F73a699dd4d6bb69c5143e8980951fb626f9de7f

(+385) (+385)1 238322383223

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O udruzi

Hrvatska studentska asocijacija udruga je koja već više od 20 godina okuplja mlade i ambiciozne ljude koji žele više od studiranja. Upravo pod tim geslom HSA uspješno djeluje organizirajući razne projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Neki od najpoznatijih projekata su Dani EU, DriveIN kino, International week Zagreb, Brucošijada, Kulturnjača, Marketing Madness, Capture the future...
Udruga djeluje kroz 6 timova (Stručno usavršavanje, Kultura,zabava i sport, Međunarodna suradnja, Odnosi s javnošću, Ljudski potencijali i Financije) kojima rukovodi Upravno vijeće sastavljeno od voditelja timova i predsjednika udruge. Uz to u sklopu HSA djeluje i redakcija studentskoga poslovnog časopisa Manager.

Jedna od posebnosti udruge je opuštena i prijateljska atmosfera u kojoj se potiče timski rad i razmjena ideja. To se postiže kroz razna druženja poput teambuildinga, radionica, posjeta muzejima i kazalištima kao i tulumima i sličnim neformalnim okupljanjima.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve udruge