Humanitarni koncert

CPSA i splitski Medicinski fakultet udružili snage sve popularnije Zsa Zse i Lu Jakelić

s

Medicinski fakultet i Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske organiziraju humanitarni koncert u svrhu prevencije najčešćih oblika raka. Ulaznice će na dan koncerta koštati prihvatljivih 20 kuna.

Pjevačica Lu Jakelić, koja je prije dvije godine izdala svoj prvi singl, koncertnim nastupom u Splitu udružit će snage sa sve poznatijom novom mladom glazbenom nadom Jelenom Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa. Koncert zakazan za petak, 23. veljače s početkom u 18:30 bit će humanitarnog karaktera.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv raka koji se održao 4. veljače, organizirali su ga Medicinski fakultet u Splitu te Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA). Također, uz dva sata vrhunske glazbe prikazat će se i prigodan video splitskih studenata o prevenciji najčešćih oblika raka u Hrvatskoj, kao i o njegovom što ranijem otkrivanju.

Koncert će se održati u amfiteatru B100 na Medicinskom fakultetu u Splitu. Ulaznice će se moći preuzeti na dan koncerta po simboličnoj cijeni od 20 kuna.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Glen Hansard u KD Lisinski

Irski kantautor i glumac prvi put u Hrvatskoj

Glen Hansard premijerno u Lisinskom!

Glen Hansard je irski kantautor koji svira odličnu, pomirljivu, emotivnu i kvalitetnu glazbu. On je glumac koji je nagrađen mnogim nagradama, između ostalih i Oscarom.

Protomartyr

Koncert u Tvornici kulture

Post-punk bend Protomartyr donosi svoj drugačiji, neočekivani i nebrušeni zvuk u Hrvatsku

Protomartyr, američki post-punk bend održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u sklopu europske turneje. Pritom će predstaviti svoj novi album „The Agent Intellect”.

Leteći taksiji mogli bi uskoro postati stvarnost

Uzbudljiva budućnost zračnog putovanja

VIDEO: Leteći taksiji mogli bi uskoro postati stvarnost

Snovi o letećim automobilima više neće biti samo snovi.

Božićna svjetla

Blagdansko razdoblje

Advent u Vukovaru prožet humanitarnom notom; prikupljaju se sredstva za 24 obitelji s više djece

U sklopu predbožićnih manifestacija u Vukovaru održat će se posebna humanitarna akcija prikupljanja blagdanskih darova za 24 vukovarske obitelji s više djece.

Studenti

Brucošijada

Opak će se dim nadviti nad Tvornicom zahvaljujući brucošima umjetničkih akademija

Ako si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu kulture u petak 24. studenog 2017. u 22 sata.