Volonterska akcija

Traže se volonteri u Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima Osijek

Volontiranje

Udruga pruža različite volonterske aktivnosti kojima imate priliku pomoći drugima. Za prijavu je najvažnija motiviranost, a rok je 21. listopada do 12 sati.

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u potrazi je za volonterima koji će se aktivirati u sklopu programa Referentni centar Osijek. Aktivnosti će se održavati u prostorima Udruge te, prema potrebi, na terenu u Osječko-baranjskoj županiji, a obuhvatit će pružanje emocionalne i psihološke podrške, pravno savjetovanje, kreativan rad i ostale projektne aktivnosti.

Kandidati koji se odluče prijaviti trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

  • punoljetnost
  • završena srednja škola
  • razvijene komunikacijske vještine i međuljudski odnosi
  • ozbiljnost, odgovornost i motiviranost
  • interes za rad s osobama svih statusa i životnih dobi
  • interes za stjecanje novih znanja i vještina.

Rok je za prijavu 21. listopada do 12 sati, a ona treba sadržavati životopis s opisom dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja te motivacijsko pismo. Dodatne je informacije moguće pronaći u samom tekstu poziva te na stranici Udruge, a dostupni su i e-mail adresa rfc.osijek@gmail.com te broj telefona 031/779-419.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Join hands day

Na današnji dan

Dan kada se udružuju ruke svih generacija

Svaka prva subota u svibnju rezervirana je za „Join Hands Day”, dan kada se potiče međugeneracijska suradnja radi boljeg funkcioniranja zajednice.

Ljudi pričaju

Međunarodna i međukulturološka razmjena

AIESEC ovog ljeta nudi stručnu i volontersku praksu

Trenutno je fokus na kampanji naziva 1+1 koja omogućava osobama da odu na volontersku praksu i ostvare popust od 25% na praksu ako sa sobom dovedu/povedu prijatelja, poznanika itd., neovisno o tome idu li na istu ili sasvim različitu praksu.

volunteer
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/adult-african-african-descent-3435775/

Volontiraj i ti

Mladi ne iskorištavaju sav potencijal koji im volontiranje nudi, a evo zašto bi trebali

„Mladi još uvijek nisu dovoljno osviješteni o dobrobitima volontiranja za sebe same, već volontiranje percipiraju kao pomagačku aktivnost kroz koju utječu na živote određenih korisničkih skupina.”

https://www.facebook.com/StudentDayFestival/photos/a.141353625993791.26307.136430069819480/1496294633833010/?type=1&theater

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

„Student Day Festival” u Rijeci traži volontere

„Student Day Festival”, koji se već devetu godinu organizira u Rijeci, domaćin je brojnim sportskim, kulturnim i glazbenim programima. Organizatorima su pune ruke posla pa zato traže baš vašu pomoć.

Studentski.hr

Oglas za radno mjesto - volontiranje

Traži se voditelj/ica marketinga i komunikacija!

Izbjegnite gužvu na burzi, portal Studentski.hr nudi vam priliku života!