Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

Komentari na članak

Vezani članci

Tram 11

Pioniri hrvatskog hip hopa nastupaju u Domu sportova

Tram 11 se vraća na pozornicu nakon 14 godina pauze

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. travnja. Cijena im u pretprodaji iznosi 80 kuna, a na dan koncerta 100 kuna.

LADO u Areni

Glazbeno-plesna čarolija

LADO privukao više od sedam tisuća posjetitelja u zagrebačku Arenu

– Svi zajedno smo puna srca i iznimno ponosni na ovaj koncert. LADO je prvi put ušao u tako veliku dvoranu kao što je Arena Zagreb, a koncert je prošao zaista spektakularno – ističe ravnatelj ansambla.

YouTube i Vevo

Velika suradnja

Vevo najavio 7 novih emisija i prijenose koncerata uživo

Neke će emisije biti usmjerene na analizu modnog identiteta glazbenika dok će se druge orijentirati na fanove i na njima stvarati look superzvijezde.

9/11 1

Na današnji dan

VIDEO: 9/11 – napad koji je promijenio tijek američke i svjetske povijesti

11. rujna zauvijek će ostati zapamćen po najvećoj katastrofi 21. stoljeća. Pad američkih „blizanaca" događaj je koji je poljuljao globalnu sigurnost i kojim je cijeli svijet krenuo u beskonačnu borbu protiv terorizma.

let3

Antivalentinovo u Domu sportova

IZVJEŠTAJ: Ludilo i provokacija s pečatom grupe Let3

Let3 je sa stilom, efektno, provokativno i ludo predstavio svoj novi album "Angela Merkel sere" i zabavio publiku svojim pjesmama s albuma "Jedina", "Bombardiranje Srbije i Čačka" itd.