Prijave projekata usmjerenih poboljšanju kvalitete života društvene zajednice vrše se do 23. travnja 2018. godine, a moguće je dobiti od 1000 do 20 000 kuna.

EFOS-HUP suradnja

Suradnja HUP-a i EFOS-a

VIDEO: Prilika za stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku

Studenti diplomskoga studija EFOS-a imaju priliku za ljetnu stručnu praksu koju im je omogućila suradnja Ekonomskog fakulteta i Hrvatske udruge poslodavaca.

Ministarstvo branitelja

Učenici i studenti ogorčeni

Smanjene stipendije za djecu branitelja napokon stižu

Stipendije učenika smanjene su za 100 kuna, a studenata za 200 kuna. Bude li sve išlo prema planu, oko 7 tisuća djece hrvatskih branitelja za nekoliko će tjedana na svojim računima dočekati stipendiju.

Realizator 2016.

Studentsko natjecanje

Vrijedne novčane nagrade najboljim studentima na Realizatoru

Drugo izdanje Realizatora sastoji se od startnog, edukativnog i natjecateljskog modula, a natjecatelje očekuje i povećan nagradni fond. Prijave za sudjelovanje traju do 2. studenog kada će se predstaviti poslovni slučajevi.

INmusic

Nagradni natječaj

OTP banka i studentski.hr vode te na INmusic

Jedan od najvećih glazbenih festivala i ove je godine na Jarunu od 20. do 22. lipnja. Pokažite što znate o financijama i bankarskim uslugama za studente i dočekajte ljeto na INmusicu.