Konferencija o mentalnom zdravlju

Sveučilište Sjever domaćin Psihošpancira

Konferencija

Više od 150 psihologa, psihijatara, medicinskih sestara, psihoterapeuta, rehabilitacijskih edukatora, socijalnih pedagoga, logopeda, ali i stručnjaka drugih struka održat će više od sto sati predavanja i radionica namijenjenih profesionalcima, studentima i zainteresiranim građanima.

Sveučilište Sjever peti put zaredom domaćin je i suorganizator Psihošpancira na kojem će ugostiti brojne stručnjake iz područja mentalnog zdravlja. Program će se u SC-u Varaždin održati u petak i subotu, 14. i 15. veljače, a zadnjeg dana, u ponedjeljak, 17. veljače, seli se na Međimursko veleučilište u Čakovcu. 

– Više od 150 psihologa, psihijatara, medicinskih sestara, psihoterapeuta, rehabilitacijskih edukatora, socijalnih pedagoga, logopeda, ali i stručnjaka drugih struka održat će više od sto sati predavanja i radionica koje su namijenjene stručnom usavršavanju profesionalaca, ali istovremeno i svim zainteresiranim građanima i studentima. – poručuju organizatori. 

Kompletan program dostupan je na poveznici

Društvo psihologa Varaždin organizator je Psihošpancira. Ono ovom konferencijom otvara 13. Tjedan psihologije tijekom kojeg će se u Hrvatskoj provoditi brojne aktivnosti kojima psiholozi promoviraju svoju struku i njen doprinos poboljšanju zdravlja i kvalitete života građana. 

Komentari na članak

Vezani članci

https://squareup.com/store/manor-yoga

Zdravlje

6 tehnika opuštanja koje vam trebaju u ovo stresno vrijeme

Veljača je, prvi ispitni rokovi odavno su počeli, a studenti često pate zbog prevelikoga stresa, manjka vremena i viška gradiva. Uhvatite nekoliko minuta i opustite tijelo i um kako biste zadržali svoju produktivnost, zdravlje i stabilnost uz šest tehnika koje vam donosimo.

Učionica na Sveučilištu Sjever

Sveučilište Sjever

Otvoren natječaj za upis poslijediplomskog studija Mediji i komunikacija

Doktorski studij na Sveučilištu Sjever, utemeljen na suvremenim tijekovima u promišljanju informacijsko-komunikacijskih znanosti, usmjeren je prema obrazovanju istraživača tako da ispunjavaju zahtjeve tržišta rada te pridonose stvaranju novih i relevantnih znanja koje će moći primjenjivati u profesionalnom okruženju.

Tehnički fakultet

Riječko sveučilište

We are not Neutral: Prva konferencija posvećena promicanju slobode govora

Uz pomoć nekoliko profesora s Odjela za informatiku, studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci organiziraju „We are not Neutral“ - prvu konferenciju posvećenu promicanju slobode govora u ovom dijelu svijeta. Održat će se 4. srpnja na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Konferencija "Neuspjeh kao dio uspjeha"

Zaključci konferencije JCI-a Zagreb

„Mi kao društvo ne cijenimo dovoljno ni uspjeh ni neuspjeh”

Na konferenciji „Neuspjeh kao dio uspjeha” panelisti su se složili kako je potrebno sustavno raditi na promjeni percepcije o neuspjehu, osobito kod mladih kojima je potrebno na vrijeme usaditi ispravne vrijednosti i naučiti ih kako zauzeti zdrav stav prema neuspjehu.

depresija

Tabu stare medicine

Žene će prije prihvatiti problem s mentalnim zdravljem od muškaraca

U Hrvatskoj i inozemstvu još se uvijek problemi s mentalnim zdravljem ne smatraju bolešću. Takvi su problemi veći kod muškaraca koje se često od malih nogu uči da ne pokazuju emocije.