Besplatna radionica

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Radionica izrade prirodne kozmetike održat će se 3. lipnja u prostorijama udruge CINAZ. Prijaviti se mogu svi zainteresirani za korištenje prirodnih resursa u brizi za zdravlje i njegu.

Dosta vam je skupih kozmetičkih preparata punih nepoznatih sastojaka i konzervansa? Želite se sami okušati u izradi vlastite kozmetike od prirodnih sastojaka? Prijavite se na besplatnu radionicu izrade prirodne kozmetike iz vlastite kuhinje! Upoznat ćete se s njenim prednostima te sami okušati u izradi preparata kao što su krema za lice, balzam za usne, zubna pasta, maska za lice.

Cilj je upoznati polaznike s načinima korištenja prirodnih resursa u brizi za svoje zdravlje i njegu. Očekuje se da će pritom osvijestiti važnost očuvanja i korištenja lokalnih prirodnih resursa na ekološki održiv način.

Radionica će se održati u petak 3. lipnja u 16:30. u Klubu mladih KLOOZ, na adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Udruga CINAZ). Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje ili na internetskoj stranici Udruge CINAZ. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: cinaz.info@gmail.com ili osobno doći u Udrugu CINAZ.

Ova se aktivnost provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Star Film Fest traži volontere

Filmski festival

Star Film Fest u potrazi za volonterima

U tijeku su prijave za volontiranje na novom izdanju Star Film Festa. Prijavite se i uživajte u odličnoj filmskoj zabavi.

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.

Verona, Italija

Financijska podrška

Za doktorski studij u Veroni pokriveni svi životni troškovi!

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!

Vlak

Interaktivne prezentacije

Sve što niste znali o mobilnosti, otkrit će vam ESN Zadar

ESN Zadar poziva studente i mlade da se pridruže Studentskom klubu 20. i 21. listopada te da učine prvi korak prema iskustvu koje će pamtiti cijeloga života – programu mobilnosti.

Jasna Ožanić

Novi krug prijava

Europska komisija traži kandidate za pet mjeseci plaćenog stažiranja

1300 odabranih dobit će 1176,83 eura plaće svaki mjesec, putne troškove te zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju nezgode.