LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Areni

Hippy Garden i LADO u kulturno-modnoj priči

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom „Čuvajmo naše blago" očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati.

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom „Čuvajmo naše blago" očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati.

Čuvari hrvatske kulturne baštine Ansambl LADO i modni brend Hippy Garden predstavljaju lijepu modnu priču. Ususret dosad najvećem nastupu u zagrebačkoj Areni dizajnerica Đurđica Vorkapić i njezin brend From Croatia with Love predstavljaju limitiranu kolekciju T-shirt majica i tenisica s prepoznatljivim motivom licitarskog srca i potpisom LADA.

Prava hrvatska kulturno-modna priča zasigurno će razveseliti mnoge ljubitelje tradicionalnih motiva predstavljene u suvremenom ozračju. Inspirirajući i prepoznatljivi motivi izvrsno su se uklopili te povezali modu i kulturnu baštinu.

– Prekrasna je poveznica brenda „From Croatia with Love“ s Ansamblom LADO, mišljenja sam da je to najljepši i najpozitivniji način povezivanja hrvatske tradicije s modnim izričajem! – istaknula je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom Čuvajmo naše blago očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno-scenskoj čaroliji kad je Ansambl LADO u pitanju koji će na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga.

Limitirana kolekcija majica i tenisica može se kupiti uz upit na e-mail organizatora marina@high-level.hr te na Hippy Garden web shopu. Ulaznice za koncert dostupne su u sustavu Ulaznice.hr i Eventim.hr.

FOTO: SELECT PR