Poslovni panel u Europskom domu

Uspješni hrvatski poduzetnici progovaraju o svojim neuspjesima

Uspjeh

Gordan Kožulj, Luka Abrus, Ivana Šoljan, Daniel Ackermann i Tanja Džido zainteresiranim posjetiteljima otkrit će kako su im neuspjesi zapravo postali saveznicima na putu do uspjeha.

Poslovni panel zanimljivog naziva Neuspjeh kao dio uspjeha zakazan je za subotu, 7. travnja 2018. godine u 10 sati, a održat će se u Europskom domu. Riječ je o događaju koji organizira JCI Zagreb u sklopu ciklusa poslovnih konferencija Hrvatski lideri 2.0.

Temu će posjetiteljima približiti bivši plivač i menadžer u konzultantskoj kući Deloitte Gordan Kožulj, CEO i suosnivač agencije Five koja se bavi mobilnim dizajnom i razvojem Luka Abrus, Ivana Šoljan, suosnivačica i voditeljica HUB-a 385 te specijalistica digitalnog marketinga, zatim Daniel Ackermann, CEO i suosnivač digitalne full-service agencije Degordian te poduzetnica i osnivačica portala Shhefica Tanja Džido. Ovi će renomirani poduzetnici zainteresiranim posjetiteljima otkriti kako su im neuspjesi zapravo postali saveznicima na putu do uspjeha.

Budući da je, prema riječima organizatora, neuspjeh svojevrsna tabu tema, pridružite se i otkrijte da on ne mora biti diskvalificirajući faktor kakvim se najčešće doživljava. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na poveznici te uplatiti donaciju za troškove organizacije u iznosu od 50 kuna.

Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Sankt Petersburg, Rusija

Studiranje u Rusiji

Upoznajte bogatu rusku kulturu

Prijavite se za stipendiju i studirajte na Visokoj školi za ekonomiju u Sankt Peterburgu.

Obrazovanje u Njemačkoj

Mogućnosti za nezaposlene od 18 do 27 godina

Mogućnosti obrazovanja u Njemačkoj

Njemačka i ove godine nudi mogućnost dualnog obrazovanja za hotelskog tehničar/a/ku, konobar/a/icu i kuhar/a/icu u trajanju od 3 godine. Prijave su moguće još samo u veljači.

Tijesan mi bijaše vijek, a velebna bješe mi duša

Natječaj za sudjelovanje

DSP "Lucius" bavi se entuzijastima kroz povijest na novom interdisciplinarnom simpoziju

U tijeku su prijave za četvrti simpozij Društva studenata povijesti "Ivan Lučić - Lucius" nadahnut stihom "Tijesan mi bijaše vijek, a velebna bješe mi duša." Bit će zanimljivo vidjeti kako studenti razmišljaju o bezvremenskoj lepezi pojedinaca.

racunalni sustav

Konferencija na FER-u

O digitalnoj evoluciji, održivoj tehnologiji i piratstvu na Danima otvorenih računalnih sustava

Programeri i sistem-administratori raspravljat će o važnosti otvorenih sustava 19. i 29. travnja na zagrebačkom FER-u.

Adnan na poslovnoj konferenciji 2

RNB Confusion na konferenciji "Should I Stay or Should I Go"

Klinci koji su dijelili flyere danas organiziraju svjetski popularne festivale

Klinci koji su za vrijeme rata organizirali tulume u skloništu s dvjema rotirkama kako bi razeselili klince iz susjedstva, danas organiziraju događaje na kojima okupljaju ljude u Skopju, Sarajevu, Beogradu, Ljubljani, Grazu, Beču, Berlinu i Munchenu. Adnan Mehmedović jedan je od njih te će put do svog uspjeha predstaviti na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I go."