Volonterski projekt

Najavljena nova 72 sata bez kompromisa; planira se više od 350 akcija diljem Hrvatske

Najavljen projekt 72 sata bez kompromisa 2019.

Povodom najave projekta koji se održava šestu godinu zaredom, od 17. do 20. listopada, u Dubrovniku, Karlovcu, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu, brojni su građani sudjelovali u pjesmi, kreativnim i ekološkim radionicama i igrama.

Sunčano subotnje prijepodne okupilo je brojne Zagrepčane i Zagrepčanke, kao i volontere projekta 72 sata bez kompromisa, na Zrinjevcu. Park je na dva sata postao Volonterski park pun smijeha, glazbe, druženja i međugeneracijske solidarnosti. 

Povodom najave projekta koji se održava šestu godinu zaredom, od 17. do 20. listopada, u Dubrovniku, Karlovcu, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu, brojni su građani, mali i veliki, sudjelovali u pjesmi, kreativnim i ekološkim radionicama i igrama. Ovo događanje nije propustio ni Dubravko Šimenc koji je podržao mlade volontere u njihovom doprinosu lokalnoj zajednici.

Kao uvod u 72 sata bez kompromisa, u Splitu je održan humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Okupljene Splićane i turiste odličnom svirkom ugrijao je i rasplesao po brojnim hitovima poznat Taxi bend.

Projekt 72 sata bez kompromisa i ove godine obuhvatit će više od 4000 volontera koji će beskompromisno staviti svoje vrijeme, znanja, vještine i talente na raspolaganje te sudjelovati u više od 350 radnih, ekoloških i socijalnih akcija organiziranim u dječjim domovima, domovima za starije, udrugama, školama i drugim raznim institucijama. Prijave za ovogodišnje izdanje pri kraju su, a najzagriženiji mladi volonteri od 16 do 30 godina već su prijavili svoje sudjelovanje znajući da je broj prijava po gradu ograničen, a interes svake godine sve veći.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitska riva

Predavanje u Klubu mladih

Split će ugostiti brojne priče iz Ekvadora

Eva Ćurković vratila se iz daleke zemlje s bogatim volonterskim iskustvom koje će podijeliti sa svim zainteresiranim posjetiteljima u Klubu mladih Split.

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Kako zaraditi ljeti

Volontiranje se stostruko isplati

Tko kaže da posla nema?

Posla ima, ne pada kao jabuka sa stabla, ali ako se trudite i radite – sutra s diplomom u rukama nećete morati bježati u Irsku, Njemačku i ostale (navodno) bogom dane zemlje.

Volontiranje 2

Volonterska akcija

Protječu 72 sata bez kompromisa u 10 gradova diljem Hrvatske

Od 18. do 21. listopada u 10 hrvatskih gradova mladi ljudi stavljaju svoje vrijeme, znanja i sposobnosti na raspolaganje svojoj zajednici s ciljem poboljšanja života u njoj.

Studentski.hr

Oglas za volonterski posao: Administrator

Studentski.hr traži pojačanje!

Oduvijek ste htjeli biti dio našeg super kul portala, ali niste znali kako se priključiti? Sada imate priliku (života)!