Internetska prostranstva

Exdizajn nudi udrugama besplatnu izradu internetskih stranica

Exdizajn

Želite li potpuno iskoristiti potencijale svoje udruge? Potrebna vam je funkcionalna internetska stranica.

Poveden dosadašnjim iskustvom, Exdizajn je odlučio u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im internetsku stranicu. Svjestan je da one nemaju dovoljno financijskih sredstava, što je u većini slučajeva jedan od osnovnih razloga zašto je još uvijek nemaju.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici, a izradom vlastitih internetskih stranica ta promocija može biti bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi, postoji tim spreman na suradnju. Internetskom će stranicom udruge široj javnosti predstaviti svoj rad, privlačit će nove članove i činiti čitav niz različitih aktivnosti kojima će lakše ostvarivati svoje potencijale.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust, nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu stranicu za vašu udrugu. Za više informacija posjetite poveznicu za narudžbu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Internet

10 najkorisnijih web stranica za studente

Stranice koje će studentima olakšati život

U moru studentskih obaveza, olakšajte si život uz deset korisnih web stranica.

https://www.pinterest.com/pin/477944579184933530/

Najbolje iz struke

Sedam zanimljivih činjenica o novinarstvu

Novinarstvo je jedno od onih zanimanja za koje mnogi misle da je lako i da se njime može baviti svatko. I apsolutno su u pravu jer je to profesija koja zahtijeva najviše dobre volje i želje za istraživanjem. Znanje je o struci, naravno, poželjno kao i svako dodatno znanje. No sama srž novinarstva, želja za istraživanjem, nalazi se u svima nama. Za one koje zanima što to novinarstvo zapravo jest, pripremili smo nekoliko zanimljivosti.

Facebook logo

Internet ili Facebook svima?

Facebook dronovi, sateliti i laseri donose svima internet

Facebook planira spojiti dvije trećine populacije na svijetu koja nema pristup internetu koristeći dronove, satelite i lasere.

Besplatno preuzmite svoju omiljenu fotografiju

Korisne aplikacije za uređivanje fotografija

Besplatne aplikacije za uređivanje fotografija

U nastavku donosimo nekoliko besplatnih foto aplikacija za ljubitelje fotografija.

SCZG dvorište

Radionice u organizaciji SZ-a

Baš sve o udrugama u Stablu znanja!

Stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija i predstavnici studentskih organizaciji obradit će sve teme važne za osnivanje i vođenje udruge.