LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Areni Zagreb

Spektakularna produkcija za najveći hrvatski koncert ansambla LADO

Ansambl LADO priprema folklornu čaroliju u Areni Zagreb. Ljubitelje kulture očekuju najnoviji trendovi rasvjete i zvuka, a ulaznice se jako brzo rasprodaju.

Ansambl LADO priprema folklornu čaroliju u Areni Zagreb. Ljubitelje kulture očekuju najnoviji trendovi rasvjete i zvuka, a ulaznice se jako brzo rasprodaju.

Pripreme za najveći hrvatski koncert Ansambla LADO naziva Čuvajmo naše blago u punom su jeku. Spektakularna, moderna produkcija za posebnu folklornu čaroliju ulazi u Arenu Zagreb 3. lipnja u 20 sati. Najveća pozornica kulture na kojoj će ansambl nastupiti impresivne je veličine - 250 metara kvadratnih.

LADO će Zagrepčanima, uz najnovije svjetske trendove rasvjete i zvuka, na potpuno drugačiji, moderan način predstaviti novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga. Novi program prikazuje neke od koreografija koje su nagrađivane kako na domaćim, tako i na inozemnim natjecateljskim festivalima, kao i koreografije koje na repertoar ansambla prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu. Ovim programom najavljuje se nova umjetnička praksa koja za svaku sezonu podrazumijeva postavljanje potpuno novog cjelovečernjeg programa pripremljenog za svoju vjernu publiku.

Posebnost nadolazećeg spektakla prepoznali su brojni ljubitelji kulture pa tako za koncert u Areni Zagreb vlada više nego odličan interes. Uz domaću publiku i medije, svoj dolazak najavili su i predstavnici medija iz inozemstva što je još jedan prekrasan pokazatelj vrijednosti, zanimljivosti i kvalitete hrvatske kulture i narodne baštine.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a uz partnerstvo HEP-a i Peveca. Ulaznice se mogu osigurati u sustavu Ulaznice.hr ili Eventim.hr. Učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na povoljniju cijenu od 80 kuna.

FOTO: SELECT PR