„Always Classic” kampanja

Club C Montana Cans, najnovije Reebok tenisice, idealan proljetni izbor!

Reebokice

Pozivajući na suradnju renomirane kreativce, grafitere Sany i Felipea Pantonea, koji bez ograničenja izražavaju svoju osobnost te njemačke stručnjake za boje iz tvrtke Montana Cans, Reebok kampanjom „Always Classic” predstavlja novu siluetu Club C Montana Cans.

Reebok snažno vjeruje u one koji provociraju svoja očekivanja i guraju svoje kreativne granice. Inspiriran autentičnim predvodnicima, ikonskim Classic siluetama – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C and Workout Plus, inovativnom i kreativnom Always Classic kampanjom predstavlja najnoviji model tenisice Club C Montana Cans.

Classic, koji je zbog svog minimalističkog stila još davne '85 godine bila omiljena tenisica sportaša, kako na terenu tako i izvan njega, još je uvijek nezamjenjiv model koji oduševljava nove generacije. Novom kolorističkom suradnjom Club C Montana Cans silueta bit će zasigurno idealan proljetni izbor onih čiji stil odiše individualnošću, samopouzdanjem i kreativnim potencijalom.

Odlučna u svojoj namjeri da postane dio dominante muške grafitne scene, Sany se vrlo visoko etablirala zahvaljujući svojim autentičnim street art opusom, zagovarajući svoj odvažan stav i individualnost, dok je Felipe svojim kolorističkim geometrijskim instalacijama vrlo blizak jedinstvenoj estetici Cluba C. Oba umjetnika u artističkim sinergijama savršeno se uklapaju kao nekonvencionalni kreativni vizionari nove generacije koji se nesputano izražavaju kroz nepokolebljive stilske izričaje.

Reebok, koji je i ranije blisko surađivao s njemačkom tvrtkom za boje – Montana Cans – najpoznatijim proizvođačem vrhunskih boja za grafite, iskoristio je klasične siluete kao savršena umjetnička platna. Inspiriran bojama iz kolekcije proizvođača boja, predstavlja 4 izrazito atraktivna koloristična modela Club C Montana Cans – purple, mt. fuji, pebble i manilla light. 

Uz Sany i Felipea u kampanji su prisutni i neki od najvažnijih Reebokovih partnera, uključujući hip-hop duo Rae Sremmurd, rappera Lila Yachtyja, pop superstar Arianu Grande i sveprisutnog međunarodnog supermodela Gigi Hadid.

Reebok Club C Montana Cans ovog će proljeća nositi samo oni koji iznimno poštuju i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i svi drugi koji žele zavladati scenom. Dostupne su po cijeni od 749 kuna u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Taf, Sport&Moda, Onero – Mall of Split, Ferivi, Shooster i Shoebedo.

Više informacija nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Činčile su zakon

Kampanja protiv uzgoja životinja radi krzna

Višnjić, Kostelić, Vanna, Nižetić, Šulentić: "Činčile su zakon!"

– Naziv kampanje ''Činčile su zakon'' dvosmislena je poruka koja govori o tome koliko su činčile simpatična, predivna, inteligentna i zanimljiva bića koja trebaju našu pomoć, ali i o tome da su već zaštićene Zakonom, što bi trebale i ostati – kaže Luka Oman.

svjetski tjedan novca

Panel-rasprava u Svjetskom tjednu novca

Treba li fakultete teretiti za financijsku (ne)pismenost mladih?

Čak se 72% studenata nikada ili vrlo rijetko informira o financijama, a znanja su im poprilično krhka, pokazuju rezultati. Na temu kako fakulteti mogu promijeniti tu sliku, raspravit će profesorica s EFZG-a, predsjednica Štedopisa i predstavnica Ekonomske klinike.

Lay Z

Spot novog cool pića

YouTuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Lay Z-u se sviđa novi blago gazirani bezalkoholni napitak dostupan u okusima limuna i naranče, a postao je i zvijezda njegova videospota.

Stres

Studentski popusti

Nagrada za preživljavanje ispitnih rokova

Ispiti su ti postali previše i žudiš za razbibrigom ili si pak jedan od onih vrijednih i slobodnih studenata koji se dosađuju dok drugi pišu ispite? Čitaj dalje jer mi imamo rješenje za sve.

Live concert

Najveći hrvatski „open-air” festival

Sve što moraš znati prije odlaska na INmusic

Bliži se 13. izdanje INmusic festivala! Ako ga još nisi posjetio ili si možda stari gost, za tebe smo pripremili nekoliko savjeta kako bi lakše organizirao novi provod.