Monodrama na Sceni Ribnjak

Majstor Jura vježba klaunske točke kako bi vas razveselio

Monodrama "Majstor Jura"

Iza imena Majstor Jura krije se djevojka iz istoimene monodrame koja je došla u Zagreb studirati. Spletom čudnovatih okolnosti odustala je od fakulteta i počela zarađivati za život renovirajući stanove.

U studenom prošle godine na Sceni Ribnjak premijerno je izvedena predstava Jelene Hadži-Manev Majstor Jura i tada je zadobila simpatije mnogobrojne publike. Ova priča o samo jednoj djevojci koju je utjelovila Marijana Matoković ponovno se prikazuje ovog petka, 31. ožujka u 20 sati.

Iza imena Majstor Jura krije se djevojka koja je došla u Zagreb studirati komparativnu književnost i filozofiju. Spletom čudnovatih okolnosti odustala je od fakulteta i počela zarađivati za život renovirajući stanove. Ono što vlasnici tih stanova ne znaju jest da Jura tijekom renovacije u njima živi. Dok gleta zidove, na youtube kanalu sluša motivacijske filmove i vježba klaunske točke kako bi razveselila ljude oko sebe.

Ne propustite ovu monodramu jer će vas Jura pustiti da zavirite u njegov privremeni dom i u njegovo srce u nadi da ćete se međusobno prepoznati.

Komentari na članak

Vezani članci

Kolovoz u okrugu Osage

„Kolovoz u okrugu Osage“

Provedite sjajnu večer u Gavelli za samo 20 kuna

Kazalište Gavella pripremilo je posebnu ponudu za sve obožavatelje – ulaznice za izvedbe kultnog „Kolovoza u okrugu Osage“ 24. i 25. veljače možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Predstava "Nevidljivi"

Kazališne izvedbe

U Gavellu se vraćaju „Nevidljivi”

U predstavi punoj akcije, poznatih songova i koreografije glumci nas vode kroz sudbine imigranata koji pokušavaju naći svoje mjesto u „tvrđavi” Europe.

Predstava "Revizor"

Premijera u Komediji

„Revizor” ovog puta s Filipom Juričićem, bez grozne perike i klaunovske odjeće

– Kao i svakom drugom dobrom komadu, i Revizoru se može pristupiti na razne načine. Mi smo pokušali zadržati živahnost vodvilja, a s druge strane, htjeli smo da to ostane ozbiljan komad. – istaknuo je Dražen Ferenčina.

Građanin plemić

Zagrebački HNK poziva

Zrinka Cvitešić ponovno u „Građaninu plemiću”

Nakon mjuzikla Once na londonskom West Endu, Zrinka Cvitešić vraća se u zagrebački HNK u predstavi Građanin plemić, koja je na repertoaru već pet sezona.

Anoreksija

Predavanje u Centru BEA

Kako je gulila luk zbog borbe s anoreksijom, otkriva uspješna balerina

U centru Bea Ivana Miletić Piškor opisat će svoju višegodišnju borbu s anoreksijom na predavanju pod nazivom "Sasvim osobno ili kako sam gulila luk", u sklopu kojega je pripremila i kratku plesnu predstavu.