Foto dani mladih

Ciklus izložbi najboljih mladih fotografa u trima državama regije

Ciklus izložbi Foto dani mladih

Najbolji radovi fotografa festivala Foto dani mladih obići će pet gradova u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Izložbe će biti postavljene na trgove i ulice kako bi bile dostupne široj publici i kako bi se umjetnost približila općoj javnosti

Najveći fotografski festival za mlade, Foto dani mladih, obilazi regiju s radovima najboljih mladih fotografa. Ciklus izložbi prvi put posjećuje Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju u pet gradova: Vukovar, Celje, Ljubljana, Beograd i Osijek.

Izložbe će biti postavljene na trgove i ulice kako bi bile dostupne široj publici i kako bi se umjetnost približila općoj javnosti. Predstavit će se najbolji radovi mladih fotografa prošlih izdanja festivala. Cilj je projekta afirmacija umjetnika, popularizacija fotografije te promocija prirodne i kulturne baštine destinacija održavanja Foto dana mladih.

Izložbe će stoga prikazivati ljepote Kutine, Velog Lošinja, Pule, Zadra i Karlovca. Foto dani jedan su od najpoznatijih festivala fotografije za mlade, koji okuplja sudionike iz cijele regije. Ove se godine održavaju u Karlovcu, od 17. do 21. kolovoza 2016. Sudionici i posjetitelji moći će uživati u bogatom programu koji uključuje izložbe, glazbeni program, predavanja, radionice i filmsku večer.

Raspored izložbi:

Celje, 4. lipnja 2016. od 11:00 do 18:00 h ispred Mladinskog centra Celje

 Ljubljana, 5. lipnja 2016. godine od 12:00 do 18:00 h pored Zmajskog mosta u ulici Petkovškovo nabrežje

 Vukovar, 11. lipnja 2016. od 11:00 do 18:00 h u sklopu manifestacije Dani mladih

 Beograd, 12.lipnja 2016. u Beogradu od 11:00 h do 18:00 h na području Kalamegdana

 Osijek, 13. lipnja 2016. od 11:00 h do 16:00 h na Promenadi kod Picassovog spomenika

Svi mladi fotografi, koji imaju između 16 i 21 godine, imaju priliku prijaviti se na ovo regionalno fotografsko natjecanje do 20. lipnja 2016. Postupak prijave vrlo je jednostavan. Potrebno je samo popuniti internetsku prijavnicu dostupnu ovdje te poslati svoje najbolje fotografije.

Komentari na članak

Vezani članci

Špijuni

Uhvaćeni imigranti na riječkom području

Ilegalni prelasci granice ne zaobilaze Hrvatsku

U petak navečer hrvatska granična policija uspjela je spriječiti čak 16 stranih državljana u ilegalnom prelasku granice. Uhvaćeni su na području manjeg mjesta u Primorsko- goranskoj županiji

TOY festival

Tides of Youth festival na otoku Cresu

Ovaj vikend održava se 1. Tides of Youth festival

U petak 3. srpnja prvi put svoja vrata otvara Tides of Youth festival.

Mladi i alkohol

Maloljetnici i alkohol

Ne smijemo ignorirati činjenicu pretjeranog opijanja mladih

Prema posljednjem istraživanju, maloljetnici u Hrvatskoj svaki mjesec konzumiraju sve veće količine alkohola, što je zabrinjavajuće, a ujedno nas je dovelo i na treće mjesto u Europi po ekscesivnom opijanju mladih

Pravni fakultet/Sveučilište

Crna statistika Eurostata

Hrvatska – zemlja neznanja

Statistika upozorava: Hrvatska pogrešno ulaže u znanost i obrazovanje.

Goran Radman i Ivo Josipović

Q.Q.

Acin božićni poklon katolicima u Hrvatskoj

Kao osoba srpskih korijena iz denacionalizirane ateističke jugoslavenske obitelji, razumljivo je da ima averziju prema Božiću te bilo kojoj drugoj vjerničkoj svetkovini.Stanković je školski primjer onoga što Željko Kerum naziva „urbani Jugoslaven“, a Nino Raspudić „Jupek“ (Jugoslaven, permisivan, kapitalist).