NA OBJED PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Počeo tjedan restorana

Meso ispod peke

Od 4. do 13. listopada objedujte po promotivnoj cijeni od sto kuna, koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert.

U petak, 4. listopada, započeo je drugi ovogodišnji Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji kojoj je svrha promidžba hrvatske gastronomske scene. U jesensku akciju uključila su se 74 restorana, većinom iz Zagreba, ali i iz ostalih gradova (Osijek, Sisak, Pula, Zadar, Split).

Svaki restoran pripremio je posebno osmišljene jelovnike koji se sastoje od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta. Fiksna cijena jelovnika je sto kuna, a ponegdje je u njega uključen aperitiv ili čaša vina.

Tjedan restorana napravljen je po uzoru na slične akcije u svjetskim metropolama, čiji je cilj omogućiti građanima posjet restoranima po pristupačnim cijenama, često i do 50% nižim nego u redovitoj ponudi.

Popis restorana i jelovnika možete pronaći http://www.tjedanrestorana.com/restorani/grad-zagreb

 

Komentari na članak

Vezani članci

4 jednostavna recepta koji su savršeni za jesen

Probudite kuhara u sebi

4 jednostavna recepta savršena za jesenske dane

Jednostavni i ukusni recepti kao stvoreni za jesen.

Svjetski dan Nutelle

Australci poludjeli za Nutellom

Nestašica Nutelle, no ZASAD samo u Australiji?

Australci su uživali u krafnama s namazom od Nutelle, pohanom sladoledu s punjenjem od Nutelle i sličnim proizvodima te izazvali nestašicu Nutelle.

Sok

Znanstvenici potvrdili

Sokom od kruške protiv mamurluka

Kruške snižavaju razinu kolesterola, mogu pomoći kod konstipacije, sprječavaju upalne procese, a k tome mogu spriječiti i mamurluk.

8 zdravih jela

Neka studentski Masterchef započne

VIDEO: Zdrava i jednostavna jela za studente

Donosimo recepte za jednostavna, koliko-toliko zdrava i relativno jeftina jela za svaki studentski džep.

Diplomanti slušaju predavanje

Ujedinjeno Kraljevstvo

Studenti pate od mentalnih bolesti zbog visokih dugova

Trećina studenata je potvrdila da si ne može priuštiti dovoljnu količinu hrane na tjednoj bazi, više od četvrtine nije u mogućnosti na vrijeme platiti stanarinu, a čak 58% nema „niti lipe“ na dan kada je trebaju platiti.