Kastafsko kulturno ljeto

Na vrhuncu karijere Natali Dizdar objedinjuje proteklih 13 godina rada pred kastavskom publikom

Natali Dizdar_KKL

Svrstana među najcjenjenije vokale u zemlji, Natali Dizdar stiže s novim albumom pred publiku Kastafskog kulturnog leta, u čijem će programu i objediniti svojih proteklih 13 godina rada.

Natali Dizdar u subotu, 29. srpnja na 26. Kastafskom letu predstavlja dugoočekivani, treći studijski album Iluzije. Album, koji je objavljen pred mjesec dana u izdanju matične nezavisne izdavačke kuće Agapa pod producentskom palicom Jure Ferine i Pavla Miholjevića, kastavskoj publici donosi s Jazz Triom koji čine Zvjezdan Ružić na klaviru, Andriano Bernobić na bubnjevima te Luka Veselinović na kontrabasu.

Ova glazbenica talent pokazuje još kao dijete te bilježi uspješne nastupe na dječjim festivalima, a medijski debitira pojavljivanjem na Story Super Nova Music Talents showu. Ubrzo nakon toga, vrlo je uspješno krenula u solo karijeru te iza sebe ima četiri nosača zvuka, nekoliko nagrada Porin, značajne suradnje i velike hitove. Njezine interpretacije autorske glazbe u svježim pop aranžmanima i sofisticirane jazz izvedbe svrstavaju je među najcjenjenije ženske vokale u zemlji.

Natali Dizdar na vrhuncu je karijere, a posebno za publiku KKL-a predstavit će odabrani program i objediniti proteklih 13 godina rada.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kuna mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records Rijeka, Splitska 2a; Foto Revija, Užarska 28; Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV kat, Trg Ivana Koblera 1; New Sound d.o.o., Trg maršala Tita 2; KD Kostrena, Žuknica 1b, Kostrena; Istra Sport d.o.o., Marsovo polje 8, 52100 Pula i u sustavu Mojekarte.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Tmoe

Švedski kantautor u Zagrebu

The Tallest Man on Earth u kinu SC-a

Jedan od najzanimljivijih svjetskih kantautora napokon dolazi u Zagreb. Tallest Man on Earth ovoga četvrtka, 15. rujna, nastupa u kinu SC-a pod generalnim sponzorstvom SuperUho festivala.

Madball

Koncert u Vintageu

Bend Madball, veteran njujorške „hardcore" scene, ponovno u Hrvatskoj

Madball će ponovno održati koncert u Vintage Industrialu 16. studenog. Kao potpora uskočit će mu zagrebački bend Sentence.

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Stari grad Sisak

Izvanserijski plesnjak

Njemački elektronički virtuoz Stimming gostuje na festivalu Pulse

Ekskluzivni događaj očekuje nas u Sisku 7. srpnja. Martin Stimming, zvučno ime elektroničke scene, nastupit će na festivalu Pulse.

Let3 u Boogaloo-u

Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.