Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

Komentari na članak

Vezani članci

Lovely bags

Novosti iz poznate radionice torbi

FOTO: Nova kolekcija Lovely bagsica inspirirana gradskom vrevom New Yorka

Kažu da vas grad koji nikad ne spava ili potpuno oduševi ili se ne poželite nikada više vratiti. Dizajnericu Lovely bags torbica inspirirao je za novu kolekciju koja uskoro stiže na prodajna mjesta u Hrvatskoj.

AKA Crescendo

AKA Crescendo

VIDEO: Ovaj zimski „a capella mashup” zadarskih studenata će vas oduševiti!

Nekolicina zadarskih studenata okupljenih u a capella grupu AKA Crescendo napravila je zimski mashup na koji nećete moći ostati ravnodušni.

VIB - ESC Life, Better Girls, Mark Mrakovčić, Remedy

Vintage Industrial Bar

ESC Life uz goste u srijedu u Vintageu!

Koncert povratka ESC Lifea ujedno je i proslava vinilne verzije hvaljenog prvijenca “Access All Areas”.

Plavi orkestar

Dom sportova

Koncert Plavog orkestra gotovo rasprodan

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

brkovi dom sportova 1

Koncert Brkova u Domu sportova

IZVJEŠTAJ: „Brkovi su da se vole”

Brkovi su uspjeli rasprodati malu dvoranu Doma sportova, a i zadovoljiti sve prisutne. U dvosatnom mini spektaklu bilo je pjesama sa svih albuma, pretpremijera pjesme „Život brzo prolazi”, tamburaša, rakije i još drugih iznenađenja. Prije njih, nastupali su rokeri iz benda Šank i reperi iz Kiše metaka.