LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Naučite osnove novinarskog posla na televiziji

Besplatna N1 ljetna novinarska radionica

N1 televizija ovo ljeto organizira besplatnu šestotjednu radionicu koja studentima i diplomiranim novinarima daje priliku za stjecanje znanja o osnovama rada u televizijskom novinarstvu.

N1 televizija ovo ljeto organizira besplatnu šestotjednu radionicu koja studentima i diplomiranim novinarima daje priliku za stjecanje znanja o osnovama rada u televizijskom novinarstvu.

U organizaciji N1 televizije od 6. srpnja do 15. kolovoza 2015. u Zagrebu održat će se besplatna ljetna novinarska radionica. Na radionici mogu sudjelovati svi studenti završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirani novinari koji nisu stekli praktično iskustvo.

Organizatori kažu kako su ovaj projekt osmislili kako bi mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji. Polaznici će moći besplatno naučiti osnovne stvari iz područja televizijskog novinarstva, i to od poznatih novinara N1 televizije i televizijskih profesionalaca.

Ovom šestotjednom radionicom želi se pripremiti studente i novinare za rad na televiziji i pibližiti im novinarski i redakcijski posao. Isto tako, cilj je upoznati ih s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koja se svakodnevno koristi u proizvodnji televizijskog programa te im pomoći da usavrše svoj talent za pisanje i izražavanje.

Prijave se šalju do 6. lipnja na adresu elektroničke pošte radionica@n1info.com. Više informacija možete pronaći ovdje.

N1 televizija prva je regionalna i lokalna platforma (TV, web i mobilna) koja emitira program 24 sata dnevno, i to za više od 20 milijuna ljudi na Balkanu. N1 ekskluzivni je informativni partner CNN-a, a produkcijski centri nalaze se u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu. Televizija je s radom počela u listopadu 2014., a zapošljava više od 150 televizijskih i web novinara.

FOTO: N1