Humanitarna akcija

Komedija „Cinco i Marinko" izvodi se za sretnije djetinjstvo djevojčice Lucije

Cinco i Marinko

Lucija Krstić je desetogodišnjakinja iz Vojnića Sinjskog čija je priča potresla hrvatsku javnost. Prihodi od izvedbe komedije „Cinco i Marinko" namijenjeni su upravo ovoj skromnoj djevojčici.

Ove subote, 12. studenog 2016. u Kinu Forum, u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić, održava se izvedba popularne komedije Cinco i Marinko. Započet će u 19 sati.

Događaj organizira zagrebački Klub Sinjana u suradnji sa Sinjskim pučkim kazalištem. Humanitarnog je karaktera, a cijena ulaznice iznosi simboličnih 20 kuna. Prihodi su namijenjeni za pomoć malenoj desetogodišnjoj djevojčici i njenoj samohranoj majci iz Vojnića Sinjskog.

Riječ je o obitelji koja živi u potpuno nehumanim uvjetima nezamislivima za 21. stoljeće. Njihovu ste priču imali prilike vidjeti na emisiji Provjereno. Naime, hrvatsku je javnost potreslo to što Lucija Krstić živi u kamenoj kući bez vode i drva za ogrjev, a jedina joj je želja stol na kojem će obavljati svoje školske zadatke.

Dođite stoga na Savu! Navucite osmijeh na lice i učinite Lucijino djetinjstvo mirnijim.

Komentari na članak

Vezani članci

Natpis NK Lokomotiva

Međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke

Lokomotiva u humanitarnoj akciji

U 12. kolu MAXtv lige igrači Lokomotive nosili su ljubičaste dresove u sklopu humanitarne akcije Darujmo ružičasti život.

Miroslav Ćiro Blažević

Poznati i nepoznati junaci

„Bubble“ nogometni okršaj pod trenerskom palicom Ćire Blaževića za djecu s autizmom

Humanitarno-sportska aktivnost HURA! drugu godinu zaredom okupit će brojna poznata i manje poznata lica koja će se okušati u „bubble“ nogometu kako bi nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala koja će djeci s autizmom olakšati svakodnevni život.

Udruga "Hrabro dijete"

SUKOB UDRUGE „HRABRO DIJETE” I NORINIH RODITELJA

Gdje su i kome pripadaju novci iz akcije za Noru Foru?

Norini roditelji zatražili su od udruge „Hrabro dijete” preostali novac od akcije. Tajnica udruge nije im htjela isplatiti novac na privatni račun, a s obzirom na silne optužbe s obje strane, slučaj je preuzelo županijsko državno odvjetništvo.

Run for a cause 2015

„Run for a cause“

Humanitarna akcija za dječji osmijeh!

Sva prikupljena sredstva donirat će se Odjelu za nedonoščad Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb.

Djed Mraz

Humanitarna akcija

Djed Božićnjak daruje kišu bombona Dječjem domu Klasje

Ivica Lučić kao Djed Božićnjak slijeće u osječku zračnu luku nakon čega započinje tradicionalno darivanje djece humanitarnog karaktera.