Internetska prostranstva

Exdizajn nudi udrugama besplatnu izradu internetskih stranica

Exdizajn

Želite li potpuno iskoristiti potencijale svoje udruge? Potrebna vam je funkcionalna internetska stranica.

Poveden dosadašnjim iskustvom, Exdizajn je odlučio u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im internetsku stranicu. Svjestan je da one nemaju dovoljno financijskih sredstava, što je u većini slučajeva jedan od osnovnih razloga zašto je još uvijek nemaju.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici, a izradom vlastitih internetskih stranica ta promocija može biti bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi, postoji tim spreman na suradnju. Internetskom će stranicom udruge široj javnosti predstaviti svoj rad, privlačit će nove članove i činiti čitav niz različitih aktivnosti kojima će lakše ostvarivati svoje potencijale.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust, nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu stranicu za vašu udrugu. Za više informacija posjetite poveznicu za narudžbu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Fun science

Zabavna znanost

15 zabavnih prilika za učenje

Biologija, matematika, kemija i fizika... Nekima ti pojmovi i dalje bude loša sjećanja na formule i dosadne udžbenike. No, danas o svemu tome možemo učiti na puno zabavniji način.

Psihofest

Festival popularne psihologije

Je li mama zaista kriva za sve saznajte na ovogodišnjem PsihoFestu

Na Filozofskom će se fakultetu 9. travnja od 11 do 19 sati održati 4. izdanje PsihoFesta. Ulaz je slobodan, a sve zainteresirane očekuju brojna zanimljiva predavanja, radionice i pokusi te vrijedne nagrade.

45 besplatna online predavanja koja možete završiti još ove godine!

Cjeloživotno obrazovanje

Postanite konkurentniji na tržištu rada uz 45 besplatnih „online” predavanja

Obogatite svoj životopis i naučite neku novu vještinu uz veliki popis besplatnih „online” predavanja!

World Clock

Praktična web aplikacija

Sat koji prati sve!

„Fun Facts” kriju podatke poput broja prvih poljubaca, proizvedenih litara piva, automobila, pretraga na Googleu i slično.

SAD

Besplatno obrazovno savjetovanje

Predstavnik sveučilišta DePauw o mogućnostima četverogodišnje stipendije za Hrvate

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauwa govorit će o potpunoj stipendiji za kandidate iz Hrvatske koja pokriva ukupne troškove četiri godine preddiplomskog studija.