Besplatna radionica

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Radionica izrade prirodne kozmetike održat će se 3. lipnja u prostorijama udruge CINAZ. Prijaviti se mogu svi zainteresirani za korištenje prirodnih resursa u brizi za zdravlje i njegu.

Dosta vam je skupih kozmetičkih preparata punih nepoznatih sastojaka i konzervansa? Želite se sami okušati u izradi vlastite kozmetike od prirodnih sastojaka? Prijavite se na besplatnu radionicu izrade prirodne kozmetike iz vlastite kuhinje! Upoznat ćete se s njenim prednostima te sami okušati u izradi preparata kao što su krema za lice, balzam za usne, zubna pasta, maska za lice.

Cilj je upoznati polaznike s načinima korištenja prirodnih resursa u brizi za svoje zdravlje i njegu. Očekuje se da će pritom osvijestiti važnost očuvanja i korištenja lokalnih prirodnih resursa na ekološki održiv način.

Radionica će se održati u petak 3. lipnja u 16:30. u Klubu mladih KLOOZ, na adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Udruga CINAZ). Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje ili na internetskoj stranici Udruge CINAZ. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: cinaz.info@gmail.com ili osobno doći u Udrugu CINAZ.

Ova se aktivnost provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Filmska radionica

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Erik Lončar održat će nekoliko radionica iz područja filmske umjetnosti u splitskoj Info zoni. Prijavite se i napravite prvi korak prema nekom od filmskih festivala.

Pisanje

Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Događanja na Filozofskom fakultetu

Indolozi pripremaju bogat studentski program obilježen tolerancijom i praktičnim vještinama

Projekcija filma „Gandhi danas“, predavanje „Značenje nenasilja i tolerancije u buddhizmu“, radionice „Interkulturalne vještine: rad i život s drugima“ i „Empatija: osobni i društveni mir“ besplatno će se održati za zainteresirane studente u ponedjeljak, 30. listopada.

Party vlak Beograd

Za sve željne putovanja i odlične zabave

Ukrcajte se na „party” vlak do Beograda!

Za put party vlakom koji će se održati od 6. do 8. ožujka, prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen, a navala je velika.

Bilo srce

Objavljen natječaj

Postanite stipendist Hajduka!

Dodjeljuju se dvije stipendije u ukupnom iznosu od 9600,00kn, a natječaj je otvoren do 20. studenoga ove godine.