Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

Komentari na članak

Vezani članci

Edo Maajka Tvornica 3.2017.

Najava koncerta

Edo Maajka s novim bendom stiže u Tvornicu

– Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam Tvornicu i podijeliti to ludilo sa svima – poručio je Edo.

Stoka

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na okupljanje hip-hop ekipe 90-ih, na čelu sa Stokom!

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.

Ministry

Koncert u Tvornici kulture

Ministry, div industrial glazbe, najavio premijerni hrvatski nastup

U prodaji su ulaznice za premijerni zagrebački nastup poznatog benda Ministry. Ne propustite nastup živopisnog frontmena koji začuđuje povjesničare glazbene industrije.

Gričevanje/Kandžija i Gole žene

5. izdanje Gričevanja

Osječki „freestyler“ Kandžija i Gole žene te najpoznatija žena MC u regiji Sassja zatvaraju Gričevanje

Gričevanje će ove godine trajati ukupno 11 dana, od 24. rujna do 4. listopada, a uz ovo dvoje mladih i talentiranih izvođača koji drmaju cijelom regijom, najava novih imena u narednim će danima biti još. Svi koncerti i popratni sadržaji koji će se održavati u sklopu Gričevanja besplatni su!

Silente

Intervju s grupom Silente uoči najvećeg koncerta njihove karijere

„Tek ćemo otkriti sve talente ovog benda i šarena polja umjetnosti“

Lorena Milina razotkrila nam je malo magije koja prati pjesme grupe Silente i uputila najbolji poziv za najveći koncert u njihovoj karijeri.