Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ vam omogućava da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Udruga CINAZ vam omogućuje da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Ponovno vas očekuje zanimljiv program u udruzi CINAZ. Uz večeri društvenih igara, možete se prijaviti i za radionicu pisanja životopisa.

Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti  CINAZ, u sklopu programa Klub mladih KLOOZ, organizira zanimljivu radionicu o pisanju životopisa i uspješnom predstavljanju poslodavcima pod nazivom Istakni se i osvoji poslodavca!

Kvalitetno napisan životopis i molba prvi su korak u aktivnom traženju posla. Na radionici ćete naučiti kako prikazati svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način. Ona se sastoji od prezentacije (temeljna načela pisanja životopisa i zamolbe) i praktičnog dijela u kojem će sudionici sami izraditi svoj životopis i molbu uz stručnu podršku.

Program vodi stručni savjetnik u CISOK centru Zadar, Vedran Mijolović u srijedu 11. svibnja 2016 u 18h na adresi: Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača. Predviđeno je trajanje od dva sata. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 10. svibnja do 17h na e-mail: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i telefonski kontakt) ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

Društvene igre u klubu mladih KLOOZ nastavljaju se i kroz mjesec svibanj. Za vas su tu već dobro poznati Pictionary, Scrabble, Uno, karte za briškulu i Alias. Dobrodošli ste donijeti svoje društvene igre kao i maštu za kreiranje novih. Možete se prijaviti na mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratiti. Pridružite se u četvrtak 12. svibnja u 18h.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica PR

Za sve udruge i studente s projektima

Studentski.hr organizira radionicu o PR objavama i društvenim mrežama

Predstavnici portala Studentski.hr održat će radionicu o PR objavama za medije, o društvenim mrežama te o načinu komuniciranja s medijima, institucijama i akreditiranju pojedinaca.

Prikaz Varoša

Urbano i kreativno

Završna radionica „City Acupuncture“ u Splitu

Multidisciplinarna petodnevna radionica, plod međusobne suradnje mladih arhitekata iz Splita i Zagreba, danas u splitskoj osnovnoj školi ˝Marjan˝ dobiva svoj epilog

HSA

Kombinacija predavanja i interaktivnih radionica

HSA organizira dvodnevni projekt namijenjen studentima koji edukaciju nastavljaju u inozemstvu

Organizacijom ovoga projekta želi se na opušten, prijateljski i koristan način studentima proširiti vidike i potaknuti ih na prijave za dodatne oblike edukacije u inozemstvu.

Prva pomoć

Radionica u Klubu mladih Split

Doktor medicine održava besplatnu obuku prve pomoći

Igor Vuković, doktor medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, u Klubu mladih Split održava radionicu prve pomoći kako biste se znali snaći u životno opasnim okolnostima.

Estiem

ESTIEM Zagreb

Zagrebački ogranak ESTIEM-a pokreće projekt P&R-Present&Represent

Predavanja i radionice održat će predstavnici Degordiana, internetskog portala posao.hr i Rimac Automobila.