FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

Sudjelujte u zabavnom fotografskom maratonu i osvojite vrijedne nagrade

FotoMaČak

FotoMaČak je cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Iako ljeto ide prema svom završetku, zanimljivim događanjima u gradu Čakovcu nema kraja. Ovaj put na svoje dolaze fotografi amateri i profesionalci. U organizaciji Fotokluba Čakovec i Udruge Fotomotiva, u subotu, 17. rujna 2016., organizira se zabavno druženje za sve fotografe amatere, entuzijaste i profesionalce.

FotoMaČak je fotografski maraton, cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Tako će se tijekom dana fotografi natjecati u izradi fotografija na 18 zadanih tema, krećući se kroz grad Čakovec i bližu okolicu. Cilj je ostvariti što bolji plasman poštujući zadane tematike u određenom vremenskom periodu. Natjecatelji će prolaziti kroz tri kontrolne točke na kojima će im biti dodijeljeno šest različitih tema, a dokaz o obilasku kontrolne točke bit će udaren žig u natjecateljski karton.

Svi natjecatelji dobivaju startni broj i kartu Čakovca, a na karti će biti naznačeno gdje se nalaze kontrolne točke i vrijeme u kojem su one otvorene. Nakon natjecanja, svi su natjecatelji dužni predati karticu s radovima u jpg. formatu, a za svaku temu moguće je predati maksimalno jedan rad.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju, neovisno o opremi koju posjeduju, da se uključe u fotografski maraton i osvoje vrijedne nagrade. Prijave se zaprimaju zaključno sa 17. rujna 2016. u 9.00 sati. Sve detalje sudjelovanja možete pronaći na službenim i Facebook stranicama FotoMaČka.

Komentari na članak

Vezani članci

World in the City

"World in the City"

Izvorni govornici upoznat će vas sa značajnim svjetskim jezicima

Tečaj stranih jezika održavat će se od 27. lipnja do 29. srpnja. Cijena sudjelovanja iznosi 120 kuna.

Stipendija u Izraelu

Financijska podrška

Izrael nudi stipendije hrvatskim studentima

Hrvatske studentice i studente očekuje godišnja stipendija za studij u Izraelu te kratkoročna stipendija za Ljetni tečaj hebrejskog jezika.

https://pixabay.com/en/social-social-networks-1206612/

Društvene mreže vs. stvarni život

Razbijanje lažnih života i mitova koje plasira Instagram

Društvena mreža Instagram s 800 milijuna aktivnih korisnika stvorila je umjetni svijet koji ne postoji, a mi ga počinjemo shvaćati kao stvarni svijet. Potrebno je zaustaviti negativni trend koji se počeo razvijati te zauzeti kritički stav prema ovoj platformi.

Šibenik

Stručno osposobljavanje za 2400 kuna

Šibenska gradska uprava mladim osobama nudi priliku za posao

Grad Šibenik je ovih dana raspisao javni poziv za primanje osoba na stručno osposobljavanje u gradskoj upravi.

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Prijavite se na najutjecajnije regionalno natjecanje mladih modnih dizajnera

Preostalo je mjesec dana prijave na novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla.