Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ vam omogućava da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Udruga CINAZ vam omogućuje da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Ponovno vas očekuje zanimljiv program u udruzi CINAZ. Uz večeri društvenih igara, možete se prijaviti i za radionicu pisanja životopisa.

Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti  CINAZ, u sklopu programa Klub mladih KLOOZ, organizira zanimljivu radionicu o pisanju životopisa i uspješnom predstavljanju poslodavcima pod nazivom Istakni se i osvoji poslodavca!

Kvalitetno napisan životopis i molba prvi su korak u aktivnom traženju posla. Na radionici ćete naučiti kako prikazati svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način. Ona se sastoji od prezentacije (temeljna načela pisanja životopisa i zamolbe) i praktičnog dijela u kojem će sudionici sami izraditi svoj životopis i molbu uz stručnu podršku.

Program vodi stručni savjetnik u CISOK centru Zadar, Vedran Mijolović u srijedu 11. svibnja 2016 u 18h na adresi: Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača. Predviđeno je trajanje od dva sata. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 10. svibnja do 17h na e-mail: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i telefonski kontakt) ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

Društvene igre u klubu mladih KLOOZ nastavljaju se i kroz mjesec svibanj. Za vas su tu već dobro poznati Pictionary, Scrabble, Uno, karte za briškulu i Alias. Dobrodošli ste donijeti svoje društvene igre kao i maštu za kreiranje novih. Možete se prijaviti na mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratiti. Pridružite se u četvrtak 12. svibnja u 18h.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Fantasy Convention 2016.

Zagreb Fantasy Convention

Zakoračite s vilenjacima, patuljcima, ratnicima i magovima u oživjeli svijet fantazije

Zagreb Fantasy Convention nezaboravan je događaj na kojem vas očekuju natjecanja u videoigrama i cosplayu, društvene igre, radionice, igraonice za djecu, vitezovi te kuhinja s autentičnom srednjovjekovnom hranom.

Stipendije novinarstvo

Besplatna radionica

Znanja stečena u 35 godina novinarskog rada Nenad Vertovšek dijeli s mladima u Zadru

Doc. dr. sc. Nenad Vertovšek će mlade s područja Zadra na besplatnoj radionici upoznati s teorijom i praksom novinarskog rada u pisanim te elektroničkim medijima. Podučavat će ih o raznim oblicima novinarskog izražavanja, ali i kreativnim i naprednim pisanjem te pripremom novinarskih i medijskih priloga kroz grupni pristup i individualne zadaće.

Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST

Info zona

Druženje ljubitelja fantastike, društvenih igara i znanstvene fantastike

U srijedu će se u Info zoni predstaviti novoosnovana Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST te će biti održano prigodno druženje.

Traperice, koljeno, moda. Izvor: https://pixabay.com/en/jeans-fashion-ruptured-modern-828693/

Radionica udruge CINAZ

Od starog jeansa i plastičnih vrećica do kul poklona

CINAZ priprema idealnu radionicu recikliranja starog jeansa i plastičnih vrećica koja će se održati ove subote od 19 sati.

DDI plakat

Međunarodni dan društvenih igara

Iskusite Star Wars igre i svijet fantastike

Udruga Igranje povodom Međunarodnog dana društvenih igara organizira okupljanje na zagrebačkom FER-u. Pozvani ste na zabavu u subotu 30. travnja od 10 do 22 sata.