LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVE ILI NIŠTA

Baka osvojila glavni dobitak u popularnoj hrvatskoj igri na sreću: ''Sve ide unucima''

O ovom velikom dobitku je obavijestila je samo užu obitelj, a planove o raspodjeli novca već je donijela - sve ide unucima.

O ovom velikom dobitku je obavijestila je samo užu obitelj, a planove o raspodjeli novca već je donijela - sve ide unucima.

Uzbudljiva vijest stiže iz glavnog grada Hrvatske, gdje je jedna sretna igračica postala dobitnica glavnog dobitka od 80 tisuća eura u popularnoj igri Hrvatske Lutrije "Sve ili Ništa". Ova vješta igračica, koja je odlučila ostati anonimna, redovito sudjeluje u igrama poput "Sve ili Ništa", "Loto 7" i "Eurojackpot".

Imam neke svoje brojeve, no kada dođem na prodajno mjesto uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju Quick Pick (slučajni odabir brojeva). I baš je ta kombinacija slučajnih brojeva donijela glavni dobitak i veliko veselje“, rekla je sretna Zagrepčanka koja je na glavnu blagajnu stigla u pratnji unuka, piše Poslovni.hr.

Unuci misle kako nemaju sreće, no ja im uvijek govorim kako sreća uvijek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. Tako i ja čekam, ali priznajem kako u ovoj igri imam zaista sreće, dodala je veselo dobitnica.


U ovom mjesecu već je nekoliko puta dobila osvojila dobitak 10 ili 1 i iznos od 260 eura, a o ovom velikom dobitku je obavijestila je samo užu obitelj. Planove o raspodjeli novca već je donijela - sve ide unucima.
 

 Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše, zaključila je dobitnica.

FOTO: UNSPLASH