Volonterska akcija

Traže se volonteri u Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima Osijek

Volontiranje

Udruga pruža različite volonterske aktivnosti kojima imate priliku pomoći drugima. Za prijavu je najvažnija motiviranost, a rok je 21. listopada do 12 sati.

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u potrazi je za volonterima koji će se aktivirati u sklopu programa Referentni centar Osijek. Aktivnosti će se održavati u prostorima Udruge te, prema potrebi, na terenu u Osječko-baranjskoj županiji, a obuhvatit će pružanje emocionalne i psihološke podrške, pravno savjetovanje, kreativan rad i ostale projektne aktivnosti.

Kandidati koji se odluče prijaviti trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

  • punoljetnost
  • završena srednja škola
  • razvijene komunikacijske vještine i međuljudski odnosi
  • ozbiljnost, odgovornost i motiviranost
  • interes za rad s osobama svih statusa i životnih dobi
  • interes za stjecanje novih znanja i vještina.

Rok je za prijavu 21. listopada do 12 sati, a ona treba sadržavati životopis s opisom dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja te motivacijsko pismo. Dodatne je informacije moguće pronaći u samom tekstu poziva te na stranici Udruge, a dostupni su i e-mail adresa rfc.osijek@gmail.com te broj telefona 031/779-419.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Grad Arad

Volonterska praksa

Priključi se organizaciji OTI i stekni vrijedno iskustvo

Želite se društveno angažirati, steći nova životna iskustva i boraviti u stranoj zemlji? Nije vam mrsko raditi i družiti se s djecom i mladima, a usto ste i kreativnog duha? Onda vam ovaj volonterski projekt pruža idealnu priliku za ostvarenje tih želja.

siromaštvo

Poziv za volontiranje

Studenti socijalnog rada traže pojačanje u radu s beskućnicima

Studenti volonteri dobit će priliku pomoći beskućnicima, družiti se s njima i razgovarati te na taj način doznati iz prve ruke sve o problemima s kojima se nose.

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

Klub mladih Split traži po tri osobe za rad u nekoliko područja!

Do 18. ožujka traje regrutacija volontera koji će stjecati nova znanja u odnosima s javnošću, dizajnu, vizualnim komunikacijama i „event” menadžmentu.

Studenti i volontiranje

Klub mladih KLOOZ

Edukativna radionica „Biti volonter”

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.

Motovun Film Festival, volonteri

Pozitivno ludilo i adrenalin

Volontirajte na Motovun Film Festivalu!

Spremni ste doći do Motovuna i voljni ste prepustiti se festivalskom ludilu? Prijavite se do 15. lipnja za volontiranje na Motovun Film Festivalu.