Psihološko savjetovalište

Varaždinski studenti na Facebooku mogu dobiti besplatno psihološko savjetovanje

https://unsplash.com/photos/DfMMzzi3rmg

Studentski centar u Varaždinu i Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije pokreću psihološko savjetovalište za studente na Facebook stranici. Ondje će studenti moći dogovarati individualna savjetovanja i saznati niz korisnih informacija.

Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje varaždinski Studentski centar i Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije ponovo pokreću psihološko savjetovalište za studente. 

Ove su se godine odlučili za drugačiji, a studentima bliži pristup. Naime, psiholozi i terapeuti Zavoda za javno zdravstvo studentima će biti dostupni na svojoj Facebook stranici. Ondje će, osim dogovaranja individualnih savjetovanja, moći pročitati stručne savjete i saznati termine predavanja u organizaciji savjetovališta.

Podsjećaju kako je stručni tim Zavoda za javno zdravstvo u Pavlinskoj ulici 8 u Varaždinu svakodnevno dostupan mladima. Savjetovanje je za njih besplatno i nije im potrebna liječnička uputnica, a javiti se mogu i na broj telefona 042 / 320 969. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sanja Ostroški

Fakultet organizacije i informatike

Zahvaljujući Inicijativi privatnog sektora za mlade studenti spremniji za tržište rada

Na predstavljanju Inicijative privatnog sektora za mlade sudjelovao je velik broj poslodavaca i studenata. Izneseni su zaključci o potrebnim koracima kako bi se smanjio jaz između poslovnog sektora i akademske zajednice, nezaposlenost te kako bi se zahtjevi tržišta uskladili s kadrovima koji završavaju svoje visokoškolsko obrazovanje.

Voogle konferencija 2016

Voogle konferencija 2016

Poslovne prilike za studente na konferenciji u Varaždinu

U sklopu teme konferencije „First sale to global scale“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici. Ulaznice za studente su besplatne.

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever

Dodijeljene Rektorove nagrade na Sveučilištu Sjever

Rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je jedanaest Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2014./2015. te četiri Rektorove nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2014./2015., koje se sastoje od povelje i novčane nagrade.

Barbara Šimić

Razgovor sa studenskom pravobraniteljicom Barbarom Šimić

Saznali smo na koje probleme najčešće nailaze zagrebački studenti i njihova pravobraniteljica

U razgovoru sa studentskom pravobraniteljicom Barbarom Šimić saznali smo što najviše muči studente i zbog čega joj se najčešće obraćaju.

CPSRK FOI logo

Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Studentske tvrtke dobivaju sustav podrške na varaždinskom FOI-ju

Novi sustav podrške u osnivanju studentskih poduzeća potiče izvrsnost i razvoj poduzetničke svijesti kod studenata, a konkretnim akcijama pomaže studentima u razvoju i plasiranju njihovih ideja.