NA OBJED PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Počeo tjedan restorana

Meso ispod peke

Od 4. do 13. listopada objedujte po promotivnoj cijeni od sto kuna, koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert.

U petak, 4. listopada, započeo je drugi ovogodišnji Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji kojoj je svrha promidžba hrvatske gastronomske scene. U jesensku akciju uključila su se 74 restorana, većinom iz Zagreba, ali i iz ostalih gradova (Osijek, Sisak, Pula, Zadar, Split).

Svaki restoran pripremio je posebno osmišljene jelovnike koji se sastoje od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta. Fiksna cijena jelovnika je sto kuna, a ponegdje je u njega uključen aperitiv ili čaša vina.

Tjedan restorana napravljen je po uzoru na slične akcije u svjetskim metropolama, čiji je cilj omogućiti građanima posjet restoranima po pristupačnim cijenama, često i do 50% nižim nego u redovitoj ponudi.

Popis restorana i jelovnika možete pronaći http://www.tjedanrestorana.com/restorani/grad-zagreb

 

Komentari na članak

Vezani članci

Povrće

Čuvanje namirnica

Kreativni načini kako će vam hrana duže trajati

Zbog krivog načina držanja hrane može nam se dogoditi da moramo prisilno baciti neiskorištene namirnice. Ponekim savjetima pomoći ćemo vam da produljite vijek trajanja hrane, a na taj način i uštedite novac.

Avion

Hrana u avionu

FOTO: Avionska hrana diljem svijeta

Već je općepoznato da je hrana u avionima loša, a čak su i znanstvenici proučavali zašto je to tako. Studentski.hr vam donosi slike i recenzije avionske hrane kod različitih avioprijevoznika diljem svijeta.

Sreća

Stara godina nam prolazi, nova nam dolazi

9 savjeta za sretniju 2016.

Stara 2015. godina je pri kraju, a dolazi nam nova 2016. Pripremili smo vam par savjeta za sretniju nadolazeću godinu.

Mali plac

Autohtoni hrvatski gastroproizvodi

Nova zanimljiva gastropriča Malog placa i Croatian Design Superstorea

S ciljem promocije malih domaćih proizvođača i upoznavanja posjetitelja s hrvatskim tradicijskim proizvodima, Mali plac i Croatian Design Superstore udružuju se u novi projekt predstavljanja lokalnih, autohtonih hrvatskih gastroproizvoda.

Začini

Korelacija hrane i sna

Deset namirnica koje vas čine pospanima

Razlog zijevanju nakon obroka nije samo prejedanje. Određene namirnice u nama stvaraju osjećaj pospanosti bez obzira na to u kojoj ih količini konzumiramo.