Koncert povodom Valentinova

Probrani hitovi talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena u Zajcu

HNK Ivan pl. Zajc

Solisti riječke Opere omiljene ljubavne stihove ovog Valentinova u riječkom HNK-u donose zaljubljenima i svima željnima iznimnoga koncertnog doživljaja.

Povodom Valentinova, 14. veljače, u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca održat će se koncert najprobranijih hitova talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena. Zakazan je za 19:30. 

Nije rijetkost da je ljubav tema u kazalištu, ali ulaznice za ovaj koncert donose iznenađenja, romantiku i poseban doživljaj. Za to će se pobrinuti solisti riječke Opere: Vanja Zelčić, Ivana Srbljan i Robert Kolar predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića.

Publika koncerta moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su Caruso, Granada i napolitanske pjesme O sole mio, Core 'ngrato, Funiculì, Funiculà, Torna a Surriento. U programu će se naći i popularne operne arije iz Verdijeva Rigoletta – La donna è mobile, iz Leharove operete Giuditta – Meine Lippen sie küssen so heiß, zatim dueti iz Bizetove Carmen, Verdijeve Traviate i iz Mozartovog Figarovog pira. Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni. Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Prophets Of Rage

Koncerti u Domu sportova

Povoljnije ulaznice za Kawasaki 3P i Prophets Of Rage možete nabaviti do Nove godine

Zadnjim sekundama tekuće godine završava period prodaje "early bird" ulaznica za oba koncerta, a već od 1. siječnja nove moći će se kupiti po nešto višim cijenama.

Đorđe B.

Što čini vezu Balaševića i Zagreba neraskidivom

Đorđe Balašević – Mornar bez mora koji ne poznaje granice

Đole je valjda jedini mornar bez mora i lađe koji u svaku luku stiže i koji je uvijek dočekan raširenih ruku. Gost je za poželjeti jer prema njegovim riječima (a to njegova publika najbolje zna) dolazi rijetko i ostaje kratko. Njegove rime i tekstovi još uvijek nalaze „normalne" koji će ih prenositi i na generacije koje dolaze.

Dječaci

Najava koncerta

Dječaci nastupaju u Saxu krajem veljače

Splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci nastupit će u zagrebačkom Saxu u subotu, 27. veljače. Karte u pretprodaji možete kupiti za 50 kuna u Palmotićevoj ulici.

Lollobrigida - Tvornica kulture

Tvornica kulture

Lollobrigida, Barbari, The Hendikeps za Valentinovo u Tvornici

Nezaboravno Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 14. veljače 2015., s Lollobrigidom, Barbarima i The Hendikepsom.

BluVinil

Matej Nakić iz BluVinila

„Faks neće patiti zbog benda, kome još treba san!“

BluVinil, autorski bend petorice studenata, novo je ime na glazbenoj sceni. Dečki su nam ispričali što pripremaju za prvi koncert na koji je svoj dolazak već najavilo mnoštvo prijatelja i kolega s fakulteta te kako će u planove benda uklopiti studentske obveze i ljubavni život.