LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualna tvornica

Virtualna tvornica pokrenula je aplikaciju koja pomaže oglašivačima da pronađu pravi medij za oglašavanje

Aplikacija MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu

Aplikacija MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu

Virtualna tvornica, mlada tvrtka koja se bavi izradom web stranica, marketingom i grafičkim dizajnom, na hrvatsko tržište izbacila je aplikaciju koja pomaže oglašivačima da pronađu pravi medij gdje mogu predstaviti svoje proizvode.

Aplikacija MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu.

Aplikacija je jedinstven alat ove vrste na području Republike Hrvatske i šire, a cilj projekta je osigurati centralno mjesto gdje se poduzetnici mogu informirati i upoznati s raznovrsnom ponudom oglašavnja na domaćoj medijskoj sceni.

Ono što je zanimljivo jest da je aplikacija u potpunosti besplatna, kako za korisnike tako i za medije objavljene u aplikaciji:

„Nemamo u cilju monetizirati aplikaciju. Jednostavno smo željeli napraviti alat koji će poduzetnicima olakšati život, a medijima služiti kao dodatni kanal prodaje oglasnog prostora,“ objasnio je direktor Jakov Juraga.

MediaSifter funkcionira tako da oglašivači biraju tip medija na kojem se žele oglašavati, rubrike za koje smatraju da su njihovim kupcima najzanimljivije i lokaciju na kojoj se žele oglašavati. Nakon toga, glašivačima se izlistaju svi mediji koji odgovaraju uvjetima pretrage te unosom najosnovniji podataka o sebi, oglašivači šalju odabranim medijima upit za ponudom.

Jakov Juraga, direktor digitalne agencije Virtualna tvornica izjavio je:

 „Kao digitalna agencija fokusirani smo primarno na web tehnologije i internetsko okruženje, a u trenutku kad smo htjeli oglašavati se na drugim medijskim platformama nismo znali gdje bi te smo dosta vremena izgubili pretraživanjem medija i njihovih ponuda pa smo onda tako došli na ideju aplikacije MediaSifter koja olakšava proces pronalaska idealnog oglasnog prostora za zakup.“

Web aplikaciju MediaSifter možete isprobati na ovom linku!

FOTO: VIRTUALNA TVORNICA