Glazba nema granice

Rujanfest otvaraju Željko Joksimović, Edo Maajka, Jala Brat & Buba Corelli i Jole; pogledajte što još donosi

Rujanfest

Osim nastupa najvećih imena s domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu open-air pozornicu, najveću gastrozonu, stand up, Kvart fajt...

Ovogodišnji je Rujanfest pod sloganom Pomakni svoje granice zabave pomaknuo i svoje granice organizacije! Uz već najavljene izvođače – Željka Joksimovića, Bajagu i Instruktore, Plavi Orkestar, Jolu, Maju Šuput, Željka Samardžića i Miroslava Ilića – na glavnoj će pozornici 13. rujna nastupiti Jala Brat & Buba Corelli, a 21. rujna zauzet će je ovogodišnji dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo, za čiji su nastup glasovali pratitelji Rujanfestovih službenih profila na društvenim mrežama!

Nova open-air glazbena pozornica – glazba nema granice

Osim nastupa najvećih imena s domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu open-air pozornicu na kojoj će nastupati Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – Ivana Banfić.

Posebna pozornica rezervirana je za DJ-e R'n'B i house glazbe, dok će dnevna pozornica ugostiti vrhunske bendove i DJ-e!

Hrana nema granice

Od 13. do 22. rujna zabava nema granice jer osim spektakularnih koncerata Rujanfest donosi i najveću gastrozonu, koja će se prostirati na čak 2500 m2! U gourmet zoni hrana nema granice jer posjetitelje podsjeća na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Zabava nema granice uz poznate komičare i Kvart fajt

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

Natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije

Osim na zabavu Rujanfest misli i na potporu lokalnoj zajednici. Upravo zato otvoren je natječaj za prigodnu prodaju za neprofitne organizacije koja udrugama omogućava prodaju u zoni lunaparka bez plaćanja najma prostora ili drugih naknada. Prijaviti se mogu na info@rujanfest.com do 20. kolovoza u ponoć, a više o uvjetima prijave moguće je pročitati na službenim stranicama Rujanfesta.

Svoje iskustvo Rujanfesta podijelite ove godine na svim društvenim mrežama s hashtagovima #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!

Komentari na članak

Vezani članci

Errico Caruso

Na današnji dan

Iz života Enrica Carusoa: vrsni tenor, uhvaćen obučen u plahtu, u Napulj bi natrag samo zbog špageta

Započeo je pjevajući napuljske narodne pjesme, a stigao je do trenutka kada mu učitelj postaje Guglielmo Vergine. Trebale su samo tri godine i već je 1894. debatirao u operi L'amico Francesco.

18. rođendan Radio Studenta

Maratonska proslava po Zagrebu

18 godina Radio Studenta!

Priključite se proslavi 18 godina Radio Studenta, a sve pratite na 100,5 MHz ili na radiostudent.hr.

Veja

Intervju s Vejom

„Tada se sviralo na »neinstrumentima«; kanti za boju, češlju i slično.“

Veja je skupina koja dolazi iz Pazina i bavi se sviranjem istarske narodne tradicijske glazbe u modernijem ruhu. Vrijeme je da ih upoznate!

Publika 12. Ferragosto JAMa

Festival na Orahovačkom jezeru

Ferragosto JAM oborio svoje rekorde

Kolektivno urlanje, ples na travi, gomila ljudi i vrsni izvođači obilježili su 12. po redu izdanje Ferragosto JAM festivala podno Papuka.

Béla Bartók

Na današnji dan

Rođen Béla Bartók, jedan od najutjecajnijih skladatelja 20. stoljeća

Béla Bartók, glazbeni genij, skladatelj, pijanist i osnivač etnomuzikologije rodio se na današnji dan prije točno 135 godina.