NA OBJED PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Počeo tjedan restorana

Meso ispod peke

Od 4. do 13. listopada objedujte po promotivnoj cijeni od sto kuna, koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert.

U petak, 4. listopada, započeo je drugi ovogodišnji Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji kojoj je svrha promidžba hrvatske gastronomske scene. U jesensku akciju uključila su se 74 restorana, većinom iz Zagreba, ali i iz ostalih gradova (Osijek, Sisak, Pula, Zadar, Split).

Svaki restoran pripremio je posebno osmišljene jelovnike koji se sastoje od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta. Fiksna cijena jelovnika je sto kuna, a ponegdje je u njega uključen aperitiv ili čaša vina.

Tjedan restorana napravljen je po uzoru na slične akcije u svjetskim metropolama, čiji je cilj omogućiti građanima posjet restoranima po pristupačnim cijenama, često i do 50% nižim nego u redovitoj ponudi.

Popis restorana i jelovnika možete pronaći http://www.tjedanrestorana.com/restorani/grad-zagreb

 

Komentari na članak

Vezani članci

Pocket Points

Zasad je dostupna samo u SAD-u

Pocket Points: aplikacija koja slušanje predavanja nagrađuje hranom

Aplikacija koristi tzv. "geo-ogradu" koja prepoznaje prisutnost studenta na području kampusa sveučilišta te tada automatski zaključava mobitel.

Jaslice

Matej Sunara

Sretan Božić svakome

Nakon tri mjeseca loše talijanske hrane uživam u obilnim obrocima moje majke i guštam prešetavajući se po rivi, ispijajući pića u društvu prijatelja. No, je li ljepota Božića skupa jelka, obilan obrok, nove cipele, hrpa darova i dobar provod u nekom klubu? Na blagdan Božića slavimo rođenje Isusa Krista, Sina Božjega, koji je križ svoj nosio radi nas i radi našega spasenja. Mjesto rođenja ne može biti skromnije.

Mali plac

Autohtoni hrvatski gastroproizvodi

Nova zanimljiva gastropriča Malog placa i Croatian Design Superstorea

S ciljem promocije malih domaćih proizvođača i upoznavanja posjetitelja s hrvatskim tradicijskim proizvodima, Mali plac i Croatian Design Superstore udružuju se u novi projekt predstavljanja lokalnih, autohtonih hrvatskih gastroproizvoda.

Sa susjedima kod sata – radionica štrudle

"Sa susjedima kod sata"

Zagrepčani će ove subote uživati u bogatoj ponudi Karlovačke županije

Naglasak je na potpunom doživljaju tradicije, običaja, okusa i mirisa Karlovačke županije, zahvaljujući čemu će Zagrepčani svih uzrasta, kao i njihovi gosti, moći sudjelovati u iznimno zanimljivim i besplatnim radionicama.

Liječenje mamurluka

Dan poslije "samo jedne" čašice

Kako smanjiti mogućnost mamurluka?

Za sve one koji su se (ne jednom) suočili s očajnim danom poslije, koji su se sutradan osjećali kao drvo i sramili se sami sebe, donosimo nekoliko korisnih savjeta za preživljavanje mamurluka.