LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Gavella Fair"

Odaberi najbolju glumicu i najboljeg glumca ove sezone

U lipnju se tradicionalno održava Gavella Fair, festival u kojem publika bira najbolje glumce toga kazališta. Velika je novost ove sezone formiranje posebnog studentskog žirija.

U lipnju se tradicionalno održava Gavella Fair, festival u kojem publika bira najbolje glumce toga kazališta. Velika je novost ove sezone formiranje posebnog studentskog žirija.

Već se dugi niz godina na kraju svake sezone u kazalištu Gavella održava festival svih predstava koje su trenutno na Gavellinu repertoaru. Festival se otvara početkom lipnja i traje petnaestak dana. Cijena ulaznica tada za sve predstave iznosi 20 kuna.

Na završnoj se večeri Gavella Faira dodjeljuju dvije nagrade – za najbolju glumicu i za najboljeg glumca u predstavama koje su u toj sezoni premijerno prikazane. Nagrađene glumce izabire prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od Gavellinih najvjernijih gledatelja.

Velika je novost ove godine uvođenje još jednog žirija. Studentski.hr također će dodijeliti nagrade za najbolju glumicu i najboljeg glumca, a portalu će u tome pomoći njegovi čitatelji. Tražimo petero studenata koji su voljni preuzeti tu odgovornost na sebe, postati članovima žirija i donijeti ovako važne odluke.

Ovosezonski novi naslovi su Umišljeni bolesnik, U registraturi, Malena, Kao na nebu i Filumena Marturano. Osim što ćete besplatno moći uživati u njihovim izvedbama, sudjelovat ćete i u svečanoj završnici dodjele nagrada. U pripremi su i druga iznenađenja, intervjui, druženja, posebni zadaci. Iskoristite ovu vrijednu priliku i prijavite se mailom na ana.vlah@studentski.hr do 20. ožujka.

U mailu je potrebno navesti osnovne podatke: ime i prezime, datum rođenja, broj mobitela i fakultet koji pohađate, te kratku motivaciju. U tekstu duljine jedne do dvije kartice objasnite zašto biste baš vi trebali biti članom toga žirija. Prepustite se mašti jer odabiremo upravo najkreativnije i najmotiviranije!

FOTO: KAZALIŠTE GAVELLA