Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

Komentari na članak

Vezani članci

Balašević u SB

Koncert u Slavonskom Brodu

Balašević spektrom emocija preplavio prepunu dvoranu Vijuš

Nakon Zagreba, Sarajeva, Osijeka, Splita, Subotice i još nekolicine gradova, Đorđe Balašević privukao je mnogobrojnu publiku u Slavonski Brod. Koncertom od tri i pol sata ispunio je večer pjesmom, plesom i smijehom.

https://pxhere.com/en/photo/1391116

PMF Open Air

Kontroverznom bendu otkazan nastup na PMF-u

Pater Papula bend je kojem s vremenom raste broj pratitelja, no otkazan je njihov nastup na PMF Open Air festivalu. Objašnjavaju i zašto.

Stoka

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na okupljanje hip-hop ekipe 90-ih, na čelu sa Stokom!

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.

Pavel

Koncertna promocija albuma

Pavel koncertom u Tvornici promovira novi album

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice. Bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Puff Pieces

Najava koncerta

Puff Pieces donose vošingtonski punk u KSET

Kao predgrupa nastupit će zagrebački solo projekt Ivana Antunovića – Iv/An. Do sada je bio poznat po svom radu na projektu I/II za bečki Totally Wired Records i mnogim kolaboracijama.