Jedinstvena ponuda svim udrugama

Besplatna izrada web stranica

Besplatna izrada web stranica

Exdizajn nudi besplatnu izradu web stranica svim udrugama. Na ovaj način želi pomoći predstavljanju njihovog rada široj javnosti i privlačenju novih članova.

Poveden dosadašnjim iskustvom, Exdizajn odlučio je u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im web stranicu. Svjesni su da udruge nemaju dovoljno financijskih sredstava, što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge na taj način mogu široj javnosti predstaviti svoj rad, kontakt informacije, privući nove članove.

Smatraju da u današnje vrijeme svatko tko se bavi prodajom proizvoda i usluga ili ima udrugu, jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je tržište ogromno, a potencijal zaista jako velik.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi. Oni žele pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija. Bilo koja udruga može se prijaviti za suradnju. U ponudu ne ulaze samo višejezične stranice, web trgovine, katalozi i slično.

Ne radi se o popustu, nego o potpuno besplatnoj ponudi. Jedini trošak je web hosting koji se plaća jednom godišnje, a radi se o iznosu od 300 kuna. Za više informacija, posjetite link za narudžbu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

regrutacija Studentski.hr

#TebeTražimo na Studentskom.hr

Praksom kod nas stekni iskustvo koje će ti pomoći kod zapošljavanja!

Obogati se novim znanjima i vještinama u području koje te zanima (HR, community management, marketing, lektori i dr.). Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta te smo pomogli velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu koja im je pomogla kod zapošljavanja, a sada želimo pomoći i tebi.

Hrvatski studiji

Sukob uprave i studenata

Studentske udruge odbijaju iseliti iz postorija koje koriste na Hrvatskim studijima

Za nekoliko dana počinju radovi u prostorijama koje koriste udruge studenata s Hrvatskih studija. One su prvotno oštro odbijale iseliti dok im se ne osiguraju zamjenske prostorije, a zatim je do njih stigla prošlogodišnja odluka rektora Borasa o korištenju drugog objekta.

Galaxy S5

Unpacked manifestacija

Predstavljen Samsung Galaxy S5

 Na tradicionalnoj Unpacked manifestaciji, upriličenoj u sklopu Mobile World Congresa u Barceloni, tehnološki gigant Samsung predstavio je petu iteraciju popularnog Galaxy S modela. 

Fran

Hit video

VIDEO: Francuzi snimili najbolji promotivni video za Hrvatsku

Riječ je o skupini prijatelja koji su odlučili svoj odmor u Hrvatskoj zabilježiti pomoću videokamere i selfie štapa.

Književni časopis The Split Mind

Info zona Split

Promocija književnog časopisa „The Split Mind"

Ovaj će se petak održati promocija 13. broja časopisa za književnost Filozofskog fakulteta u Splitu.