NA OBJED PO PROMOTIVNIM CIJENAMA

Počeo tjedan restorana

Meso ispod peke

Od 4. do 13. listopada objedujte po promotivnoj cijeni od sto kuna, koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert.

U petak, 4. listopada, započeo je drugi ovogodišnji Tjedan restorana. Riječ je o promotivnoj akciji kojoj je svrha promidžba hrvatske gastronomske scene. U jesensku akciju uključila su se 74 restorana, većinom iz Zagreba, ali i iz ostalih gradova (Osijek, Sisak, Pula, Zadar, Split).

Svaki restoran pripremio je posebno osmišljene jelovnike koji se sastoje od tri slijeda - predjela, glavnog jela i deserta. Fiksna cijena jelovnika je sto kuna, a ponegdje je u njega uključen aperitiv ili čaša vina.

Tjedan restorana napravljen je po uzoru na slične akcije u svjetskim metropolama, čiji je cilj omogućiti građanima posjet restoranima po pristupačnim cijenama, često i do 50% nižim nego u redovitoj ponudi.

Popis restorana i jelovnika možete pronaći http://www.tjedanrestorana.com/restorani/grad-zagreb

 

Komentari na članak

Vezani članci

Mali piknik na Vranicanijevoj – hrana

Mali piknik na Vranicanijevoj

Gastronomska oaza za ljetno osvježenje u Zagrebu

Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama.

Diplomanti slušaju predavanje

Ujedinjeno Kraljevstvo

Studenti pate od mentalnih bolesti zbog visokih dugova

Trećina studenata je potvrdila da si ne može priuštiti dovoljnu količinu hrane na tjednoj bazi, više od četvrtine nije u mogućnosti na vrijeme platiti stanarinu, a čak 58% nema „niti lipe“ na dan kada je trebaju platiti.

Savjeti

Super savjeti pomoću kojih nećete gladovati za vrijeme dijete

Uz ove savjete jest ćete više i mršaviti

Jednom kada svoje tijelo naviknete na unos zdravih namirnica, moći ćete ih jesti u izobilju, ne osjećati glad, a na svome tijelu vidjet ćete toliko željene rezultate.

Malom Indijcu Moshinu poslužen milijarditi obrok

Pomoć gladnima

Malom Indijcu Moshinu poslužen milijarditi obrok

– Od hrane smo snažniji i imamo više energije. Osjećam se kao da se život ponovno vratio u moje tijelo! Sad možemo učiti – rekao je Moshin.

Kiviak

Čitati na prazan želudac

FOTO: Deset najčudnijih božićnih jela

Vodimo vas na putovanje kroz najčudnije specijalitete koji se u raznim državama pripremaju za Božić. Nakon ovog odbrojavanja voljet ćete sarmu još i više.