Izmjene u gradskom prometu

Subota i nedjelja u Novom Zagrebu proći će bez tramvajskog prometa; izmjene i u trasama linija 6 i 7

Stari tramvaj

Zbog radova na tramvajskoj infrastrukturi u subotu i nedjelju u Novom Zagrebu neće voziti tramvaji, a doći će i do izmjena u prometovanju linija 6 i 7.

Stanovnici Novog Zagreba trebaju se oboružati strpljenjem jer će u subotu, 19. listopada, i nedjelju, 20. listopada, na tom dijelu grada biti obustavljen tramvajski promet.

Kako bi putnici i dalje mogli stići s jedne lokacije na drugu, bit će produžena autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara. Ne morate se brinuti ni da ćete nakon propuštanja jednog busa sljedeći čekati predugo jer će linija prometovati pojačanim intenzitetom. Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj, kod Dione.

Noćna linija 31 prometovat će uobičajenom trasom, dok će tramvajske linije 6 i 7 prometovati izmijenjenim trasama:

  • linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak
  • linija 7: Dubec – Dubrava – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak

Vozni red moguće je pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Tramvaj iznutra I

Za ugodniji prijevoz

ZET iznenadio novitetima u vozilima

Nova odluka Zagrebačkog elektroničkog tramvaja jest učiniti putovanja ugodnijim i zanimnljivijim. Putnike je iznenadila – neke pozitivno, a neke baš i ne.

Grafit: how long could you..

Josip Maslov

Studenti su budući nosioci društva, ali su neki od njih idioti

Sarma i student. Hmmmmm. Mogao bih reći da je prosječan hrvatski student poput sarme, poput trudbeničke sarme stare majke poslane autobusom u Zagreb. Čim je malo jače podgriješ ona se lako raspada. Tako i student,  čim ga malo jače pogurneš, čim mu staviš i najmanji pritisak na leđa on ima tendenciju da se raspadne.

Tramvaj iznutra I

Izvanredan vozni red

Izmjene voznog reda autobusa i tramvaja zbog dolaska kineske delegacije u Zagreb

Pripazite kada krećete na predavanja jer se 9. i 10. travnja očekuju zastoji i izmjene voznog reda u tramvajskom i autobusnom prometu u centru Zagreba zbog posjeta kineske delegacije.

Tramvaj iznutra II

Posebna regulacija prometa

Obustavlja se tramvajski promet zagrebačkim centrom

Zagrebački maraton održat će se sutra na širem području centra grada, stoga će tramvajske i autobusne linije biti izmijenjene.

Registracijski uređaj u tramvaju

Novosti u ZET-u

Od 1. travnja u vozilima ZET-a moći će se kupiti nove vozne karte

Korisnici javnog prijevoza u Zagrebu od 1. travnja moći će u tramvaju i autobusu kupiti karte od 6 i 10 kuna, uz onu od 15 kuna koja je do sada bila dostupna.