Predavanje na PBF-u

Saznajte je li konoplja doista sigurnija za zdravlje od konvencionalnih lijekova

Konoplja za medicinsku primjenu

Udruga studenata Probion priprema novo zanimljivo predavanje o medicinskoj primjeni konoplje. Održat će se 27. travnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Zanimljivo predavanje u organizaciji Udruge studenata Probion Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta održat će se 27. travnja u 17 sati. Ovog puta Udruga ugošćuje doc. dr. sc. Ognjena Brborovića, doktora medicine koji će obraditi temu Konoplja za medicinsku primjenu.

Još 2013. godine Povjerenstvo za analizu i preporuke primjene indijske konoplje i kanabinoida u medicinske svrhe predložilo je omogućivanje korištenja ljekovitih pripravaka na bazi indijske konoplje, i to oboljelima od malignih bolesti, AIDS-a, multiple skleroze i dječjeg epileptičnog sindroma. Do ideje su dovela mnogobrojna istraživanja koja su potvrdila sastojke indijske konoplje kao izuzetno učinkovite, a istovremeno daleko sigurnije za zdravlje od mnogih drugih, konvencionalnih lijekova.

Ako vas zanima kompletna priča o ovom pothvatu, za koji se zna da ima neusuglašeno javno mnijenje, ispričana od strane samog predsjednika navedenog Povjerenstva, nađite se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nakon predavanja, on će odgovoriti na sva vaša pitanja, ukloniti vam moguće nejasnoće i dileme. Više informacija možete pronaći na stranici Facebook događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Par i police s knjigama

Predavanje u Info-centru za mlade Osijek

Saznaj kako emocije rade u našu korist!

Koliko je bitan razvoj emocionalne inteligencije i što je uopće emocionalna inteligencija možeš saznati 21. lipnja na predavanju pod nazivom „Deset zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije“, koje će održati Dubravko Šokčević.

Znanstveni kutak - prvo predavanje

Splitski studenti pokreću novi projekt

Prvo predavanje novog projekta „Znanstveni kutak”

Prvo predavanje bit će posvećeno dokazima u medicini, a održat će se u utorak, 10. veljače, u Klubu mladih Split.

stres

Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

Gledanje letka

Druženje tražitelja posla i poslodavaca

5. regionalni Virtualni dani karijera i znanja – prijave do danas!

Moj-posao.net organizirao je predavanja na kojima će poslodavci iz poznatijih tvrtki, kao što su: Nestle, Pliva i Podravska banka, ukratko objasniti kako u njihovoj tvrtki najlakše dobiti. Drugim riječima, tijekom svojih predavanja predstavit će na koji se način odvija selekcijski proces te što je potrebno kako bi menadžeri ljudskih potencijala odabrali baš vas kao savršenog kandidata.

Tutankamon

Arheološki muzej u Zagrebu

Frank Rühli „odmotat“ će tajne Tutankamonove mumije

Prof. dr. Frank Rühli jedan je od najvećih autoriteta u svjetskoj paleopatologiji, prvi koji je snimio mumije magnetom. Predavanje o Tutankamonovoj i drugim mumijama održat će u Arheološkom muzeju u Zagrebu.