Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

Komentari na članak

Vezani članci

INmusic festival

Od 20. do 22. lipnja na Jarunu

Uživajte na INmusicu uz moderne mogućnosti plaćanja

INmusic, jedan od najpoznatijih open air glazbenih festivala na ovim prostorima nastavlja s praksom korištenja novih tehnologija te bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja, a ludu zabavu bez razmišljanja o gotovini omogućuje OTP banka.

Dubioza kolektiv u Domu sportova

Koncert: Dubioza kolektiv

Savršeni spoj energije, glazbe i tekstova

Subotnji koncert Dubioze kolektiv u velikoj dvorani Doma sportova bio je rasprodan nekoliko dana prije samog koncerta. Publika ih voli, a Dubioza je zauzvrat publici priuštila dva sata čistog ludila.

S3ngs

Koncert u Domu sportova

S3ngs – posljednji bend koji će nastupiti na Antivalentinovu 2

– Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album "Lesi se vraća krući". – rekli su S3ngsi.

Clean Bandit - Exit

15. rođendan Exita na Tvrđavi

Najavljena nova imena Exita: Clean Bandit i Roni Size & Reprazent

Britanski hitmakeri Clean Bandit, drum'n'bass legende Roni Size Reprazent, dubstep/bass superzvijezde Zomboy i Hannah Watts nova su imena 15. Exit Festivala.

Mate Bulić Roko

Club Roko

Dobitna kombinacija: Rozga i Bulić ovaj vikend u Roku

Zagrebački Club Roko ovaj će vikend biti mjesto odlične zabave jer će upravo ondje svoje koncerte održati dva poznata lica hrvatske glazbene scene, Jelena Rozga i Mate Bulić.