NA OBJED PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Počeo tjedan restorana

Meso ispod peke

Od 4. do 13. listopada objedujte po promotivnoj cijeni od sto kuna, koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert.

U petak, 4. listopada, započeo je drugi ovogodišnji Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji kojoj je svrha promidžba hrvatske gastronomske scene. U jesensku akciju uključila su se 74 restorana, većinom iz Zagreba, ali i iz ostalih gradova (Osijek, Sisak, Pula, Zadar, Split).

Svaki restoran pripremio je posebno osmišljene jelovnike koji se sastoje od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta. Fiksna cijena jelovnika je sto kuna, a ponegdje je u njega uključen aperitiv ili čaša vina.

Tjedan restorana napravljen je po uzoru na slične akcije u svjetskim metropolama, čiji je cilj omogućiti građanima posjet restoranima po pristupačnim cijenama, često i do 50% nižim nego u redovitoj ponudi.

Popis restorana i jelovnika možete pronaći http://www.tjedanrestorana.com/restorani/grad-zagreb

 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb

Predstavljanje vodiča „Eat Zagreb“

Novi vodič kroz zagrebačku gastroscenu vole i domaći ljubitelji restorana

Pažljivo dizajniran vodič „Eat Zagreb“ nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Bakalar

Bacc. Badnjak

Besplatan bakalar na Badnjak u Zagrebu

Porcija kuhanog bakalara za sve građane i građanke sutra na Trgu bana Josipa Jelačića.

Nova Facebook-ova opcija: Postavite meni na Facebook

Facebook uveo novu opciju

Pomoću nove opcije postavite menije restorana na Facebook

Najveća društvena mreža ovih nas je dana iznenadila uvođenjem nove opcije pomoću koje možete postaviti meni određenog restorana na Facebook stranicu.

Božićne zazubice

Blagdanske zazubice

Obavezni hedonizam: Jednostavni recepti za blagdane

Jednostavni i ukusni recepti kojima ćete oduševiti svoje najbliže. Božićno vrijeme je doba kada se trebate nagraditi za sve ono na čemu ste se istrošili tijekom cijele godine.

Meri Bura

Predavanje „Hrana kao lijek”

Poboljšajte svoju prehranu uz savjete dr. Meri Bura

Predavanje je namijenjeno studentima medicine i svima koje zanimaju prirodno liječenje i zdrava prehrana. Pitanja na koje će doktorica Bura u svom predavanju su, između ostalih, zašto se debljamo i kako hranom možemo liječiti bolesti.