Razmjena knjiga u Centru za mlade grada Zagreba

Danas se održava jedinstveni Knjižni buvljak; do kraja dana moguće zgrabiti željene naslove

Čitanje knjige ljeti

Ako imate knjige koje vam skupljaju prašinu na polici ili naprosto s nekim želite podijeliti dojam koje su ostavile na vas, svratite u Centar za mlade grada Zagreba i zamijenite ih za željene naslove.

Uz to što se 14. veljače diljem svijeta obilježava Valentinovo, danas je i Međunarodni dan darivanja knjiga. Tim je povodom Centar za mlade grada Zagreba u svojim prostorijama, na adresi Gajeva 2, pripremio jedinstveni Književni buvljak koji traje od jutra pa sve do 21:30.

Idealna je to prilika da zgrabite neki željeni naslov bez da izdvajate novce iz ionako skromnih studentskih budžeta. Sve što je potrebno jest donijeti neku knjigu i zamijeniti je drugom koju ćete ondje naći. 

Ako imate knjige koje vam skupljaju prašinu na polici ili naprosto s nekim želite podijeliti dojam koje su ostavile na vas, svratite u Centar za mlade grada Zagreba, poručuju organizatori. Pritom prethodna najava nije potrebna. 

Podsjetimo, projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera. Zajedničkim se snagama programski radi u korist mladih te je u posebnom prostoru, u ugodnom i prijateljskom okruženju, kontinuirano omogućeno potpuno besplatno korištenje vrlo bogatoga sadržaja.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/pencil-ruler-school-creative-3744152/

Prilika za studente i mlade

Centar za mlade grada Zagreba nudi široki spektar besplatnog sadržaja i u svibnju

Centar za mlade grada Zagreba i ovoga je svibnja pripremio brojne radionice i zanimljive događaje na kojima će korisnici i polaznici imati priliku steći brojne poželjne vještine, ali i naučiti ponešto na predavanjima različitih tematika.

https://www.flickr.com/photos/teknobeyin/26111376198/in/photolist-FMnCrm-UQttyK-aqMsW7-ZohNLS-nS67Sb-nU1PQx-a5UjGH-frS19n-281skDs-nz4Ene-28xHrw3-a18Lx5-a18Kns-n8bXAU-2ad5Cx7-nqWtXT-Fs1igW-23aVKJs-26J29DM-25xnY41-f1ukdm-hWGjWE-mZY4Z3-22zT8T4-ecKAH4-f1erMM-DZSf64-JfKuVP-D7DyKk-VCab7W-f1e3KR-22gar4N-25zSGmt-27ThLCu-jMxjmZ-a18JJm-QS1ysA-RA9HF7-VvTuuM-2a6KJMS-P761bX-f1eLsi-28xHswE-ZDbw8H-24Sge53-n8dJnK-29EQRgY-22PgXtS-SEsXiL-ovipFh

Financijska pismenost

O zaštiti potrošača, novcu, financijskim proizvodima i planiranju na besplatnoj radionici u Centru za mlade

Kako bi polaznike naučila odgovornom upravljanju svojim novcem, ispravnom planiranju financijskih ciljeva, razlikovanju potrebe od želje te donošenju pametnih financijskih odluka, udruga Štedopis organizira dvodnevnu besplatnu radionicu koja će se 23. i 24. studenog održati u Centru za mlade grada Zagreba.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Radionice u Centru za mlade grada Zagreba

Edukacija pripreme Erasmus+ projekata besplatna za mlade

Članovi udruge Besplatno koji imaju preko 5 godina iskustva s Erasmus+ projektima svoja će znanja i vještine besplatno prenositi mladima na radionicama u Centru za mlade grada Zagreba.

mladi ljudi, grupa mladih

Šaren listopad

Od tečaja španjolskog do financijske pismenosti – Centar za mlade priprema brojne aktivnosti

U listopadu te očekuju tečajevi jezika, radionice o poduzetništvu, financijama i zapošljavanju, radionice o rodnim stereotipima i mnogim drugim temama.

https://pixabay.com/en/light-bulbs-light-bulb-light-energy-1125016/

Prijedlozi za čitanje

3 kreativne knjige o kreativnosti

Što je kreativnost i zbog čega je ona važna u svakodnevnom životu? Kako je nastala, kako se razvija te može li se izmjeriti? Odgovore na ova pitanja i još mnoga druga možete pronaći u knjigama o kreativnosti. Izdvojili smo tri!