FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

Sudjelujte u zabavnom fotografskom maratonu i osvojite vrijedne nagrade

FotoMaČak

FotoMaČak je cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Iako ljeto ide prema svom završetku, zanimljivim događanjima u gradu Čakovcu nema kraja. Ovaj put na svoje dolaze fotografi amateri i profesionalci. U organizaciji Fotokluba Čakovec i Udruge Fotomotiva, u subotu, 17. rujna 2016., organizira se zabavno druženje za sve fotografe amatere, entuzijaste i profesionalce.

FotoMaČak je fotografski maraton, cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Tako će se tijekom dana fotografi natjecati u izradi fotografija na 18 zadanih tema, krećući se kroz grad Čakovec i bližu okolicu. Cilj je ostvariti što bolji plasman poštujući zadane tematike u određenom vremenskom periodu. Natjecatelji će prolaziti kroz tri kontrolne točke na kojima će im biti dodijeljeno šest različitih tema, a dokaz o obilasku kontrolne točke bit će udaren žig u natjecateljski karton.

Svi natjecatelji dobivaju startni broj i kartu Čakovca, a na karti će biti naznačeno gdje se nalaze kontrolne točke i vrijeme u kojem su one otvorene. Nakon natjecanja, svi su natjecatelji dužni predati karticu s radovima u jpg. formatu, a za svaku temu moguće je predati maksimalno jedan rad.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju, neovisno o opremi koju posjeduju, da se uključe u fotografski maraton i osvoje vrijedne nagrade. Prijave se zaprimaju zaključno sa 17. rujna 2016. u 9.00 sati. Sve detalje sudjelovanja možete pronaći na službenim i Facebook stranicama FotoMaČka.

Komentari na članak

Vezani članci

App Star Contest

Studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova

Od danas kreću prijave za „App Start Contest“

Od danas počinju prijave za App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova koje organizira udruga eSTUDENT.

App start contest logo 2017

U organizaciji udruge eStudent

Otvorene prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.

Strah, zabrinutost

STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.

Motivacijska predavanja_Razmišljaj kao Vizionar

Motivacijska predavanja u sklopu Vizionara

„Diplome su važne, ali ljubav prema poslu presudna je”

Povodom natjecanja Vizionar, koje okuplja ambiciozne studente koji žele započeti karijeru u dizajnu, održana su motivacijska predavanja na kojima su gostovale renomirane osobe.

II. bienale hrvatske mlade fotografije

Izložba fotografija u Zadru

Drugi bienale hrvatske mlade fotografije

Pogled kroz objektiv mladih fotografa na temu „Čovjek i prostor” u Kneževoj palači u Zadru.