Predavanja u Klubu mladih Split

Startup udruga okuplja splitsku IT zajednicu na „tech meetupu“

Panorama

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.

Jačanjem IT scene u Splitu i okolici pojavila se potreba za organiziranjem događaja na kojima bi stručnjaci, entuzijasti i svi zainteresirani razmjenjivali svoja iskustva i naučili nešto više o svojim interesnim sferama. U Splitu se već neko vrijeme organiziraju meetupovi, uglavnom mjesečni sastanci različitih tematika. Inače, ovakvi događaji održavaju se diljem svijeta, a detalje o istima možete saznati na meetup platformi.

Dan tech meetupa održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka s početkom u 17 sati. Tada vam se pruža prilika da se sa svim splitskim tehnološkim meetupima upoznate na jednom mjestu. Osim što ćete saznati sve detalje o vremenu, lokacijama i temama održavanja pojedinih sastanaka, moći ćete poslušati zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice. Organizator ovog događanja je Startup, udruga koja za cilj ima poticanje i razvoj IT sektora Splita i regije.

Teme o kojima ćete imati priliku slušati su Povezivanje Google i Facebook oglašavanja kroz remarketing, Kratki uvod u React, Programiranje IoT aplikacija za Win 10 IoT, Mobilni interpretacijski centar i One man brand. Raspored i popis predavača potražite na Facebook događaju. Ulaz je besplatan, potrebno se samo prijaviti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Međunarodna ljetna škola Oslo - seminar u Lillehammeru

Međunarodna ljetna škola Oslo

„Ako želite upoznati svijet, dođite u Oslo!“

Razgovarali smo s Milom Lečić koja je prošle godine sudjelovala na Međunarodnoj ljetnoj školi u Oslu i saznali kako se prijaviti i dobiti stipendiju za nezaboravno ljeto u Norveškoj.

Denis Tanović

Predavanje u MM centru

„Masterclass” oskarovca Danisa Tanovića o suvremenom filmu

U svojem majstorskom predavanju bosanskohercegovački scenarist, producent i redatelj zagrebačkoj će publici približiti nekonvencionalni pristup razvoja filma u kontekstu kombiniranja igrane i dokumentarne forme.

foto

Kongres studenata i znanstvenika biomedicinskog područja

U tijeku su prijave za 13. izdanje uspješnog CROSS-a

Croatian Student Summit međunarodni je znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskog područja. Ove će se godine održati od 18. do 21. travnja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Verona, Italija

Financijska podrška

Za doktorski studij u Veroni pokriveni svi životni troškovi!

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!

Dani hrvatskog filma

Poziv za prijavitelje

Prijave za 23. Dane hrvatskog filma

Prijave se prihvaćaju do 3. veljače, a u obzir se uzimaju igrani filmovi (do 70 minuta), dokumentarni filmovi, animirani filmovi, eksperimentalni filmovi, namjenski filmovi i glazbeni spotovi.