Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Foto dani mladih

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Šesto izdanje najvećeg događanja za mlade fotografe u regiji  Foto dani mladih održat će se od 17. do 21. kolovoza 2016. u Karlovcu. Od ove godine fotografi se mogu prijaviti na edukativni program te na natjecateljski program. Okupit će se ukupno 50 natjecateljskih sudionika, 30 sudionika edukativnog programa i 25 modela.

Projekt promiče fotografiju kao umjetnost te mladim fotografima pruža priliku da se dodatno upoznaju s njom. Sada imate priliku pokazati svoje sposobnosti, razmijeniti iskustva te naučiti nešto novo. Foto dani pripremit će vas za buduću profesionalnu karijeru.

Očekuje vas svečano otvaranje, fina hrana i upoznavanje s ostalim sudionicima. Prije svega, organizatori će vas upoznati s pravilima sudjelovanja i zadacima koje morate uspješno obaviti kako bi vašu fotografiju mogli proglasiti najboljom. Uz rad možete očekivati i zabavu u velikim količinima. Pripremaju se razni izleti, radionice, predavanja, debate. Osim što imate priliku doživjeti nezaboravne trenutke, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave su za sudjelovanje otvorene i traju do 20. lipnja. Kako biste se prijavili na Foto dane mladih, potrebno je popuniti prijavnicu te poslati fotografije. Ako se još premišljajte, iskustva prošlih sudionika uvjerit će vas da postoji samo jedna opcija.

Mislim da mi vokabular nije dorastao izražavanju oduševljenja cijelim događajem, svim ljudima i atmosferom. Ovo je nešto najbolje što mi se dogodilo, ovaj događaj primjer je onih stvari koje obogaćuju život. – rekla je Ana Šutej, fotograf 2014. godine u Puli.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

writer

ZeGezin magazin za mlade

Kreativan si i želiš pisati? Postani dopisnik ZeGezina

Kreativan si, domišljat, potrebno ti je iskustvo u pisanju i živiš na području sjeverozapadne Hrvatske? Prijavi se i postani volonter Zegezin magazina.

Ana Radišić i Marin Dadić

Sportsko-edukativni projekt

O pravilnom trčanju na turneji „Aktivne Hrvatske"

– Trčanjem potencijalno možemo djelovati na mišićno-tetivni, kardiovaskularni te srčano-dišni sustav ako je točno programirano našim individualnim potrebama. – ističe profesor Marin Dadić.

Panorama

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu

Otvorene su prijave za besplatan program postakademskog zapošljavanja

Studenti će se kroz program osposobljavati za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata. Prvi modul izvodit će se putem Ljetne škole koja će se održati od 11. do 22. srpnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Motivation Up Marko Pavičić

HUB365

Motivirajte se na 7. Motivation Up eventu

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.

Posjetitelji

21. Filmska revija mladeži i 9. Four River Film Festival

Karlovac postao hit-destinacija srednjoškolskog filma

U Karlovcu traje pravi filmski maraton. Čak su 73 filma u konkurenciji za festivalske i revijske nagrade.