Odabir najbolje predstave

Pisanjem kratke recenzije do počasnog mjesta u žiriju Gavella Faira

Gavella Fair

Od 2016. godine Studentski.hr dodjeljuje nagradu najboljoj predstavi na Gavella Fairu. Ako želiš sjediti u žiriju portala, prijavi se do 30. svibnja u 17 sati.

Već se dugi niz godina na kraju svake sezone u kazalištu Gavella održava festival svih predstava koje su na repertoaru. Otvara se početkom lipnja i traje otprilike petnaest dana. Publika tada ima priliku pogledati sve izvedbe za simboličnu cijenu ulaznice od 20 kuna.

Potom slijedi svečana završnica Gavella Faira kada se uručuju nagrade najboljoj glumici i najboljem glumcu koji su igrali u predstavama premijerno odigranima te sezone. Bira ih prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od Gavellinih najvjernijih gledatelja.

Prošle je godine započela nova tradicija te je festival obogaćen uvođenjem još jednog žirija. Studentski.hr također je dodijelio nagradu, i to – najboljoj predstavi. Sastavljen od predstavnika portala i vjernih čitatelja, zaljubljenika u kazališnu umjetnost, svoju je naklonost pridao toploj izvedbi Kao na nebu.

Ako ove godine vi želite preuzeti odgovornost na sebe i postati članom našeg žirija, hitro nam se javite na e-mail adresu pr@studentski.hr. Kako bismo se uvjerili u vašu motivaciju, rok za prijavu traje samo do utorka, 30. svibnja u 17 sati, a kako bismo znali da baš vas trebamo odabrati, trebate napisati recenziju na neku od posljednjih odgledanih predstava (do kartice teksta). Potrebni su nam i vaši osobni podaci – ime i prezime, datum rođenja, fakultet i broj mobitela.

Ne oklijevajte jer, osim što ćete moći besplatno uživati u izvedbama Gospođa Bovary, Priče iz Bečke šume, Romanca o tri ljubavi, Komet, Srce veće od ruku, Nevidljivi i Tesla Anonimus, sudjelovat ćete i u svečanoj završnici dodjele nagrada. Vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o članovima formiranog peteročlanog žirija jer naš zajednički mali kazališni maraton starta već 1. lipnja.

Komentari na članak

Vezani članci

EFZG

Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet proslavio 95. godišnjicu

Svečanu proslavu svojim dolaskom i prigodnim govorima uveličali su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Vedran Mornar i prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu.

Predstava "Susret"

Nagradni natječaj

Vodimo vas u Studio EXIT na izvedbu „Susreta”

U suradnji sa Studiom EXIT pobjednika nagradnog natječaja vodimo na izvedbu psihološke drame o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje ne mogu pobjeći.

Dite ćaćino

Odnosi s javnošću

„Ćaća se vrača” i „Di su pare” doveli autore do završnice „Komunikatora” 2018. godine

– U ime udruge komunikacijskih profesionalaca koji ne samo da trebaju znati obraćati se javnosti nego jednako dobro i slušati njezin glas, prepoznali smo moć Diteta Ćaćinog. – rekla je Maja Gradišar Perotić.

Weareyourfriends

Recenzija: „We are your friends”

Film o putu mladog DJ-a prema uspjehu

Radnja filma bazira se na Coleu Carteru (Zack Efron), nadobudnome DJ-u sa šireg predgrađa Los Angelesa koji se pokušava probiti u sam vrh elektronske scene

Božićni ukrasi

Nagradna igra portala Studentski.hr

„Lajkanjem” božićnih ukrasa do fascinantnog svijeta Muzeja iluzija

Studentski.hr vas ponovno nagrađuje! Budite maštoviti i posjetite svijet iluzija potpuno besplatno.