FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

Sudjelujte u zabavnom fotografskom maratonu i osvojite vrijedne nagrade

FotoMaČak

FotoMaČak je cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Iako ljeto ide prema svom završetku, zanimljivim događanjima u gradu Čakovcu nema kraja. Ovaj put na svoje dolaze fotografi amateri i profesionalci. U organizaciji Fotokluba Čakovec i Udruge Fotomotiva, u subotu, 17. rujna 2016., organizira se zabavno druženje za sve fotografe amatere, entuzijaste i profesionalce.

FotoMaČak je fotografski maraton, cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Tako će se tijekom dana fotografi natjecati u izradi fotografija na 18 zadanih tema, krećući se kroz grad Čakovec i bližu okolicu. Cilj je ostvariti što bolji plasman poštujući zadane tematike u određenom vremenskom periodu. Natjecatelji će prolaziti kroz tri kontrolne točke na kojima će im biti dodijeljeno šest različitih tema, a dokaz o obilasku kontrolne točke bit će udaren žig u natjecateljski karton.

Svi natjecatelji dobivaju startni broj i kartu Čakovca, a na karti će biti naznačeno gdje se nalaze kontrolne točke i vrijeme u kojem su one otvorene. Nakon natjecanja, svi su natjecatelji dužni predati karticu s radovima u jpg. formatu, a za svaku temu moguće je predati maksimalno jedan rad.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju, neovisno o opremi koju posjeduju, da se uključe u fotografski maraton i osvoje vrijedne nagrade. Prijave se zaprimaju zaključno sa 17. rujna 2016. u 9.00 sati. Sve detalje sudjelovanja možete pronaći na službenim i Facebook stranicama FotoMaČka.

Komentari na članak

Vezani članci

BUS konferencija

Projekt udruge HSA

„Business u sportu” – novo izdanje najveće sportske konferencije u Hrvatskoj

Iva Olivari, Aleksandra Radujko, Joško Jeličić i Igor Čerenšek samo su neka od imena koja će iznijeti svoja iskustva na drugom izdanju najveće sportske konferencije u Hrvatskoj, koja je nagrađena Dekanovom nagradom EFZG-a. Sudjelovanje je besplatno.

Umjetnost - kistovi

Galerija umjetnina u Splitu

U tijeku je natječaj A4 za studente umjetničkih smjerova

Natječaj Galerije umjetnina u Splitu namjenjen je studentima umjetničkih usmjerenja, a cilj mu je izložbom povezati buduće umjetnike i povjesničare umjetnosti iz cijele Hrvatske.

Fotoaparat

Natječaj Hrvatskog čitateljskog društva

Promicanje važnosti čitanja i pismenosti kroz fotografiju

Prijavite se na 12. natječaj „Smiješak... čitajte!“ te pomognite promicanju čitanja, ali i amaterske fotografije.

Studentice

L'oreal Adria Balkan prvi puta organizira „Brandstorm”

Prijavi se na međunarodno studentsko natjecanje i osvoji nagradu od 10 000 eura

„Brandstorm“i L’Orealov brand „La Roche-Posay“ studentima nude priliku da se stave u ulogu marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući generaciju potrošača „La Roche-Posay“ od 15 do 25 godina.

Jezični café

Europski dan jezika

Jezični café u Zagrebu – popričajte s izvornim govornicima na čak 15 jezika

Ove subote možete u Zagrebu obnoviti svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima.