Foto dani mladih

Fotografi, pripremite se za profesionalnu karijeru na velikom regionalnom događaju

Foto dani mladih

Prijave za sudjelovanje na šestom izdanju Foto dana mladih traju. Ispunite prijavnicu i pošaljite fotografije do 20. lipnja.

Šesto izdanje najvećeg događanja za mlade fotografe u regiji  Foto dani mladih održat će se od 17. do 21. kolovoza 2016. u Karlovcu. Od ove godine fotografi se mogu prijaviti na edukativni program te na natjecateljski program. Okupit će se ukupno 50 natjecateljskih sudionika, 30 sudionika edukativnog programa i 25 modela.

Projekt promiče fotografiju kao umjetnost te mladim fotografima pruža priliku da se dodatno upoznaju s njom. Sada imate priliku pokazati svoje sposobnosti, razmijeniti iskustva te naučiti nešto novo. Foto dani pripremit će vas za buduću profesionalnu karijeru.

Očekuje vas svečano otvaranje, fina hrana i upoznavanje s ostalim sudionicima. Prije svega, organizatori će vas upoznati s pravilima sudjelovanja i zadacima koje morate uspješno obaviti kako bi vašu fotografiju mogli proglasiti najboljom. Uz rad možete očekivati i zabavu u velikim količinima. Pripremaju se razni izleti, radionice, predavanja, debate. Osim što imate priliku doživjeti nezaboravne trenutke, možete osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave su za sudjelovanje otvorene i traju do 20. lipnja. Kako biste se prijavili na Foto dane mladih, potrebno je popuniti prijavnicu te poslati fotografije. Ako se još premišljajte, iskustva prošlih sudionika uvjerit će vas da postoji samo jedna opcija.

Mislim da mi vokabular nije dorastao izražavanju oduševljenja cijelim događajem, svim ljudima i atmosferom. Ovo je nešto najbolje što mi se dogodilo, ovaj događaj primjer je onih stvari koje obogaćuju život. – rekla je Ana Šutej, fotograf 2014. godine u Puli.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

CM

Regrutacija u community management timu

Kreativnom i dinamičnom praksom u CM timu zakorači u svijet društvenih mreža

Udruga SIK i središnji studentski portal u potrazi su za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu za upravljanje društvenim mrežama. U nastavku saznaj što sve dinamični posao CM-a obuhvaća i pošalji svoju prijavu do 17. ožujka.

akustične gitare

Glazbena poslastica

U Splitu počinju Dani klasične gitare i nude jedinstvene koncerte

Ako volite zvuk gitare, ne propustite manifestaciju Dani klasične gitare u Splitu koju 30. listopada 2018. otvara Srđan Bulat.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Stipendije za izvrsne redovne studente

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Izvrsnim redovnim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli bit će dodijeljeno 10 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno. Prijave traju do 3. lipnja 2016. godine.

Karlovac

Turističko-edukativne šetnje

Studenti Veleučilišta u Karlovcu osmislili i vode „Šetnje Zvijezdom”

Pet tematski specifičnih šetnji osmislilo je i vodit će pet grupa studenata Veleučilišta u Karlovcu, polaznika kolegija Turističko vrednovanje kulturne baštine.

Natjecanje "L'Oréal Brandstorm" 2017

Međunarodno studentsko natjecanje

"L'Oréal Brandstorm" oživljava najinovativnije studentske ideje

Otvorene su prijave za najveće studentsko međunarodno natjecanje "L'Oréal Brandstorm". Ovog puta ono preuzima i ulogu inkubatora kako bi mladim talentima pomoglo ostvariti njihove ciljeve i provesti u djelo njihove projekte.