Igra u Klubu mladih Split

Upoznaj nekog novog na kratkom spoju

Upoznaj nekog novog

Posjetitelji splitskog Kluba mladih u jednoj večeri upoznat će desetak mladih osoba kroz kratke spojeve.

U Klubu mladih Split ovog petka, 2. lipnja u 21 sat održat će se događaj Upoznaj nekog novog. Riječ je o zabavnoj igri temeljenoj na pravilima speed datinga. Okupit će mlade cure i dečke, starosti između 18 i 30 godina, koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda i upoznati buduću ljubav.

Zainteresirani će u jednoj večeri upoznati desetak mladih osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve, odnosno ne duže od 10 minuta. Nakon svakog spoja će zabilježiti sviđa li im se osoba ili ne, a na temelju dojmova organizatori će razmijeniti kontakte tamo gdje su obje strane izrazile sviđanje. Nastavak priče kreiraju sudionici sami.

Upoznaj nekog novog odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ akcelerira inovativne ideje mladih

Projekt „Poduzetnički sprint“ održat će se od 22. do 24. veljače. Okupit će mlade ambiciozne osobe koje se žele okušati u poduzetničkim vodama.

Audicija - Dragon teatar

Audicija za glumce

Dragon teatar u Zadru traži nove nade

Svi glumci i oni koji to tek žele postati mogu se prijaviti na audiciju Dragon teatra u Zadru. Audicija će se održati u subotu, 3. prosinca.

Germany

Financijska podrška

Stipendije za učenje njemačkoga jezika u Bavarskoj

Studenti sa svih fakulteta i mladi znanstvenici mogu se prijaviti za stipendije za učenje njemačkog jezika do 26. ožujka. Osnovni je uvjet za prijavu poznavanje jezika na B1 razini.

Emirates Airlines

U sklopu Dana otvorenih vrata

Regrutacija novog kabinskog osoblja za aviokompaniju Emirates Airlines

Emirates Airlines, jedna od najvećih prijevozničkih aviokompanija, traži nove zaposlenike za kabinsko osoblje. Prijave za posao primat će se u listopadu, kada će u Zagrebu biti organiziran Dan otvorenih vrata.

Poslovni dnevnik

Hrvatska udruga za odnose s javnošću nagrađuje studente

Prijavite svoj rad iz odnosa s javnošću za nagradu "Mlada nada"!

Prijave traju do 1. prosinca u 12:00, a rad se može prijaviti u tri kategorije.