FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

Sudjelujte u zabavnom fotografskom maratonu i osvojite vrijedne nagrade

FotoMaČak

FotoMaČak je cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Iako ljeto ide prema svom završetku, zanimljivim događanjima u gradu Čakovcu nema kraja. Ovaj put na svoje dolaze fotografi amateri i profesionalci. U organizaciji Fotokluba Čakovec i Udruge Fotomotiva, u subotu, 17. rujna 2016., organizira se zabavno druženje za sve fotografe amatere, entuzijaste i profesionalce.

FotoMaČak je fotografski maraton, cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Tako će se tijekom dana fotografi natjecati u izradi fotografija na 18 zadanih tema, krećući se kroz grad Čakovec i bližu okolicu. Cilj je ostvariti što bolji plasman poštujući zadane tematike u određenom vremenskom periodu. Natjecatelji će prolaziti kroz tri kontrolne točke na kojima će im biti dodijeljeno šest različitih tema, a dokaz o obilasku kontrolne točke bit će udaren žig u natjecateljski karton.

Svi natjecatelji dobivaju startni broj i kartu Čakovca, a na karti će biti naznačeno gdje se nalaze kontrolne točke i vrijeme u kojem su one otvorene. Nakon natjecanja, svi su natjecatelji dužni predati karticu s radovima u jpg. formatu, a za svaku temu moguće je predati maksimalno jedan rad.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju, neovisno o opremi koju posjeduju, da se uključe u fotografski maraton i osvoje vrijedne nagrade. Prijave se zaprimaju zaključno sa 17. rujna 2016. u 9.00 sati. Sve detalje sudjelovanja možete pronaći na službenim i Facebook stranicama FotoMaČka.

Komentari na članak

Vezani članci

Budimpešta

Financijska podrška

Vlada Mađarske dodjeljuje stipendije u nekoliko kategorija

Prijave su otvorene do 28. veljače 2018. za semestralni/djelomični studij, odnosno do 30. siječnja 2018. za cjelokupni studij te istraživački boravak.

The Voice

HRT poziva

Otvorene prijave za drugu sezonu hrvatskog The Voicea!

The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja iduće godine, a druga sezona donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja.

Otvorenje UniSport Finals 2016

Svečano otvorenje UniSportFinalsa 2016

Započelo najveće i najvažnije finale studentskog sporta u Hrvatskoj

Na natjecanju UniSport Finals 2016 sudjeluje 800 studenata sportaša s 14 sveučilišta i veleučilišta. U organizacijskom smislu predstavlja generalnu probu za Europske sveučilišne igre koje će se održati u Zagrebu i Rijeci.

RCS 2014: Zelena karta

Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study

Uspješno završeno drugo izdanje natjecanja RCS u Puli

Na drugo izdanje RCS-a prijavilo se rekordnih 122 natjecatelja i 40 timova iz cijele Hrvatske, a imali su priliku rješavati poslovne slučajeve koje su predstavile kompanije Adris Grupa, Infobip i Prestige.

Regrutacija 2015

Prijave do 16. listopada

Financijski klub prima nove članove

Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.