Massimo u Areni Varaždin

Massimo priprema večer za pamćenje u Varaždinu

Massimo u Varaždinu

Najveći hitovi u novom ruhu, pjesme s novog albuma, pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj spremaju se za subotu 21. svibnja u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Nakon tri rasprodana koncerta u Lisinskom i rasprodane velike splitske dvorane Gripe Massimo 21. svibnja stiže u Arenu Varaždin. S bendom i u pratnji renomiranog ansambla klasične glazbe – Zagrebačkih solista – Massimo će prirediti večer za pamćenje. Najveći hitovi u novom ruhu, pjesme s novog albuma 1 dan ljubavi, pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj, ono je što se sprema za subotu 21. svibnja, u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Ljubav publike Massimo i bend nagrađuju tako što svaki svoj koncert učine posebnim, svježim i inovativnim događajem koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Prošlu je godinu Massimo obilježio objavljivanjem novog albuma 1 dan ljubavi, čiji su singlovi Suze nam stale na putIspod nekog drugog neba, 1 dan ljubavi, Kladim se na nas, poharali radijski eter.

Ove godine Massimo je u Spaladium Areni ovjenčan još jednim Porinom za najbolju mušku vokalnu izvedbu, čime je zacementirao status najnagrađivanijeg u toj kategoriji s ukupno deset osvojenih statua.

Ulaznice za Arenu Varaždin možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima i mrežnim stranicama. Detalje pronađite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

R3hab

Izvještaj s petog dana Croatia Music Weeka

Enter Zagreb u Areni napravio odličan party: R3hab i Felix Jaehn zvijezde večeri

Nakon fenomenalnog Enter Zagreb partyja powered by Wrong Crowd u srijedu na kojem su R3hab, Felix Jaehn i ostali nastupili pred oko 4.000 posjetitelja, četvrtak u Arenu Zagreb donosi nastupe DJ-a izdavačke kuće Armada, a u petak program Festivala zatvaraju svjetske zvijezde Headhunterz I Matisse & Sadko.

Energetska učinkovitost - novinarstvo za budućnost

Projekt FPZG-a i REGEA-e

Studenti novinarstva polaznici programa o energetskoj učinkovitosti; najbolje očekuje studijsko putovanje u Bruxelles

Kroz program „Energetska učinkovitost – novinarstvo za budućnost” FPZG i REGEA educirat će mlade i buduće novinare. Nakon održanih predavanja, studenti će dobiti zadatak izraditi video, a dva najbolja očekuje studijsko putovanje u Bruxelles na Europski tjedan regija i gradova.

FSOZ

Festival elektronske glazbe

FOTO: Future Sound of Zagreb razvalio Katran

Ako niste bili u prilici doći i vidjeti kako jedan kvalitetan elektronski festival izgleda iz prve ruke, donosimo vam galeriju slika.

Nasilje nad ženama

Na današnji dan

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Nasilje je odgovor slabih te ga ne trebamo i ne smijemo tolerirati ni u jednom slučaju, bez obzira na dob, spol ili rasu.

Game of Thrones

Popularni serijal nastavlja se snimati

HBO pripremio iznenađenja za ljubitelje „Igri prijestolja“

Obožavatelji popularnog serijala „Igre prijestolja“ s oduševljenjem su dočekali vijest da je objavljen novi trailer za sedmu sezonu omiljene im serije. HBO je na svojim društvenim mrežama počastio pratitelje i nizom drugih iznenađenja.