Besplatna radionica

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Radionica izrade prirodne kozmetike održat će se 3. lipnja u prostorijama udruge CINAZ. Prijaviti se mogu svi zainteresirani za korištenje prirodnih resursa u brizi za zdravlje i njegu.

Dosta vam je skupih kozmetičkih preparata punih nepoznatih sastojaka i konzervansa? Želite se sami okušati u izradi vlastite kozmetike od prirodnih sastojaka? Prijavite se na besplatnu radionicu izrade prirodne kozmetike iz vlastite kuhinje! Upoznat ćete se s njenim prednostima te sami okušati u izradi preparata kao što su krema za lice, balzam za usne, zubna pasta, maska za lice.

Cilj je upoznati polaznike s načinima korištenja prirodnih resursa u brizi za svoje zdravlje i njegu. Očekuje se da će pritom osvijestiti važnost očuvanja i korištenja lokalnih prirodnih resursa na ekološki održiv način.

Radionica će se održati u petak 3. lipnja u 16:30. u Klubu mladih KLOOZ, na adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Udruga CINAZ). Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje ili na internetskoj stranici Udruge CINAZ. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: cinaz.info@gmail.com ili osobno doći u Udrugu CINAZ.

Ova se aktivnost provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Gangplank

Interdisciplinarni stvaralački proces

Savladajte prikupljanje zvuka i crtanje svjetlom na Gangplanku

Gangplank je međunarodna suradnička umjetnička platforma koja se bavi istraživanjem interdisciplinarnog stvaralačkog procesa u izvedbenim umjetnostima. Prijave za sudjelovanje na radionicama u Rijeci traju do 25. lipnja.

Split

UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

FOI Varaždin

Obavezne edukacije

Pripreme za izradu završnih i diplomskih radova na FOI-ju

Od ove akademske godine Fakultet organizacije i informatike organizira pripremu/edukaciju studenata za izradu završnog/diplomskog rada studenata preddiplomskih i diplomskih studija.

Knjiga

Petrarca Fest 2017

Najbolji soneti pišu se u čast Petrarcina rođendana

Ako pišete poeziju u obliku soneta, prijavite se na Petrarca Fest, neformalno pjesničko natjecanje koje se održava u Zagrebu.

Kozmetika

Besplatna radionica

Izradite sami prirodni dezodorans i šampon za kosu

Ove će se subote održati besplana radionica na kojoj ćete se upoznati s prednostima prirodne kozmetike, ali i na kojoj ćete se i sami okušati u njenoj izradi. Vodit će je Petra Rundek, volonterka udruge CINAZ.