Natječaj za volontere

Motovun Film Festival u potrazi za entuzijastičnim pojačanjem

Volonteri na Motovun film festivalu

Ako ste spremni doći do Motovuna, imate više od 18 godina i voljni ste volontirati, prepustiti se festivalskom ludilu i dati najbolje od svoje energije, volje i vremena, prijavite se na natječaj za volontere do 20. lipnja.

Gotovo šezdeset volontera svake godine na Motovun Film Festivalu doprinosi prikazivanju oko devedeset filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Organizatori i ovaj put trebaju entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost te dozu pozitivnog ludila i adrenalina.

Prava vrijednost volontiranja na MFF-u iskustva su koja stječete. Ako ste prepoznali svoju potrebu za sudjelovanjem, pridružite im se. Spremni ste doći do Motovuna, imate više od 18 godina i voljni ste volontirati, prepustiti se festivalskom ludilu i dati najbolje od svoje energije, volje i vremena – ispunite prijavnicu.

Organizacijska ekipa preporuča da prije ispunjavanja prijavnice pročitate njihov ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve potrebne informacije. Ako imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče neka pitanja koja nisu razjašnjena, slobodno pošaljite svoj upit na e-mail adresu volonter@motovunfilmfestival.com.

Natječaj je otvoren do 20. lipnja. Prijavljeni će o statusu prijave biti obaviješteni najkasnije do 26. lipnja.

Komentari na članak

Vezani članci

CSC tim

Započelo regionalno natjecanje u rješavanju poslovih slučajeva

Svečano otvoren Case Study Competition

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu jučer je održano je svečano otvorenje Case Study Competitiona - regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva eminentnih poduzeća u Hrvatskoj. Prijave su otvorene do 9. ožujka 2014. za sve studente Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival

Poetična „Noć na zemlji” pretposljednja je skrivena projekcija na tajnoj lokaciji

„Noć na zemlji” je omnibus sastavljen od pet priča, pet taksista i njihovih pet mušterija u pet gradova diljem svijeta. Film se prikazuje na tajnoj zagrebačkoj lokaciji kao dio zagrijavanja za Motovun Film Festival.

Murtersko more

Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb

U akvatoriju na otoku Ugljanu održava se Jedriličarski kup FSB-a

Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom.

Klub mladih KLOOZ 2016

Aktivnosti za mlade u Zadru

Putovanja, učenje i igre obilježit će jesen u KLOOZ-u

U četvrtak će se održati prezentacija „online" servisa SALTO-YOUTH, prigodnog za članove udruga mladih. U petak vas očekuje zabavna večer s društvenim igrama.

Radionica jezične manipulacije

Radionica jezične manipulacije

Naučite razlikovati informaciju od propagande

– Radionica je namijenjena studentima filologije, lingvistike, sociologije i novinarstva, ali i svima koji žele naučiti kako kritički pristupati informacijama i raspoznati informaciju od propagande. – poručuje lingvistica Ana Marković.