Igra u Klubu mladih Split

Upoznaj nekog novog na kratkom spoju

Upoznaj nekog novog

Posjetitelji splitskog Kluba mladih u jednoj večeri upoznat će desetak mladih osoba kroz kratke spojeve.

U Klubu mladih Split ovog petka, 2. lipnja u 21 sat održat će se događaj Upoznaj nekog novog. Riječ je o zabavnoj igri temeljenoj na pravilima speed datinga. Okupit će mlade cure i dečke, starosti između 18 i 30 godina, koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda i upoznati buduću ljubav.

Zainteresirani će u jednoj večeri upoznati desetak mladih osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve, odnosno ne duže od 10 minuta. Nakon svakog spoja će zabilježiti sviđa li im se osoba ili ne, a na temelju dojmova organizatori će razmijeniti kontakte tamo gdje su obje strane izrazile sviđanje. Nastavak priče kreiraju sudionici sami.

Upoznaj nekog novog odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba.

Komentari na članak

Vezani članci

Mršavljenje, jabuka

Događanja u Klubu mladih Split

Radionica "Sila se budi" pomaže pri mršavljenju

Koji se principi kriju iza uspješno provedenih programa u cilju regulacije potkožnog masnog tkiva, koje su metode najefikasnije te koji je odabir vježbi optimalan s obzirom na budžet kojim raspolažete, otkrijte na radionici fitness tematike "Sila se budi – Fat loss happens on Monday".

BUS konferencija

Projekt udruge HSA

„Business u sportu” – novo izdanje najveće sportske konferencije u Hrvatskoj

Iva Olivari, Aleksandra Radujko, Joško Jeličić i Igor Čerenšek samo su neka od imena koja će iznijeti svoja iskustva na drugom izdanju najveće sportske konferencije u Hrvatskoj, koja je nagrađena Dekanovom nagradom EFZG-a. Sudjelovanje je besplatno.

Diplomanti s togama i kapama

Natječaj za dodjelu stipendija

Akcija „Igraj srcem" stipendira studente s invaliditetom

Raspisan je natječaj za dodjelu 20 stipendija studentima s invaliditetom. Prijave traju do 30. rujna.

Hacking night 2015

Dio EU kampanje „Cyber Security Month“

Hacking Night 2015.: okušajte se u etičkom hakiranju

Pozivaju se svi mladi entuzijasti, zaljubljenici u računalstvo i stručnjaci za informacijsku sigurnost da se pridruže i okušaju u timskom natjecanju u etičkom hakiranju.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.