Monodrama na Sceni Ribnjak

Majstor Jura vježba klaunske točke kako bi vas razveselio

Monodrama "Majstor Jura"

Iza imena Majstor Jura krije se djevojka iz istoimene monodrame koja je došla u Zagreb studirati. Spletom čudnovatih okolnosti odustala je od fakulteta i počela zarađivati za život renovirajući stanove.

U studenom prošle godine na Sceni Ribnjak premijerno je izvedena predstava Jelene Hadži-Manev Majstor Jura i tada je zadobila simpatije mnogobrojne publike. Ova priča o samo jednoj djevojci koju je utjelovila Marijana Matoković ponovno se prikazuje ovog petka, 31. ožujka u 20 sati.

Iza imena Majstor Jura krije se djevojka koja je došla u Zagreb studirati komparativnu književnost i filozofiju. Spletom čudnovatih okolnosti odustala je od fakulteta i počela zarađivati za život renovirajući stanove. Ono što vlasnici tih stanova ne znaju jest da Jura tijekom renovacije u njima živi. Dok gleta zidove, na youtube kanalu sluša motivacijske filmove i vježba klaunske točke kako bi razveselila ljude oko sebe.

Ne propustite ovu monodramu jer će vas Jura pustiti da zavirite u njegov privremeni dom i u njegovo srce u nadi da ćete se međusobno prepoznati.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Ususret premijeri u kazalištu Gavella

FOTO: Za „Filumenu Marturano” stvorena je scenografija koja živi, igra, govori i osjeća

U kazalištu Gavella ove subote očekuje nas premijera drame „Filumena Marturano”. Ususret izvedbi porazgovarali smo sa Stefanom Katunarom, mladim i iznimno talentiranim scenografom.

Smjehotres

Studio smijeha

Iznenadan napad smijehom na loše raspoloženje

Dan bez smijeha propao je dan. Stoga posjetite barem jednu od lokacija na kojoj će vas nasmijavati komičarke i komičari Studija Smijeha.

Predstava "Antignona - 2000 godina nakon"

Kazalište Ulysses

„Antigonu –  2000 godina kasnije” donose slavni glumci uz pomoć studenata

Rade Šerbedžija, Maja Izetbegović, Damir Urban, studente iz Sarajeva i studenti iz Rijeke uz druge će glumce donijeti tri moderne izvedbe Antigone na Malom Brijunu.

Tales of Orient, trbušni ples

Orijentalnim plesom u ritmu ljubavi

Iskusite duh orijenta na plesnoj predstavi „Tales of Orient“

U Zagrebu djeluje nekoliko plesnih škola koje aktivno dijele plesna znanja, a nije isključivo ljepota ovog zanosnog plesa ono što privlači mnoge djevojke i žene, već i činjenica kako je trbušni ples odličan za duh i tijelo.

Marija Crnobori

„In memoriam”

HNK se oprašta od Marije Crnobori

“Glumac je čarobnjak koji od pisanih riječi stvara žive ljude”, riječi su Marije Crnobori, velike glumice koja nas je napustila 21. listopada.