Volonterski projekt

Najavljena nova 72 sata bez kompromisa; planira se više od 350 akcija diljem Hrvatske

Najavljen projekt 72 sata bez kompromisa 2019.

Povodom najave projekta koji se održava šestu godinu zaredom, od 17. do 20. listopada, u Dubrovniku, Karlovcu, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu, brojni su građani sudjelovali u pjesmi, kreativnim i ekološkim radionicama i igrama.

Sunčano subotnje prijepodne okupilo je brojne Zagrepčane i Zagrepčanke, kao i volontere projekta 72 sata bez kompromisa, na Zrinjevcu. Park je na dva sata postao Volonterski park pun smijeha, glazbe, druženja i međugeneracijske solidarnosti. 

Povodom najave projekta koji se održava šestu godinu zaredom, od 17. do 20. listopada, u Dubrovniku, Karlovcu, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu, brojni su građani, mali i veliki, sudjelovali u pjesmi, kreativnim i ekološkim radionicama i igrama. Ovo događanje nije propustio ni Dubravko Šimenc koji je podržao mlade volontere u njihovom doprinosu lokalnoj zajednici.

Kao uvod u 72 sata bez kompromisa, u Splitu je održan humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Okupljene Splićane i turiste odličnom svirkom ugrijao je i rasplesao po brojnim hitovima poznat Taxi bend.

Projekt 72 sata bez kompromisa i ove godine obuhvatit će više od 4000 volontera koji će beskompromisno staviti svoje vrijeme, znanja, vještine i talente na raspolaganje te sudjelovati u više od 350 radnih, ekoloških i socijalnih akcija organiziranim u dječjim domovima, domovima za starije, udrugama, školama i drugim raznim institucijama. Prijave za ovogodišnje izdanje pri kraju su, a najzagriženiji mladi volonteri od 16 do 30 godina već su prijavili svoje sudjelovanje znajući da je broj prijava po gradu ograničen, a interes svake godine sve veći.

Komentari na članak

Vezani članci

http://hannahreveur.tumblr.com/post/145878892455/13062016-it-has-been-quite-a-while-since-i

Pripreme za maturu

Potrebni ste maturantima s invaliditetom; evo kako im možete pomoći

Udruga ZAMISLI traži volontere koji će od sredine siječnja pomagati maturantima s invaliditetom u svladavanju gradiva za državnu maturu iz matematike, hrvatskog, stranih jezika i informatike.

Župa Duha Svetoga Jarun

Župa Duha Svetoga Jarun

„Dati sebe za druge najljepša je stvar na svijetu“

Student novinarstva Marino Pleić jedan je od dvjestotinjak volontera u župi Duha Svetoga na Jarunu. Njihov je oratorij odraz visoke duhovne osviještenosti mladih u Zagrebu i njihove ljubavi prema Bogu koja se reflektira kroz pomaganje drugima.

volontiranje1

Novi program Europske unije

Pokrenute hrvatske stranice Europskih snaga solidarnosti

Sve o samostalnom programu Europske unije kojim se osnažuje volontiranje za mlade u matičnoj zemlji i inozemstvu dostupno je na službenim hrvatskim mrežnim stranicama.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Šut

Olimpijske igre 2016.

Volontirajte u Brazilu na Olimpijadi

Oduvijek ste sanjali da ćete jednog dana biti na Olimpijskim igrama? Rio 2016 volonter program vam sada nudi tu mogućnost. Rok za prijavu je 15. studenoga, a volonterima su osigurani hrana, prijevoz po Riu, ekskluzivni tečajevi kao i obogaćen CV.