Prvi zimski festival palačinki u Zagrebu

Slasne palačinke i ostale delicije na zimskom zagrebačkom festivalu

Palačinke

Osim palačinki, omiljenih toplih slastica, svi zainteresirani imat će prigodu uživati u raznim delicijama kao što su topla čokolada, čajevi, kuhano vino, ali i bogatoj ponudi božićno-novogodišnjih darova. 

Po drugi put ove godine stanovnici Zagreba imat će priliku prisustvovati sjajnom Festivalu palačinki, što je projekt Parisienne, j.d.o.o., tvrtke koja se bavi organizacijom različitih događanja i promocijom njihovih sadržaja. U travnju se ovaj sladokusni događaj odvio na platou Tuškanac, dok će ovoga mjeseca, od 17. do 30. prosinca, mjesto događaja biti hotel Dubrovnik. 

Početkom godine posjetitelja je bilo nevjerojatnih 20 tisuća u samo dva dana, dok se ove godine sigurno očekuje mnogo veća brojka jer festival traje čak 14 dana. Festival će u to vrijeme biti otvoren za posjetitelje od 10 do 23.30 sati, a svakoga dana, uz bogatu ponudu palačinki, može se očekivati i jedinstveni glazbeni i zabavni sadržaj. 

Osim ovih toplih slastica, svi će zainteresirani imati prigodu uživati u raznim delicijama kao što su topla čokolada, čajevi, kuhano vino, ali i bogatoj ponudi božićno-novogodišnjih darova. 

Za ulaznice se potrebno javiti na mail lbaltin@gmail.com, a cjeloviti program možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

autobus

Vožnja javnim prijevozom

Studentski pokaz najskuplji u Puli, iznos manji u drugim gradovima, u Zadru besplatan

Provjerili smo cijene studentskih pokaza za javni prijevoz u većim hrvatskim gradovima; kako se izrađuju, produžuju i što učiniti kad ih izgubite.

Noć muzeja 2016

Noć muzeja 2016.

Studenti osmislili zanimljive programe za jedanaestu Noć muzeja

Ako još uvijek niste sigurni što posjetiti u ovogodišnjoj Noći muzeja, izdvojili smo nekoliko zanimljivih programa koje su vaši kolege pripremili u muzejima, fakultetima i akademijama.

Dinner in the Sky

Jedinstven doživljaj u centru Zagreba

Dinner in the Sky Zagreb

Dinner in the Sky u Zagrebu održat će se od 11. do 15. lipnja, a provodi se u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.

Kupa Open Air

Festival u Petrinji

Kupa Open Air

Festival iz godine u godinu raste i privlači brojne posjetitelje svih generacija. Održava se na obali rijeke Kupe na površini cca 5000m².

Film "Black sheep"

Festival dokumentarnog filma

Filmovi nominirani za Oscara i BAFTA-u uskoro na ZagrebDoxu

Ravno s liste nominiranih za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dugometražnog dokumentarnog filma na ovogodišnji festival stižu „Free Solo”, „Okrug Hale jutros, večeras” i već najavljeni „U procijepu”, a priključuje im se i jedan kratkometražni naslov – „Crna ovca”.